11 жовтня – Всесвітній день дівчат

post thumbnail

11 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день дівчаток. Свято в якому переважають яскраві фарби, дружба, смаколики і веселощі. Вік дівчат не має кордонів. Будь вам п’ять, десять або далеко за п’ятдесят, ви завжди будете залишатися дівчатками.

В першу чергу дата намічена, щоб звернути увагу на труднощі, з якими стикаються юні леді. На сьогодні у світі проживає близько мільярда дітей і підлітків, 600 мільйонів з яких дівчата. Вони впливають на розвиток і зміну суспільства і дуже часто роблять важку роботу. Однак часто стикаються з різними соціальними та фізичними труднощами. Тому актуально сфокусувати увагу на їх захист і намагатися зробити світ трішки краще. В рамках Міжнародного дня дівчаток ми пропонуємо зареєструвати тематичні домени – .PINK, .BEST, .RED, .PARTY і .FUN.

Дівчата ведуть свої блоги, займаються публіцистикою, створюють магазини, демонструють своє хобі, виставляють фотографії, створюють портфоліо, подорожують, пишуть огляди. Кожна з тем важлива і вимагає освітлення. Часом, для цього не вистачає зовсім трохи – домену. Для кожної мети можна підібрати унікальний домен, здатний підкреслити тематику сайту.

Всесвітній день дівчат | Блог Hostpro

Домен .PINK – доменна зона, здатна привернути інтерес відвідувачів, показавши світ в іншому кольорі. Застосування домену настільки універсальне, наскільки вистачить фантазії – особисті б’юті-блоги, сайти-візитки, онлайн-магазини модних брендів, сайти-сховища і багато іншого. Прикрасьте світ, додавши в нього трохи .РОЖЕВОГО.

Домен .RED – стильний, акуратний і впізнаваний домен, здатний представити будь-який сайт в інтернеті – стильний магазин аксесуарів або брендований бутик.

Домен .BEST – кращий для кращих. Для будь-якої справи і направлення, доменна зона .BEST стане відмінною візитною карткою, щоб представити вас в інтернеті.

Домен .PARTY – суцільна вечірка. Сайт для друзів, енциклопедія по закладах міста, товари для вечірок, авторський блог віршів – домен .ВЕЧЕРІНКА не має кордонів. Come on Barbie, let’s go .PARTY!

Домен .FUN – доменна зона для тих, хто любить веселощі: ресурс зі смішними історіями і роликами або інтернет магазин з тематичними товарами, пов’язаними c веселощами і розвагами.

Всесвітній день дівчат – свято, що нагадує, наскільки принцеси різного віку потребують уваги. Але, кожна дівчина вважає себе юною принцесою в усі часи, чи не так? Ми вирішили прикрасити цей день знижками на тематичні домени. До 30 жовтня їх можна придбати зі знижкою від 80%. Переходьте за посиланням в білінг-систему і реєструйте тематичні домени вже зараз.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...