Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

WordPress – однозначно популярна CMS

post thumbnail

У просторі сучасних технологій існує велика кількість систем керування контентом (Content Management System). І найкращі їх варіанти на хостингу обов’язково включають WordPress.

Що мають на увазі під CMS? В загальному, це спеціальний додаток для авторів контенту, який дозволяє керувати сайтами. Платформа полегшує роботу новачкам і людям з мінімальними знаннями в інформаційних технологіях. Серед різних CMS найкращий варіант для вашого сайту – це WordPress. Але, окрім WordPress, HostPro надає хостинг й для інших CMS. Адже кожна платформа унікальна по-своєму.

Система керування контентом WordPress

Трохи інформації

WordPress з’явилась в нульових, коли Метт Мулленвег і Майк Літтл зайнялися розробкою платформ для блогів. Повноцінну версію світ побачив на початку 2004. Продукт був примітивним, маючи при цьому основний функціонал, який використовується й по сьогодні. Серед уього іншого: WordPress редагування, елементарна схема встановлення, система керування користувачами, модерація контенту.

WordPress постійно розвивається, вдосконалюється. Оновлення системи виходять регулярно кілька разів на рік. А це покращений функціонал та посилена безпека.

Платформа підтримується різними хостинг-провайдерами. Також є оптимізовані сервери під хостинг для WordPress, які можуть покращити швидкість і продуктивність. Потрібно створити блог, інтернет-магазин чи благодійний сайт – платформа легко трансформується у потрібний вигляд.

CMS по праву вважається найпопулярнішою. Доведено, що саме вона лежить в основі не менш ніж третини сайтів в інтернеті. Значимість її, беззаперечно, збільшується.

Велика кількість контенту, навчальних відео й порад разом з простим інтерфейсом роблять WordPress відмінним вибором для вашого сайту. А хостинг для WordPress від HostPro всіляко посприяє коректній роботі контенту.

Переваги й недоліки платформи WordPress

CMS WordPress – беззаперечний лідер в глобальній мережі! Серед переваг системи варто виокремити:

  1. Легкість в керуванні. Однозначно, вона вважається незамінною для новачків без будь-яких знань в галузі програмування.
  2. Простота. Програма має відкритий вихідний код, легко змінюється під потреби будь-якого проекту.
  3. Низька вартість. Оплата проходить виключно за домен та хостинг.
  4. Індивідуальний дизайн. До ваших послуг тисячі готових тем, з якими легко підібрати дизайн різним видам діяльності.
  5. Спеціальні можливості. Існують плагіни, щоб розширити стандартні функції: від оптимізації пошуку до бронювання подій.
  6. Спільнота для допомоги. Унікальність WordPress – наявність спільноти, форуму підтримки, де вам однозначно допоможуть.

Але у CMS є й підводні камені. Серед них:

  1. Безпека. Будучи найбільш популярною платформою, вона нерідко стає ціллю для зламів. Додаткове встановлення плагінів безпеки мінімізує ці ризики. А клієнти HostPro забезпечені підвищеним захистом. Адже регулярно сайти й плагіни перевіряються на можливі вразливі місця. Робляться резервні копії вашого сайту, які зберігаються протягом місяця. При зламі відновлення роботи сайту виконають безкоштовно.
  2. Сторонній контент. Пережна більшість плагінів й тем WordPress створені сторонніми розробниками. Це пояснює деякі неточності чи невідповідності. Тому перед встановленням важливо ознайомитись із тонкощами, вивчити особливості програми.
  3. Тривалість завантаження сторінок. Нерідко можлива повільна робота сайту, але наявність плагіна кешування нівелює проблему. Використовується найбільш продуктивний кешер LiteSpeed Web Cache.

Наша команда забезпечить вам найкращу підтримку. Цим нівелюються всі недоліки даної платформи.

Підсумки

Підводячи підсумки, можна сміливо стверджувати, що WordPress – універсальний движок. Він має зручний у використанні інтерфейс. А спеціалісти техпідтримки HostPro допоможуть розібратись в помилках. Тільки по-справжньому хороший хостинг може забезпечити ваш сайт найкращими умовами для наступної роботи. Справа за малим – оберіть відповідний движок й актуальний тариф, а про решту подбаємо ми.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

WordPress Manager – управління сайтом з особистого кабінету
WordPress Manager – управління сайтом з особистого кабінету

Клієнти HostPro мають можливість керувати усіма інсталяціями WordPress просто з особистого кабінету. У цій...

10 вразливостей WordPress, про які варто знати. Захист сайту на WordPress
10 вразливостей WordPress, про які варто знати. Захист сайту на WordPress

WordPress – найпопулярніша CMS у світі. Зважаючи на це, більшість зламів та вразливостей також...

Як створити сайт на WordPress. Вступ
Як створити сайт на WordPress. Вступ

Природа дала нам серце, щоб любити Україну, а HostPro – щоб допомогти вам зробити...