Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Чорна пʼятниця 2023: ТОП пропозицій в галузі IT

post thumbnail

Інсайдерська стаття з найкращими Black Friday знижками в IT. Якщо ви давно хотіли замовити справді якісний хостинг, рекламу, SEO-просування чи інші цифрові продукти й послуги, а бюджет виділити не вдавалося, то Чорна пʼятниця – той самий, ідеальний момент, щоб таки зробити це. 

За доброю традицією на користь і нашим клієнтам, і загалом усім представникам бізнесу та IT, ми в HostPro підготували список пропозицій з перевірених роками компаній. Деякі з них – цілковито унікальні й доступні лише для читачів нашого блогу.

Здійсніть нарешті свої цифрові мрії без шкоди для гаманця. Okay, let’s go.

🔥BLACK FRIDAY в HostPro: -20% на Хостинг, домени й SSL-сертифікати

Чорна пʼятниця в Hostpro | Блог Hostpro

Усе, що треба вашому сайту: швидкі Хостинг і VPS, щоб у клієнтів не луснуло терпіння після 2 секунд завантаження, топові українські домени за хорошою ціною та SSL-сертифікати для безпечних транзакцій – замовляйте зі знижкою 20% всенький листопад. 

Промокод: BF2023

Дата завершення: 30.11.2023 

Посилання: https://hostpro.ua/ua/

💥Чорна п’ятниця в RUBICON до -30%💥

Чорна пʼятниця в RUBICON | Блог Hostpro

Наші партнери, команда професійних інтеграторів RUBICON не просто впроваджують CRM-системи, а допомагають бізнесам заробляти більше!

-30%! Саме таку унікальну знижку дарують партнери для нових клієнтів з нашого блогу на впровадження CRM-системи! 😱 І це ще не все! На технічну підтримку також діє знижка 15%! 

Не зволікайте, переходьте за посиланням, залишайте заявку на лендінгу й забирайте знижку! При замовленні по телефону, просто скажіть, що ви від HostPro.

Дата завершення: 27.11.2023 (включно)

Посилання: https://bit.ly/3QytAMp 

📢 -20% на всі послуги диджитал-агенції Procamp

Знижки в Procamp | Блог Hostpro

Наш партнер, диджитал-агенція Procamp, з нагоди Чорної пʼятниці дарує всім нашим клієнтам знижку 20% на всі свої послуги:

  • Google Ads,
  • YouTube,
  • Meta Ads,
  • SEO-просування,
  • налаштування web-аналітики.

Промокод: HostPro

Посилання: https://www.instagram.com/procamp.agency/ або ж пишіть у Телеграм @liudmyla_procamp

☀️В Чорну п’ятницю зі світлими новинами від MK:translations

Знижки в MK:translations | Блог Hostpro

Перекладацька компанія MK:translations вже дев’ять років допомагає бізнесам підкорювати іноземні ринки. Виконує переклади та культурну адаптацію (локалізацію) сайтів, ігор, програм, рекламних матеріалів, аудіо/відео контенту. А ще наші партнери пишуть статті, перекладають книжки та складні вузькопрофільні тексти на 84 мовах, а також пропонують послуги усних перекладачів для міжнародних заходів.  

Для підписників блогу HostPro дарують 15% знижку на послуги контент-маркетингу. Назвіть менеджеру MK:translations промокод HOSTPRO та отримайте якісний контент з економією бюджету й гарантією конфіденційності.

Промокод: HOSTPRO

Дата завершення: 30 листопада 2023 

Посилання: https://mk-translations.ua/ua

💻 До -50% на шаблони TemplateMonster

Чорна пʼятниця в TemplateMonster | Блог Hostpro

TemplateMonster – відомий цифровий маркетплейс, що пропонує широкий вибір преміум- і безкоштовних продуктів для різних вебпроектів і потреб. Ця платформа – скарб для вебдизайнерів і розробників, а також маркетологів і всіх, хто зацікавлений у високоякісних ресурсах для сайту. 

І ось хороша новина: у листопаді ви можете скористатися знижкою до 50% на шаблони та сервіси для вебсайтів. Покваптеся скористатися фантастичною можливістю покращити свої вебпроєкти за мінімальну ціну!

Дата завершення: 30.11.2023

Посилання: http://surl.li/ndvxw

💰Заощаджуйте $310 на MonsterONE

Відкрийте для себе можливості MonsterONE, сервісу підписки від TemplateMonster, який надає доступ до великої колекції ресурсів. З MonsterONE ви платите лише один раз і насолоджуєтеся необмеженою кількістю завантажень. 

А цієї Чорної п’ятниці ви можете заощадити цілих 310 доларів на підписці MonsterONE Lifetime Plan. Не зволікайте – скористайтеся пропозицією і розблокуйте безмежні творчі можливості протягом листопада.

Дата завершення: 30.11.2023

Посилання: http://surl.li/ndvzy 

☝️Час гарячих знижок – 33% на SEO та контекстну рекламу

Знижки 33% на SEO-просування Black Friday Deals | Блог HostPro

Кінець холодного листопаду – час гарячих знижок! Компанія SEO.UA до Чорної П’ятниці 2023 підготувала для вас знижку 33% на SEO та контекстну рекламу на перші 3 місяці користування послугою! Отримайте пакет для пошукового просування та/або PPC за втричі меншою ціною – залиште заявку на сайті, і менеджери SEO.UA зв’яжуться з вами найближчим часом.

SEO – це основа основ: органічний трафік, міцні позиції в ТОП-10 пошукової видачі та збільшення відсотку конверсій. Якщо ж ви хочете практично миттєвий результат – тоді вам потрібна контекстна реклама. А можливо в тандемі? Запитайте SEO.UA, вам нададуть експертну оцінку сайту та порадять найкращий варіант!

Акція діє з 17 по 29 листопада 2023 року, більше деталей – на сайті.

Дата завершення: 29.11.2023 року

Посилання: https://seo.ua/ 

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...