Реєструйте домен у зоні .KYIV.UA за 99 грн

Зареєструвати

Site.pro, як почати роботу?

post thumbnail

Хочете зробити свій сайт самі? Тоді ми можемо запропонувати для Вас просте рішення – конструктор Site.pro. Його функціонал настільки легкий, що Ви впораєтеся з ним, навіть якщо вперше пробуєте зробити сайт.

Коротко про конструктор:

190 шаблонів

У базі шаблонів Ви обов’язково підберете дизайн, який Вам сподобається. Чим ближче він буде до Вашої тематики, тим легше буде з ним працювати. У нас є шаблони для різних бізнес напрямків, для кулінарів і лікарів, салонів і агентств, Лендінгем Пейдж.

Ви можете вибрати потрібний і налаштувати його по своєму натхненню. У будь-якому випадку створення сайту не займе у Вас багато часу.

Шаблони Site.pro | Блог Hostpro

Візуальний редактор

Вам не доведеться працювати з адмін панеллю. Результат внесених змін видно відразу. Це дуже зручно при підборі шрифтів, кольорів і зображень. Просто перетягніть потрібний Вам елемент з панелі на сторінку і внесіть необхідні зміни.

Візуальний редактор Site.pro | Блог Hostpro

Мобільна версія

Для кожного власника сайту важливо затримати користувача, як можна довше, щоб він встиг зробити покупку, заповнити форму або подивитися контакти.

З конструктором Site.pro можна не переживати, як буде виглядати сайт на мобільних пристроях. Про адаптивності вже подбали розробники.

Мобільна версія Site.pro | Блог Hostpro

Готові галереї

Дуже часто зовнішній вигляд сайту залежить від його наповненості. Чим більше і красивіше фото, тим він привабливіший для користувача. У базі обраного Вами шаблону є готовий набір зображень під кожну тематику. Ви можете скористатися ними, якщо у Вас недостатньо свого медіаконтенту.

Готові галереї | Блог Hostpro

Багатомовність

З цією функцією Ваш сайт може відображатися на декількох мовах. Просто перетягніть віджет і виберіть потрібні мови.

Багатомовність Site.pro | Блог Hostpro

SEO налаштування

Для всіх інтернет ресурсів важливо просування в пошуковій видачі. Починається SEO з внутрішньої оптимізації: хорошого контенту і прописування мета тегів. Чим краще і уникальніша будуть тексти, тим вище Google буде ранжувати Ваш сайт. З нашим конструктором є можливість додати текст, прописати title, description і keywords для кожної сторінки окремо.

SEO налаштування | Блог Hostpro

Що ще?

Карти, кнопки, форми зворотного зв’язку, відео з ютуба, соціальні віджети, календар, таблиці, способи оплати, HTML код. І ще 20 додаткових елементів, з якими Ви зможете зробити свій сайт таким, яким побажаєте.

Додаткові можливості конструктора | Блог Hostpro

Конструктор Site.pro має повний набір інструментів для того, щоб Ви швидко і легко створили сайт. Вартість користування становить всього 12 доларів на рік. Спробуйте і ви створити сайт – переходьте за посиланням.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Як отримати HTML-шаблони для розробки вебсайтів
Як отримати HTML-шаблони для розробки вебсайтів

Зручний та якісно розроблений вебсайт є важливою “точкою” контакту для бізнесу, особистих брендів та...

Карта кліків (теплова карта) – що це таке, для чого треба і як реалізувати?
Карта кліків (теплова карта) – що це таке, для чого треба і як реалізувати?

Сьогодні розберемо дуже круту тему вебаналітики – що таке теплові карти, карти кліків, або...

Як зробити сайт на html і залити його на хостинг
Як зробити сайт на html і залити його на хостинг

Створення власного вебсайту на HTML захопливий та доступний для кожного процес. Навіть без попереднього...