50 років висадці на Місяці

post thumbnail

50 років висадці на Місяці – ця подія стала невід’ємною частиною нашого людства. Як часто ви в дитинстві мріяли стати космонавтом, щоб за штурвалом космічного корабля борознити простори нашого всесвіту? Особисто я, напевно, сотні разів.

І всі ось ці наукові журнали про космос, передачі про інопланетних істот, статті про нові наночастинки, і все-все-все тільки підігрівали і без того великий інтерес. 50 років тому нога людини вперше побувала на грунті поза Землею, і про це не можна забувати.

«Це один маленький крок для людини, але величезний стрибок для людства».

.SPACE – безмежні горизонти, приховані можливості і цікаві рішення. Тому нас так тягне до космосу – це не тільки красиво, але ще й нескінченно перспективно. Бізнес, логотипи компаній, маркетингові проекти і різні дизайнерські ходи часто пов’язують з космосом – зірки, краса нічного неба, Чумацький Шлях, незвичайні ландшафти Марсу … Крім усього іншого, з .SPACE дуже круто поєднувати сайт.

Якщо ви бачите свій сайт в ключі дослідного ресурсу, незвичайного інтернет-магазину, на якому продаються всякі інопланетні штуковини, арт-галереї, простого блогу або глобальної хмари для зберігання тисяч даних – домен .SPACE відмінно підійде для вашої діяльності, і допоможе виділити ваш ресурс серед сотень інших.

Першими .MEN, які ступили на місячну поверхню, стали Ніл Армстронг, Базз Олдрін і Майкл Коллінз – напевно, в той момент їх мрія з дитинства здійснилася. З того моменту всі члени екіпажу внесли себе в історію Землі як перші люди, яким вдалося висадитися в космосі, і провести сеанс зв’язку з нашою планетою.

Всі події 50-річної давності – це справжній .GLOBAL: глобально, масштабно і дуже знаково. Це сьогодні всякими вселенськими інтернет-павутини від Ілонів Масків вже не здивувати, але в той момент подія такого масштабу стрясла усю Землю. До речі, якщо ви відносите свою діяльність, або діяльність своєї компанії, до світової, загальною або просто знаковою (або плануєте стати такою в майбутньому), то зареєструвати домен .GLOBAL – гарне рішення для бізнесу.

Тематичні домени, які згадувалися в цій статті, зараз доступні відчутно дешевше – домен .SPACE, домен .MEN і домен .GLOBAL до 29 липня можна зареєструвати зі знижкою до 92%. Так що, така знаменна дата, як 50 років експедиції на Місяць, може стати ще й стартом для вашого особистого сайту.

І зовсім необов’язково бути гіком по космосу, щоб захоплюватися його красою, і задіяти такі елементи в своєму бізнесі. Знаєте, що це там на нічному небі за великий ковш із зірочок, а поруч з ним такий самий маленький? Чи не плутаєте Місяць із Сонцем? І тоді, чого ж ви чекаєте? Полетіли!

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...