Hostpro – офіційний партнер Microsoft SPLA

post thumbnail

Сьогодні поділимося з вами хорошою новиною – ми підтвердили партнерство за програмою ліцензування Microsoft SPLA. Для того щоб підтвердити статус ліцензійного партнера, нам знадобилося 8 місяців.

Що таке SPLA?

Призначена для IT-компаній програма SPLA (Services Provider License Agreement) дозволяє партнерам ліцензувати програмне забезпечення Microsoft для надання, наприклад, послуг хостингу чи оренди ліцензій кінцевим споживачам на щомісячній основі протягом трирічного терміну. 

Схема наступна: жодних мінімальних чи максимальних лімітів, початкових вкладень чи зобов’язань за встановленими термінами – якщо в цьому місяці компанії потрібно 2 ліцензії, то вона платить за 2 ліцензії, якщо 20 – платить за 20, але наступного місяця знову може повернутися до тієї кількості, яка їй необхідна.

Яким вимогам слід відповідати, аби стати партнером Microsoft SPLA?

Отримання статусу партнера Microsoft SPLA – непростий процес, який вимагає чимало часу. До того ж, для цього компанії потрібно відповідати цілому ряду вимог, зокрема:

  • бути членом партнерської мережі Microsoft Partner Network будь-якого рівня;
  • підписати угоду про бізнес та послуги Microsoft (MBSA);
  • призначити торговельного посередника SPLA;
  • надавати технічну підтримку тих ліцензійних продуктів Microsoft, які вони пропонують своїм клієнтам; 
  • надавати щомісячні звіти по ліцензіях на ПЗ й оплачувати їх; 
  • діяти відповідно до інструкцій авторського права, використання торгових марок та антипіратських зобов’язань;
  • забезпечити відповідність документу про права на користування, що надаються постачальникам послуг (SPUR).

Які переваги програми SPLA для кінцевого споживача? 

  • Гарантії якості. Якщо хостингова компанія таки отримала статус партнера Microsoft, то це дає вам певні гарантії – передусім того, що послуги цього хостинг-провайдера справді якісні. 

Сертифікацію отримують лише ті компанії, які успішно пройшли аналіз IT-інфраструктури.

  • Ліцензійне, а не піратське ПЗ. Звісна річ, це дає впевненість у тому, що вам не доведеться терміново змінювати хостера й переносити бази даних, якщо під час однієї з перевірок Microsoft виявиться, що провайдер не мав права використовувати ліцензії.

Microsoft може в будь-який момент припинити партнерські відносини з недобросовісною компанією.

  • Ширший вибір продуктів. У хостера, який працює через SPLA, можна придбати не лише серверні ресурси, але й ряд програмного забезпечення Microsoft.
  • Економія часу і відсутність мороки. Вам не потрібно витрачати час на безпосередню купівлю ПЗ Microsoft та встановлення його на хостинг. Ви просто платите провайдеру за потрібний набір програмного забезпечення і спокійно ним користуєтеся. 
  • Стабільність ціни. Якщо ви берете в оренду ліцензію на цілий рік, ціна на неї не буде змінюватися впродовж цього періоду, або ж зміниться лише раз, якщо сам Microsoft підніме ціну (відбувається це раз на рік, у січні). До того ж, завдяки посередництву Hostpro є можливість працювати з дорогими додатками за істотно менші гроші.
  • Технічна підтримка 24/7. Сапорт допоможе вам з будь-яким продуктом Microsoft, який пропонує хостингова компанія. Як зазначалося вище, наявність кваліфікованих спеціалістів техпідтримки є однією з вимог отримання статусу партнера.
  • Найсвіжіша версія ПЗ. І врешті-решт – вам завжди запропонують найновішу версію ПЗ. Тож можна не перейматися за свою безпеку — вразливостей менше, і як наслідок, шанси натрапити на шкідливе програмне забезпечення мінімізуються.

Висновок

Ми проти використання піратських програм та завжди розповсюджуємо виключно ліцензійні продукти, зокрема Windows Хостинг та Windows VPS з багаторічним досвідом в підтримці Windows-серверів, а також оренду ліцензій Microsoft. Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зверніться до наших спеціалістів техпідтримки, які з радістю проконсультують вас 24/7.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...