Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Site.pro, як почати роботу?

post thumbnail

Хочете зробити свій сайт самі? Тоді ми можемо запропонувати для Вас просте рішення – конструктор Site.pro. Його функціонал настільки легкий, що Ви впораєтеся з ним, навіть якщо вперше пробуєте зробити сайт.

Коротко про конструктор:

190 шаблонів

У базі шаблонів Ви обов’язково підберете дизайн, який Вам сподобається. Чим ближче він буде до Вашої тематики, тим легше буде з ним працювати. У нас є шаблони для різних бізнес напрямків, для кулінарів і лікарів, салонів і агентств, Лендінгем Пейдж.

Ви можете вибрати потрібний і налаштувати його по своєму натхненню. У будь-якому випадку створення сайту не займе у Вас багато часу.

Шаблони Site.pro | Блог Hostpro

Візуальний редактор

Вам не доведеться працювати з адмін панеллю. Результат внесених змін видно відразу. Це дуже зручно при підборі шрифтів, кольорів і зображень. Просто перетягніть потрібний Вам елемент з панелі на сторінку і внесіть необхідні зміни.

Візуальний редактор Site.pro | Блог Hostpro

Мобільна версія

Для кожного власника сайту важливо затримати користувача, як можна довше, щоб він встиг зробити покупку, заповнити форму або подивитися контакти.

З конструктором Site.pro можна не переживати, як буде виглядати сайт на мобільних пристроях. Про адаптивності вже подбали розробники.

Мобільна версія Site.pro | Блог Hostpro

Готові галереї

Дуже часто зовнішній вигляд сайту залежить від його наповненості. Чим більше і красивіше фото, тим він привабливіший для користувача. У базі обраного Вами шаблону є готовий набір зображень під кожну тематику. Ви можете скористатися ними, якщо у Вас недостатньо свого медіаконтенту.

Готові галереї | Блог Hostpro

Багатомовність

З цією функцією Ваш сайт може відображатися на декількох мовах. Просто перетягніть віджет і виберіть потрібні мови.

Багатомовність Site.pro | Блог Hostpro

SEO налаштування

Для всіх інтернет ресурсів важливо просування в пошуковій видачі. Починається SEO з внутрішньої оптимізації: хорошого контенту і прописування мета тегів. Чим краще і уникальніша будуть тексти, тим вище Google буде ранжувати Ваш сайт. З нашим конструктором є можливість додати текст, прописати title, description і keywords для кожної сторінки окремо.

SEO налаштування | Блог Hostpro

Що ще?

Карти, кнопки, форми зворотного зв’язку, відео з ютуба, соціальні віджети, календар, таблиці, способи оплати, HTML код. І ще 20 додаткових елементів, з якими Ви зможете зробити свій сайт таким, яким побажаєте.

Додаткові можливості конструктора | Блог Hostpro

Конструктор Site.pro має повний набір інструментів для того, щоб Ви швидко і легко створили сайт. Вартість користування становить всього 12 доларів на рік. Спробуйте і ви створити сайт – переходьте за посиланням.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Як зробити сайт на html і залити його на хостинг
Як зробити сайт на html і залити його на хостинг

Створення власного вебсайту на HTML захопливий та доступний для кожного процес. Навіть без попереднього...

10 найкращих практик для форм на сайті
10 найкращих практик для форм на сайті

Форми реєстрації та логіну, підписки чи оформлення доставки та оплати. Здається, всі й так...

Що таке фавікон і для чого він потрібен?
Що таке фавікон і для чого він потрібен?

Фавікон, іконка, фавіконка (скорочено від «FAVoritesICON») – це значок (картинка) біля назви сайту, яку ви...