Реєструйте домен у зоні .KYIV.UA за 99 грн

Зареєструвати

CERTUM SSL – сертифікати європейської якості

post thumbnail

У лінійці наших пропозицій широкою популярністю користуються SSL від польського Центру сертифікації CERTUM. У даного ЦС є багато переваг, окрім привабливої ціни, давайте їх розглянемо!

Найбільший Центр сертифікації в Польщі

CERTUM – Центр сертифікації (ЦС), створений в Польщі в 1998 році як окремий підрозділ. Він входить до складу найбільшої IT-компанії Unizeto Technologies SA. ЦС створений з метою надання сертифікаційних послуг, що стосуються електронного підпису. Це найбільший ЦС в Польщі, відомий далеко за межами країни. Більш ніж за 20 років послугами CERTUM скористалися клієнти з 50 країн. Число реалізованих сертифікатів перевалило за десятки тисяч.

Успіхи розвитку CERTUM не залишилися непоміченими. У 2002 році міністр економіки Польщі включив компанію до реєстру кваліфікованих юридичних осіб, пов’язаних з наданням сертифікаційних послуг. Так, з того ж року їх SSL відносяться до числа надійних. Це підтверджують печатки від світового бренду WebTrust.

Таким чином, WebTrust виступає в якості гаранта, що сертифікати, видані ЦС CERTUM, мають високий рівень безпеки і заслуговують довіру по всьому світу.

У розділі сайту «Порівняння SSL» є шість сертифікатів, кожен з яких надає різний рівень безпеки.

Даний Центр сертифікації знаходиться в Європі. Процедура видачі сертифікатів типу EV у CERTUM легше, ніж у багатьох аналогів. Крім того, SSL сертифікати рівня DV компанією видаються автоматично.

Сертифікати від CERTUM виступають аналогом найвідоміших брендів. Головна їхня перевага – більш низька вартість в порівнянні з іншими SSL від світових Центрів.

CERTUM SSL тепер для фізичних осіб

У вересні 2019 року сталося важливе оновлення. Центр сертифікації CERTUM підтвердив, що з цього моменту вони можуть видавати сертифікати з зеленою стрічкою для ФОП або фізичних осіб-підприємців. Інші центри сертифікації не видають сертифікати з зеленою стрічкою для ФОП.

Що це може означати? Перш за все, тепер ви можете зробити більший акцент на тому, що ваш сайт знаходиться в повній безпеці. Зелена стрічка – найпомітніший елемент, на який звертають увагу відвідувачі. Навіть якщо користувач не знає про SSL сертифікати і безпеку в інтернеті, зелена стрічка покаже, що на цьому ресурсі немає зловмисників.

Сертифікати CERTUM SSL відкривають нові можливості для підприємців, невеликих фірм або компаній, які піклуються про дані клієнтів, свою репутацію, і хочуть це показати. Тепер у вас з’явилася така можливість.

Шукаючи SSL сертифікат для свого сайту – не важливо, для блогу, малого підприємства, навчальної організації, агентства або іншого сайту з електронною комерцією – зверніть увагу на сертифікати від Центру CERTUM.

Європейська якість, підтверджена всесвітньою сертифікованою спільнотою, висока безпека, фінансові гарантії та швидкість видачі. Це головні переваги даних SSL. Переконайтеся в цьому самі, вибравши нові сертифікати на відповідній сторінці.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

15 найкращих пошукових систем у 2024 році
15 найкращих пошукових систем у 2024 році

Цей матеріал присвячено найкращим пошуковим системам сучасності. Тут ви знайдете 15 альтернатив Google, які...

Що таке проксі-сервер і чим він відрізняється від VPN
Що таке проксі-сервер і чим він відрізняється від VPN

Коли мова заходить про безпеку особистих даних користувачів мережі, часто згадують дві технології, які...

Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу
Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу

Без SSL-сертифікату неможливо завоювати довіру користувачів і впевненими кроками просуватися все вище й вище...