HostProbot – ваш миттєвий помічник в режимі 24/7

post thumbnail

Автоматизація і блискавична доступність інформації – приклад прогресу сучасного Інтернету. Тепер вивчити рахунки, подивитися розклад або дізнатися про фінансові операції можна за кілька натискань на смартфоні. Ми рухаємося в ногу з часом, тому готові представити нашого телеграм-бота HostProbot. Він здатен надавати оперативну інформацію з вашого облікового запису HostPro в режимі 24/7.

Слідкуйте за своїми рахунками, доменами і тікетами завдяки смартфону, отримуючи потрібну інформацію всього за кілька натискань. Telegram-бот – це альтернативний спосіб взаємодії з вашою білінг-системою. Він буде зручний як в дорозі і поза домом, так і в повсякденному житті.

Як підключитися до боту HostPro?

Підключення до телеграм-помічнику не складає труднощів. Скористайтеся спеціальним посиланням, яке відправить вас прямо до помічника.

HostProbot | Блог Hostpro

Також ви можете ввести в рядку пошуку в Telegram назву бота «HostProbot».

HostProbot | Блог Hostpro

У відкритому каналі вам необхідно авторизуватись в систему. Вхід відбувається по мобільному номеру, який прив’язаний до вашого аккаунту в білінгу HostPro:

Вхід в систему бота | Блог Hostpro

Зіставлення з профілем в білінгу відбувається за номером телефону, який числиться у нас в системі. У панелі, що з’явилася ви можете скористатися потрібним пунктом і дізнатися інформацію, що цікавить вас.

  • Мої тікети – виводить список ваших тікетів;
  • Мої рахунки – виводить список ваших рахунків;
  • Мої послуги – виводить список ваших активних послуг;
  • Новий тікет – зтут ви можете створити новий тікет, звернувшись до служби підтримки або до відділу продажів;
  • Мої домени –  виводить список ваших активних доменів.

@HostProbot – не повноцінна заміна вашого особистого кабінету. Це просто зручний інструмент, який зможе тримати вас в курсі всіх подій, що стосуються рахунків, тікетів, послуг і доменів, зареєстрованих в базі білінг-системи HostPro. У транспорті, поза домом або в ресторані – ви завжди зможете дізнатися цікаву для вас інформацію. А найголовніше – все в кілька кліків, не вдаючись до дзвінків або до входу в Billing HostPro.

Скористатися особистим онлайн-помічником в режимі 24/7 ви можете вже зараз, перейшовши за посиланням. Якщо у вас залишилися будь-які питання або пропозиції, що стосуються нашого телеграм-помічника, звертайтеся до нашої служби підтримки.

Нещодавно ми запустили ще один зручний інструмент – телеграм-бота для моніторингу і контролю за вашими VPS в режимі реального часу. Більше подробиць про MonitorClientBot від Hostpro читайте в цій статті.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...