Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Backorder доменів відтепер доступний в HostPro 

post thumbnail

Ваш омріяний домен у популярній доменній зоні виявився зайнятим? Що ж, відтепер необовʼязково обирати серед вільних, але менш бажаних доменів. Скористайтеся послугою бекордеру домену і отримайте можливість перехопити його, як тільки він звільниться. 

Скрипт буде намагатися перехопити домен. У випадку, якщо це вдалось зробити, з балансу клієнта списується стандартна вартість реєстрації доменів на момент перехоплення (навіть якщо при поданні заявки діяла акція або ціна була виставлена за старим курсом). Сама послуга бекордеру безкоштовна. Щоб знизити ризик нестачі коштів, необхідних для перехоплення всіх доменів, рекомендуємо мати балансі суму не меншу ніж кількість доменів х 15$.

Що таке бекордер домену? 

Бекордер (backorder), або автовикуп домену – процес автоматичної реєстрації домену після його дропу (звільнення після несплати попереднім власником). Популярні домени викуповують прямо-таки за секунди після звільнення, відповідно, якщо реєструвати його вручну, шансів, що ви встигнете, мало. 

Тож ви можете замовити безкоштовний бекордер домену, і всю роботу з моніторингу й автоматичної купівлі зробить за вас HostPro. 

Бекордер доменів. Автоперехоплення трастових доменів в HostPro | Блог HostPro

Незважаючи на поширений міф, домен звільняється не одразу після несплати. Спершу він потрапляє в період Expired, або період продовження – в національних доменних зонах він займає 28-30 днів. Протягом цього часу продовжити домен можна за звичайною ціною. 

Якщо оплата за домен так і не надійшла, він потрапить в Redemption Period, або період відновлення – це час (30 днів), коли домен можна відновити, але за підвищеною ціною. Ця вартість встановлюється адміністратором кожної доменної зони індивідуально.  

Далі настає період видалення, або статус pendingDelete, який триває 5 днів. Як наслідок, домен видаляється з реєстру доменних імен.

Відповідно логіка бекордеру передбачає, що система слідкуватиме за попередньо замовленим доменом, і намагатиметься зареєструвати його після видалення. 

Кейси використання автоперехоплення домену

Реєстрація звільнених доменів, або backorder, стане в пригоді при потребі отримати:  

  • лаконічне й промовисте імʼя для свого сайту;
  • трастовий домен з хорошою історією та SEO-профілем посилань;
  • домен для подальшого його перепродажу. 

Для яких доменів діє backorder в HostPro?  

У HostPro ви можете скористатися послугою відкладеного замовлення доменів в  українських доменних зонах, за винятком .ua, .odessa.ua, .odesa.ua, .od.ua, .mykolaiv.ua, .nikolaev.ua, .mk.ua, .in.ua, .edu.ua, .gov.ua, .co.ua, .biz.ua, .kr.ua, .kirovograd.ua, .kropyvnytskyi.ua.

Не хвилюйтесь, наш скрипт одразу попередить вас про помилкові чи вільні домени, і вкаже, які саме потрібно видалити з форми.

Бекордер доменів в HostPro доступний як для фізичних, так і для юридичних осіб. Якщо ви юридична особа і вас цікавить ця послуга, будь ласка, зверніться у Відділ продажів за більш детальною консультацією.

Детальний гайд про те, як користуватися послугою бекордеру доменів, за посиланням.  

На завершення

Ми щодня відстежуємо доменні імена, які вас цікавлять, тож у вас буде час зосередитися на своїх ідеях. Крім того, з безкоштовним бекордером домену в HostPro у вас буде можливість прозорого моніторингу. Просто увійдіть в Особистий кабінет і переглядайте статус обраних для перехоплення доменних імен будь-де й будь-коли. 

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Реєстрація ссTLD – національних доменів різних країн. Частина 1
Реєстрація ссTLD – національних доменів різних країн. Частина 1

Національні домени допомагають користувачам зрозуміти розташування бізнесу або організації, що стоїть за сайтом, а...

Домени з історією – де знайти і чи варто купувати
Домени з історією – де знайти і чи варто купувати

Ви як веброзробник чи власник бізнесу могли зіткнутися з такою дилемою – чи є сенс...

Перенесення сайту на український домен без втрати трафіку
Перенесення сайту на український домен без втрати трафіку

Так уже склалось історично, що регіональних доменів у русифікованій транслітерації в українському Інтернеті значно...