CERTUM SSL – сертифікати європейської якості

post thumbnail

У лінійці наших пропозицій широкою популярністю користуються SSL від польського Центру сертифікації CERTUM. У даного ЦС є багато переваг, окрім привабливої ціни, давайте їх розглянемо!

Найбільший Центр сертифікації в Польщі

CERTUM – Центр сертифікації (ЦС), створений в Польщі в 1998 році як окремий підрозділ. Він входить до складу найбільшої IT-компанії Unizeto Technologies SA. ЦС створений з метою надання сертифікаційних послуг, що стосуються електронного підпису. Це найбільший ЦС в Польщі, відомий далеко за межами країни. Більш ніж за 20 років послугами CERTUM скористалися клієнти з 50 країн. Число реалізованих сертифікатів перевалило за десятки тисяч.

Успіхи розвитку CERTUM не залишилися непоміченими. У 2002 році міністр економіки Польщі включив компанію до реєстру кваліфікованих юридичних осіб, пов’язаних з наданням сертифікаційних послуг. Так, з того ж року їх SSL відносяться до числа надійних. Це підтверджують печатки від світового бренду WebTrust.

Таким чином, WebTrust виступає в якості гаранта, що сертифікати, видані ЦС CERTUM, мають високий рівень безпеки і заслуговують довіру по всьому світу.

У розділі сайту «Порівняння SSL» є шість сертифікатів, кожен з яких надає різний рівень безпеки.

Даний Центр сертифікації знаходиться в Європі. Процедура видачі сертифікатів типу EV у CERTUM легше, ніж у багатьох аналогів. Крім того, SSL сертифікати рівня DV компанією видаються автоматично.

Сертифікати від CERTUM виступають аналогом найвідоміших брендів. Головна їхня перевага – більш низька вартість в порівнянні з іншими SSL від світових Центрів.

CERTUM SSL тепер для фізичних осіб

У вересні 2019 року сталося важливе оновлення. Центр сертифікації CERTUM підтвердив, що з цього моменту вони можуть видавати сертифікати з зеленою стрічкою для ФОП або фізичних осіб-підприємців. Інші центри сертифікації не видають сертифікати з зеленою стрічкою для ФОП.

Що це може означати? Перш за все, тепер ви можете зробити більший акцент на тому, що ваш сайт знаходиться в повній безпеці. Зелена стрічка – найпомітніший елемент, на який звертають увагу відвідувачі. Навіть якщо користувач не знає про SSL сертифікати і безпеку в інтернеті, зелена стрічка покаже, що на цьому ресурсі немає зловмисників.

Сертифікати CERTUM SSL відкривають нові можливості для підприємців, невеликих фірм або компаній, які піклуються про дані клієнтів, свою репутацію, і хочуть це показати. Тепер у вас з’явилася така можливість.

Шукаючи SSL сертифікат для свого сайту – не важливо, для блогу, малого підприємства, навчальної організації, агентства або іншого сайту з електронною комерцією – зверніть увагу на сертифікати від Центру CERTUM.

Європейська якість, підтверджена всесвітньою сертифікованою спільнотою, висока безпека, фінансові гарантії та швидкість видачі. Це головні переваги даних SSL. Переконайтеся в цьому самі, вибравши нові сертифікати на відповідній сторінці.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?
Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?

В часи постійного розвитку цифрового середовища конкуренція за дані посилюється. Компанії прагнуть покращувати свої...

У чому відмінність між IPv4 та IPv6. Хостинг з підтримкою IPv6
У чому відмінність між IPv4 та IPv6. Хостинг з підтримкою IPv6

Існує дві версії інтернет-протоколу: IPv4 (Internet Protocol version 4) та IPv6 (Internet Protocol version...

Як захистити пошту на домені від спаму
Як захистити пошту на домені від спаму

Небажані масові повідомлення (спам) полюють за нами всюди: месенджери, соцмережі, sms-повідомлення, реклама на сайтах....