Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

6 червня – День журналіста в Україні

post thumbnail

У 1994 році був підписаний «Указ про встановлення в Україні професійного свята засобів масової інформації», а дата 6 червня стала офіційним святом. Через 25 років, День журналіста в Україні – це подія, яка так чи інакше стосується авторів, працівників преси, редакторів, контент-менеджерів і всіх тих, чия діяльність пов’язана з донесенням інформації в народні маси.

6 червня – привід об’єднатися представникам всіх видань, спілок і газет, показавши свою згуртованість, відданість справі і вірність званням журналіста. Свобода слова, швидкість новин і об’єктивні погляди – головні особливості, за які цінують ЗМІ.

gif

З появою інтернету розуміння журналістики змінилося – тепер кожен може читати блискавичні новини, ділитися інформацією про те, що відбувається і висловлювати власну точку зору.

Маєте власну новинне агентство, є досвідченим або початківцям журналістом, або вам просто є про що сказати – доменні зони .BLOG, .INFO, .NEWS, .LIVE і .ONLINE і допоможуть вам в цьому.

У кожного з’явилася можливість розвивати будь-яку тему або тренувати власну публіцистику. Для одних створення сайту – це хобі, для інших – можливість висловитися, для третіх – територія для заробітку. Для усіх задач можна підібрати унікальний домен, здатний відразу висловити акцент вашого ресурсу.

🎥 Домен .BLOG – допоможе розвивати вашу особисту думку. Діліться з оточуючими порадами, цікавими історіями, подкастами на тему новинок в сфері кіно або просто говорите про себе – все це ваш .BLOG. Для того, щоб зробити акцент на своїй діяльності, не забудьте купити домен, який підкреслить вашу справу.

🗞 Домен .INFO інформація для вас – головне. Якщо ви хочете освячувати всі події в світі – будь-то новини, чутки, історії, розповіді, історичні вирізки або рецензії – об’єднайте це все під доменом .INFO.

🎤 Домен .NEWS – в світі стільки новин, які відбуваються щохвилини і розповісти про все неможливо. Якщо ви все-таки зважитеся, то домен для вас підійде самий тематичний домен з усіх – .NEWS: тримайте всі новини у одному місці.

🎙 Домен .LIVE – прямі включення, трансляції, репортажі з місця подій, ефіри і все найсвіжіше в режимі 24/7. Якщо все це знайомо вам і збігається з вашою діяльністю, то вашому сайту не обійтися без домену .LIVE.

🔋 Домен .ONLINE – довгі записи, демонстрації подій, оновлення стрічки подій в режимі реального часу. Коли в світі щось відбувається, то всі знають, що за цим стоїть спостерігати в режимі .ONLINE.

День журналіста в Україні – важливе свято, яке стосується широкого роду діячів. Щоб підтримати всіх авторів, журналістів, редакторів, ньюсмейкерів і просто всіх тих, хто хоче щось сказати, ми анонсуємо акцію на вищезгадані домени. Так, зареєструвати домен .BLOG, .INFO, .NEWS, .LIVE або .ONLINE можна зі знижкою від 80% до 29 червня. Переходьте за посиланням в білінг-систему і реєструйте тематичні домени вже зараз.

Пам’ятайте, що при реєстрації домену у вас є можливість самостійно створити сайт, підключивши конструктор Site Pro абсолютно безкоштовно на рік.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...