Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Найпопулярніші питання про WordPress

post thumbnail

Система WordPress користується попитом. Простота і легкість у використанні стають ключовими факторами для її вибору у користувачів. Проте велика популярність тягне за собою безліч питань. Ми вирішили відповісти на найчастіші з них.

Наскільки популярна система WordPress?

За останніми підрахунками ресурсу W3Techs, який займається технічними дослідженнями, на сьогодні більше 35% сайтів по всьому світу працюють на WordPress. Самі ж розробники в блозі WordPress видали таку фразу:

«Наш шлях дуже захоплюючий. У 2005 році ми відсвяткували цифру в 50000 завантажень, в 2011 через шість років — 13% сайтів по всьому світу працювали на нашій системі. І сьогодні ми можемо сказати, що WP став вибором 33,4% всіх сайтів по всьому світу».

Чому WordPress популярний?

Справжні тру-фанати WordPress — ті, які купують брелоки, підставки для кави, носять футболки і кепки, і клеять на свій ноутбук або пляшечку для води лого WP — можуть розписати від А до Я, чому ж движок настільки популярний. Ключовим словом в цій розповіді стане слово «легко». Як тільки адміністратори звикають до управління і дізнаються функціонал, а також бачать потенціал, то контролювати сайт на WordPress стає досить просто.

І слово «легко» не тільки присутнє в системі, воно постійно «розвивається». Розробники вводять нові рішення, випускають оновлення і дають можливість користувачам випробувати нові функції або виправляють поточні помилки, з кожним разом спрощуючи контроль за сайтами.

Ще одне слово, яке буде знаходитися неподалік від «легко» — це «універсально». Розмаїття тем і плагінів у внутрішньому магазині дозволяє створити будь-який сайт — від портфоліо до гігантського файлообмінника.

Як працює хостинг WordPress?

HostPro пропонує спеціальні тарифи для підтримки сайтів на WordPress. Вони оптимізовані, безпечні, надійні і працюють на самій максимальній швидкості. Ще один плюс нашого хостингу WordPress — встановлення найостаннішої версії системи в один клік.

Хто використовує WordPress?

Ще раз відзначимо, що WordPress універсальний для кожного. Про це ми теж написали окрему статтю. WP став вибором навіть для титанів індустрії. Наприклад, The Walt Disney Company, New Scientists, найбільша ЗД-будівельна компанія Network Rail, благодійна організація Unicef ​​і багато інших.

Якщо ви хочете дізнатися, чи використовують WordPress сайт, відвідувані вами сайти, натисніть ПКМ — Подивитися код на головній сторінці та побачите вікно з вихідним кодом. Якщо в коді буде фраза «wp-content», велика ймовірність, що сайт працює на WP.

Перевірка сайту на WordPress | Блог Hostpro
Сайт Walt Disney Company

Яка тема WordPress найкраща?

У магазині WP представлено понад 31 тисячу тем. Саме тому питання про актуальність і про те, яка ж тема є кращою, виникають досить часто.

Трохи раніше ми більш детально відповіли на питання, як вибрати тему WordPress. Ми виділили 4 пункти, на які варто орієнтуватися найбільше:

  • зверніть увагу на те, що популярно і добре працює;
  • орієнтуйтеся на оцінки і відгуки користувачів;
  • враховуйте ваш власний стиль, подачу і контент;
  • подивіться, чи адаптивна тема для гаджетів.

Повна стаття знаходиться тут, в нашому блозі.

Як почати роботу з системою WordPress?

А ось це — питання, на яке найлегше дати відповідь. Просто замовити WordPress хостинг від HostPro і приступите до роботи. Тарифи для сайтів різних напрямків – від невеликих блогів до великих інтернет-магазинів. А ще в подарунок ви отримаєте безкоштовний SSL, CDN, вибір локації для розміщення сервера і команду технічної підтримки, готову допомогти розібратися в проблемі, якщо щось пішло не так.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

WordPress Manager – управління сайтом з особистого кабінету
WordPress Manager – управління сайтом з особистого кабінету

Клієнти HostPro мають можливість керувати усіма інсталяціями WordPress просто з особистого кабінету. У цій...

10 вразливостей WordPress, про які варто знати. Захист сайту на WordPress
10 вразливостей WordPress, про які варто знати. Захист сайту на WordPress

WordPress – найпопулярніша CMS у світі. Зважаючи на це, більшість зламів та вразливостей також...

Як створити сайт на WordPress. Вступ
Як створити сайт на WordPress. Вступ

Природа дала нам серце, щоб любити Україну, а HostPro – щоб допомогти вам зробити...