Реєструйте домен у зоні .KYIV.UA за 99 грн

Зареєструвати

Magento – потужна CMS для електронної комерції

post thumbnail

Найголовніше призначення цієї платформи – зробити продажі в мережі максимально легкими і доступними. У наш час практично кожна друга CMS працює в цьому напрямку, однак Magento помітно виділяється серед інших.

Ключові особливості 

Потужна – значить сильна і добре злагоджена. Система має досить міцну конструкцію – вона добре написана і практично не має багів. 

Движок користується популярністю. За останніми відомостями, на платформі створено близько 5% магазинів, що забезпечує їй четверте за популярністю місце серед усіх CMS. Саме її обрали чимало підприємств-мільйонників, зокрема Nordstrom, Adidas і North Face. Magento запросто витримує до 500 мільйонів переглядів та до півмільйона замовлень щодня. 

Magento – ідеальне рішення для здійснення комерції в мережі 

Зручна структура платформи дає можливість легко редагувати дані, управляти декількома сайтами на різних мовах. А відтепер можна ще й управляти зовнішнім виглядом, змістом і функціональністю свого дітища. 

Система дає унікальну свободу в розвитку бізнесу. Користувачі можуть стартувати з базового функціоналу, а за потреби перейти на покращені варіанти. 

З моменту створення платформа керується девізом “Designed to grow, built for flexibility” – «Створена для зростання, розроблена для гнучкості». І дотримується його до нинішнього часу. 

Система володіє гнучкістю, що дозволяє застосовувати різного роду розширення або модулі. Якщо ж потрібен особливий проект, то за допомогою розробника можна запросто створити унікальний модуль за всіма вимогами. 

Серед основних переваг Magento виокремлюємо:

  • сучасне кешування для максимально швидкого завантаження; 
  • поліпшену функцію індексації; 
  • підтримку декількох систем оплати; 
  • можливість здійснення великих покупок; 
  • мультисайтовість; 
  • універсальні шаблони, які підходять під мобільні пристрої. 

Кілька головних недоліків: 

  • непроста схема установки, особливо для новачків; 
  • необхідність в доробках (при бажанні мати індивідуальний і неповторний сайт); 
  • необхідність в якісному хостингу; 
  • немає достатньої кількості доповнень і розширень.

Хостинг для Magento 

Для магазину на Magento потрібен потужний хостинг – продуктивний, постійно доступний і з можливим масштабуванням за необхідності. Всім вимогам ідеально відповідає хостинг для Magento від HostPro. Співпраця з нашою компанією однозначно дозволить забезпечити максимальну швидкість і надійність, а головне – високоякісний сервіс. Більш того, ми гарантуємо миттєву установку, консультування та допомогу 24/7. 

У разі потреби компанія надасть бекапи абсолютно безоплатно. Ми відповідаємо за збереження ваших даних – регулярно вночі співробітниками створюються резервні копії сайту. Це ваші додаткові гарантії. А для наших нових користувачів є ще один приємний бонус – при переході на наш хостинг фахівці швидко, якісно і безкоштовно перенесуть ваші дані для подальшої діяльності.

На сьогодні є три тарифних плани за доступними цінами. Клієнти завжди мають право вибору – можна починати співпрацю з одного тарифу, а потім легко переходити на інший у разі потреби. Вартість послуги буде прямо залежати від типажу потрібного хостингу.

Висновки 

Magento – найкраще рішення для онлайн-магазинів на сьогодні. Вона користується попитом у більшості світових брендів та ідеально підійде невеликому та середньому бізнесу.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Linux Хостинг VS Windows Хостинг. Що обрати для розміщення сайту?
Linux Хостинг VS Windows Хостинг. Що обрати для розміщення сайту?

Якщо ви власник онлайн-магазину, блогу чи вебдодатку, то ви точно стикалися з питанням «хостинг...

Хостинг в Україні – 5 причин, чому це хороше рішення для локального бізнесу
Хостинг в Україні – 5 причин, чому це хороше рішення для локального бізнесу

Технічні спеціалісти HostPro часто радять українським бізнесам розгортати свої сайти на місцевих серверах. І...

Чек-лист вибору хостингу для Telegram-бота
Чек-лист вибору хостингу для Telegram-бота

Використання чат-бота в Telegram уже стало звичним для багатьох рішенням, яке дозволяє покращити рівень...