Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

HostPro – 19 років

post thumbnail

Нам – 19 років. Неймовірно. Або, ймовірно? Як би там не було, 19 років – це прямо скажемо вагома дата, яка говорить сама за себе. Це в реальному житті в 19 все тільки починається, у нас – все повним ходом. Ми думаємо, робимо, експериментуємо, малюємо, допомагаємо, спілкуємося, листуємося, запечатуємо конверти та  багато іншого. Все це заради вас. Ну а заради кого?

Завжди рухаємося вперед …

Вчора – ми першими запустили хмарний хостинг. Сьогодні – ми перші, хто, без будь-яких додаткових плат, надає своїм клієнтам резервне копіювання сайтів і безкоштовний антивірус. Завтра – перші, хто полетить на Марс і встановить там свої сервера. Ні, для цього ще зарано. Загалом, у нас багато планів, які ми скоро реалізуємо, або ось–ось почнемо це робити.

… але не забуваємо дивитися назад

Ех, скільки вже позаду. Ми переводили наш сайт на новий движок, ми впроваджували нові тарифи, підключали всі способи спілкування і комунікації з нашими клієнтами, їздили на всілякі івенти і намагалися зблизити себе з вами. Тому, ми ніколи не забуваємо дивитися назад – саме там, давним–давно, почалася наша з вами дружба.

Спілкуємося з клієнтами. Про все. Скрізь. Будь–яким методом

Хочете зателефонувати і задати питання особисто? Не проблема, мобільні та домашні номери телефонів – до ваших послуг. Віддаєте перевагу вести переписку в текстовому режимі? Для вас тікет-система, живий чат, блог, форум, Facebook, Twitter і навіть Instagram! Ми відповідаємо на кожен із запитів, в будь–якому зручному для вас каналі зв’язку.

Швидко вирішуємо питання. Навіть в новорічну ніч

Навіть в саму люту холоднечу, навіть в найтемнішу ніч … Наші фахівці в режимі 24/7 завжди на зв’язку. Хочете перевірити? Телефонуйте, пишіть, звертайтеся в чаті – абсолюююютно завжди.

Без Вас – нікуди

Для кого б ми це робили, якщо не для вас? Ви – рушійна сила, яка мотивує нас намагатися, придумувати, мислити креативно, освоювати нові вершини, попутно залишаючись надійним і стабільним хостингом. Без Вас – цього не було. Тому, це свято – ваша заслуга.

З любов’ю, ваша компанія HostPro ❤

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...