2 серпня – Міжнародний день .BEER

post thumbnail

Пиво – по-справжньому особливий напій, який закохав в себе багатьох. Без нього не можна асоціювати будь-які вечірки, домашні зустрічі з друзями, походи на шашлики, відпочинок, перегляд футболу і так далі.

Ніхто в усьому світі не посперечається, що пиво – це щось більше, ніж просто алкогольна (і безалкогольна, що важливо) випивка. І в честь цього був придуманий Міжнародний день пива. Це день, коли всі його прихильники можуть зібратися за «кухлем холодного пінного» у всіх куточках планети і просто насолодитися.

Вперше про це свято заговорили в 2007 році. Його засновником вважається простий американський власник бару, який спробував провернути маркетингову кампанію для популяризації свого закладу. Підсумок перевершив всі очікування. Всього за п’ять років День пива настільки розлетівся по світу, що довелося скасовувати первісну дату 5 серпня. Це через те, що багато святкувальників скаржилися на жахливі головні болі. Наступний день був робочий. Щоб таких проблем не було ні у кого, вирішили змістити свято. Міжнародний день пива відтепер відзначається в першу п’ятницю серпня.

Доменні зони для свята

З 2007 року у свята з’явилося стільки прихильників, що його стали відзначати далеко за межами США. Більше 50 країн приєдналися до неофіційного свята. Чи маєте свій паб або просто не відмовляєтеся провести вечір вихідного дня за холодної кухлем хмільного? Три кращі доменні зони для цих цілей підійдуть найкраще – .PUB, .MEN, .BEER.

Зараз Інтернет – це глобалізована мережа, без якої неможливо уявити нинішнє життя. (Багато хто може сказати те ж саме про пиво!) Комусь сайти – це робота, для інших – хобі і заняття на вечір. Але для кожного ресурсу можна підібрати тематичний домен, що допомагає розвивати справу.

🏪 Домен .PUB – добрі посиденьки в компанії друзів. Для власників пабів і ресторанів, магазинів або оптових підприємств. Це відмінна можливість розповісти про свою діяльність за допомогою одного лише домену.

👦 Домен .MEN – можливість позначити чоловічу територію. Чоловіча зустріч, гучні компанії або спільний перегляд боксерської зустрічі. От яка з цих подій обходиться без пляшки пива? Розвиваєте свій бізнес за доглядом і стилем, ведете спортивний онлайн-журнал, плануєте вечірки або розповіли про себе на одній сторінці сайту-портфоліо? Домен .MEN стане якісним помічником в будь-який з цих ситуацій.

🍺 Домен .BEER – уособлення всього, що пов’язано з напоєм. Пиво настільки щільно увійшло в культуру сучасного життя, що обійтися без власного доменного ім’я вже було неможливо. Бари, паби, ресторани, кафе, громадське харчування – все це пов’язано з .BEER. Так не пропустіть можливість розповісти про свою діяльність вже зараз.

Ну а якщо перших трьох доменів вам може бути недостатньо, тоді пропонуємо до .BEER додати .VODKA. Знайомий всім алкогольний напій, який допоможе побудувати інтернет-магазин або блог, присвячений всяким алкогольним коктейлів. Загалом, .BEER без .VODKA – гроші на вітер? Хоча, тут це напевно не так працює…

На завершення

Міжнародний день .BEER – дата, яка ні до чого не примушує. Проте водночас служить приводом зібратися літнім спекотним вечером. Переходьте за посиланням в білінг-систему і реєструйте тематичні домени вже зараз.

При реєстрації домену у вас є можливість самостійно створити сайт, підключивши конструктор Site Pro абсолютно безкоштовно терміном на рік.

P.S І просто нагадаємо, що надмірне вживання алкоголю може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...