Відновлення файлів через білінг

post thumbnail

Ми знаємо, що бекапи дуже важливі для вас. Саме тому завжди намагаємося спростити роботу з ними по-максимуму. Раптом ви ще не встигли познайомитися з нашою новою послугою – відновлення файлів з резервної копії прямо з білінг-панелі – тоді цей мануал для вас. До речі, тут все максимально просто.

Якщо ви власник Linux хостингу (функція поширюється тільки на віртуальний хостинг), зайдіть в білінг і перейдіть на вкладку Мої послуги. Після натисніть на стрілочку біля свого тарифу, щоб перейти до налаштувань.

Відновлення файлів через білінг | Блог Hostpro

Наступне – натиснути “Відновлення з резервної копії”. Далі вибрати потрібний бекап зі списку і натиснути “Пошук резервних копій”.

Відновлення файлів через білінг | Блог Hostpro

Після завантаження вам буде буде запропонований список доступних копій. Архівування файлів відбувається щодня, а створені бекапи зберігаються протягом одного місяця (30 днів). У списку вони розташовуються за датою (від старіших до нових). Ви зможете вибрати будь-який. Для цього знайдіть архів з потрібною датою і натисніть на відповідну кнопку.

Список доступних копій | Блог Hostpro

Однак важливо розуміти, що коли ви відновлюєте об’єкти з резервної копії, вони перезаписують і замінюють існуючі об’єкти з такими ж іменами. Ви втратите всі зміни, застосовані до відновлюваних об’єктів, після відновлення з резервної копії.

Відкривши весь список, виберіть потрібний файл / файли / папки для відновлення. Варто враховувати, що вивід обмежений першими 100 файлами.

Підтвердження | Блог Hostpro

Після відновлення ви побачите сповіщення, що все пройшло успішно:

Підтвердження успішного відновлення файлів | Блог Hostpro

І на цьому все. Погодьтесь, це просто? Але, якщо у вас виникли будь-які питання, обов’язково звертайтеся до нашої служби підтримки.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Управління користувачами і контактами
Управління користувачами і контактами

При користуванні панеллю керування в хостинг компанії існує безліч сценаріїв, за яких у клієнта...

Оновлений білінг
Оновлений білінг

Друзі, нещодавно ми оновили нашу білінг-систему і хочемо вас з нею познайомити. Вхід в...

Двофакторна аутентифікація
Двофакторна аутентифікація

Друзі, сьогодні ми розповімо вам, як налаштувати додаткову безпеку для вашого облікового запису в...