16 червня – День батька

post thumbnail

Дуже давно, більше ста років тому, в глибинці Сполучених Штатів Америки одна з парафіянок місцевої церкви звернулася до всіх з ідеєю, щоб заснувати свято, присвячене її батькові, який виховав її і ще п’ятьох дітей. Початковою датою було вибрано 5 червня, але через тривалі підготовок – все-таки на дворі йшов 1909 рік! – святкування встигли організувати лише 19 числа, в третю неділю червня. З тих пір подія стала популярною спочатку в інших містах і штатах, а після і по всьому світу.

Кожну третю неділю червня – в цьому році ця дата випадає на 16 число, – прийнято нагадувати татам, що вони – найкрутіші. Сьогодні актуально всіляко вітати і дякувати батьків, дарувати різні подарунки і влаштовувати спільні сімейні вечері.

gif

В рамках Дня батька ми підготували знижки на тематичні домени, щоб порадувати чоловічу половину – .WIN, .MEN, .TECH, .NINJA, .BLACK.

Строгий, але справедливий; серйозний, але смішний; цікавиться технологіями, займається спортом або мотивує вас вранці – який ваш батько? Впевнені, що він самий-самий у всьому, але в чомусь він вже точно кращий. Висловити переваги і інтереси можна через унікальний домен.


🔧 Домен .WIN – доменна зона для справжніх переможців. З зоною .WIN можна розвивати спортивне справу, вести сайт футбольної команди, створити аналітичну контору або автомобільний сайт. Але перемоги бувають не тільки в спорті – слово .WIN актуально у всіх життєвих поняттях, тому не пропустіть можливість зареєструвати домен для своїх перемог.

🔧 Домен .MEN – головний чоловічий домен в інтернеті. Заявіть про те, що ваш сайт – територія .МУЖЧІН: від професійної косметики і до автозапчастин, від порад з виживання і до блогу по догляду за бородою. Зона .MEN освячує тільки чоловічі питання, так не пропустіть можливість зробити акцент саме на цьому.

🔧 Домен .TECH – новинки технологічного ринку, свіжі рішення, розвиток прогресу, новини про головні світові події, пов’язані з технікою – все буде актуально для домену .TECH. Якщо ви будуєте бізнес, де технології для вас знаходяться на першому місці, то без цього домену не обійтися.

🔧 Домен .NINJA – бійки, різні прийоми, єдиноборства, поради та Лайфхак, медитація, бойові мистецтва … Скільки всього можна асоціювати з доменом .НІНДЗЯ? Але крім цього, .NINJA – це відмінний приклад високої майстерності, професіоналізму та витримки. Якщо ваш сайт об’єднує в собі ці особливості, тоді підкресліть їх з тематичним доменом.

🔧 Домен .BLACK – статусний, елітний, строгий, акуратний – що вже казати, якщо чорний колір зараз в моді. Доменна зона .BLACK дозволить розвивати будь-яку справу – від магазину модного одягу і до послуг з обслуговування; від маленького затишного блогу і до сайту глянцевого журналу. .ЧОРНИЙ зараз на піку популярності, з MEN in .BLACK ви не прогадаєте.

День батька – дуже важлива дата, під час якого не зайвим буде нагадати своїм батькам, що найголовніше в житті – це сім’я. На честь свята ми підготували для вас найкращі пропозиції по тематичним доменів, які можна зареєструвати зі знижкою від 75%, до 29 червня. Переходьте за посиланням в білінг-систему і реєструйте сподобався домен вже зараз.

До речі, ви можете самостійно створити сайт, підключивши безкоштовний конструктор Site.pro терміном на один рік.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...