Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

9 жовтня – Всесвітній день пошти

post thumbnail

9 жовтня святкується Всесвітній день пошти або World Post Day. Цю дату заснували в 1969 році на Конгресі Всесвітнього союзу поштовиків. Через 50 років після створення свята, голубів можна відправляти в листуванні у вигляді картинок, а не з конвертом в дзьобі.

Пошта змінилася, підлаштувалася і оцифрувалась. Проте вона все ще присутня в нашому житті. І навіть більше, ніж пару десятків років назад, просто не так акцентовано.

Всесвітній день пошти | Блог Hostpro

За останні 20 років поняття пошти змістилося. З події, навколо якої збиралася вся сім’я, щоб зачитати отримане послання або з особистих, таємних і дружніх листувань на тисячі кілометрів, практично не залишилося і сліду. Клавіатура змінила папір і ручку, а інтернет витіснив поштові відділення . Але суть залишилася тією ж. Нам важливо спілкуватися, ділитися думками, розповідати про себе і дізнаватися, як поживають наші родичі.

Месенджери і мережі замінили паперові листи, зблизивши людей і розмивши межі. І у кожного з нас по декілька поштових скриньок. Туди щодня приходить безліч статей із цікавим матеріалом. Робота з текстом — будь то онлайн газета, ресурс з публіцистики або особистий блог — популярна і затребувана. В рамках Всесвітнього дня пошти ми підготували знижки на тематичні домени, щоб порадувати всіх, для кого лист, спілкування і написання тексту займають помітне місце в житті — доменні зони .EMAIL, .INFO, .MOBI, .TOP, .REVIEW.

Знижки на домени

Домен .EMAIL – все, що асоціюється із сучасною поштою, стало .EMAIL. Це всілякі способи діалогу, спілкування та обговорення. Якщо ваш сайт безпосередньо чи опосередковано пов’язаний з поштовою тематикою, тоді домен .EMAIL стане відмінним вибором.

Домен .INFO – пишите новини, створюєте статті, розповідаєте про події? Одним словом — ви створюєте .ІНФОРМАЦІЮ, а це означає, що домен .INFO буде як ніколи доречним.

Домен .MOBI – смартфони замінили газети. Під час поїздок по місту або на далекі відстані, на роботі чи вдома перед сном. Так, кожен читає новини або веде переписку через екран свого мобільного телефону. Створіть своє місце, де за допомогою .MOBI будете розповідати про актуальні новини.

Домен .TOP – домен, який не потребує представлення. Все найсвіжіше, що потрапляє в тренди і активно обговорюється в інтернеті – це .TOP. Якщо ви створюєте ТОП контент, тоді тематичний домен .TOP буде ідеальним варіантом.

Домен .REVIEW – пишите унікальні статті з аналізами спортивних подій, кінопрем’єр або про події в країні, висловлюючи власну точку зору? Помістіть свої думки в одному місці, об’єднавши їх під актуальним для цього доменом .REVIEW.

Всесвітній день пошти | Блог Hostpro

Всесвітній день пошти — день, коли варто згадати, який шлях пройшло людство, щоб максимально згладити відстані. Від наскельних написів шматочком вугілля до обміну фотографіями в месенджерах. Від багатоденного процесу написання, відправлення та очікування листа до односекундного кліка по екрану. Так, можливо стан душевності і свята від важкого конверта, отриманого від подружки або дядька з тіткою, назавжди пропало. Але натомість ми отримали щось більше, ніж просто можливість листуватися за тисячі кілометрів.

На честь цього свята до 29 жовтня ви можете зареєструвати тематичні домени .EMAIL, .INFO, .MOBI, .TOP і .REVIEW зі знижкою до 85%. Клікайте сюди і підбирайте домен для свого сайту вже зараз. При реєстрації домену у вас є можливість самостійно створити сайт, підключивши конструктор Site.pro абсолютно безкоштовно на рік.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...