Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

WordPress Hosting від HostPro

post thumbnail

WordPress – це одна з найпопулярніших CMS-систем для створення сайту будь-якої складності. За статистикою, 29% всіх сайтів у всесвітній павутині побудовані саме на WordPress. Це можуть бути як особисті блоги-замітки, так і найбільші світові новинні агентства і магазини. 

Кількість охочих користуватися CMS WordPress з кожним днем ​​збільшується, тому наша хостинг-компанія розробила новий унікальний пакет послуг – безпечний WordPress-хостинг з розширеною підтримкою.

WordPress Хостинг є хорошим і зручним вибором для широкого кола розробників – після оплати тарифу ви моментально отримаєте готовий для роботи сайт з оптимально налаштованим ПЗ, який моментально можна запускати в роботу. Для автоматичної установки CMS WordPress від вас буде потрібно лише натиснути відповідну галочку в налаштуваннях.

WordPress Hosting

Фішки нашого WordPress Hosting

Наші сервери спеціально оптимізовані для WordPress – в них використовуються потужні процесори Intel з тактовою частотою 3.9-4.9 Ghz і SSD NVMe-дисками. 

Для більш швидкого управління і легкої роботи на всіх тарифах ми додали необхідні інструменти WordPress: 

  • WordPress менеджер – ми реалізували простий інтерфейс, який передбачає легке управління і налаштування вашої CMS; 
  • Автооновлення – ви завжди будете користуватися найактуальнішою версією CMS WordPress завдяки автоматичному оновленню;
  • Активований WP-CLI – ви зможете керувати вашим сайтом на CMS WordPress за допомогою командного рядка;
  • LiteSpeed ​​Web Cache – завантаження сайту відбувається практично моментально завдяки тому, що на сервері здійснюється кешування за допомогою даного модуля;
  • DEV-версія WordPress – копія вашого сайту, де ви зможете проводити різні тести потенційних змін;
  • Попередньовстановлений Git – ми реалізували зручний інтерфейс для роботи з Git-репозиторіями.

При замовленні тарифного плану ви можете самостійно вибрати географічне розташування сервера хостингу в спеціальній вкладці. Також для зручності ми реалізували корисний графік, який відображає обсяг використаного диску і межі ліміту. Аналогічний графік є і для оперативної пам’яті.

Обʼєм використання диску і межі ліміту на хостингу

Що ще ми можемо запропонувати

Наша компанія з самого початку прагне зробити ваш сайт захищеним і готовим для роботи по HTTPS-протоколу. Тому до всіх тарифів WordPress хостингу ми безкоштовно надаємо сертифікат від Let’s Encrypt. Детальніше почитати про спосіб отримання сертифіката Let’s Encrypt SSL ви можете в цій статті

CMS WordPress є зручним і простим програмним забезпеченням, де існує велика кількість налаштувань – у відкритому доступі знаходиться більше 45 тисяч полігонів, які можна підключити до вашого сайту. Наша служба підтримки готова допомогти вам в установці тем і плагінів.

WordPress Hosting – це зручне і просте рішення для вас і вашого сайту. У цьому пакеті послуг ми надаємо не тільки базові функції, а ще й додаткові можливості. Вони спрямовані на полегшення контролю та редагування вашого сайту.

Ми завжди готові безкоштовно перенести ваші сайти на HostPro і допомогти підібрати потрібний тарифний план. Якщо у вас залишилися питання, пов’язані з WordPress хостингом, ви можете звернутися до нашої цілодобової служби підтримки в чаті, за телефоном +38 (067) 823-83-81 або по будь-якому іншому зручному для вас каналу зв’язку.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

WordPress Manager – управління сайтом з особистого кабінету
WordPress Manager – управління сайтом з особистого кабінету

Клієнти HostPro мають можливість керувати усіма інсталяціями WordPress просто з особистого кабінету. У цій...

10 вразливостей WordPress, про які варто знати. Захист сайту на WordPress
10 вразливостей WordPress, про які варто знати. Захист сайту на WordPress

WordPress – найпопулярніша CMS у світі. Зважаючи на це, більшість зламів та вразливостей також...

Як створити сайт на WordPress. Вступ
Як створити сайт на WordPress. Вступ

Природа дала нам серце, щоб любити Україну, а HostPro – щоб допомогти вам зробити...