Управління користувачами і контактами

post thumbnail

При користуванні панеллю керування в хостинг компанії існує безліч сценаріїв, за яких у клієнта може виникнути необхідність в експлуатації і управлінні більше ніж одним обліковим записом, що надає послуги веб-хостингу, реєстрації доменних імен і т.д. Наприклад, коли у вас є послуги, пов’язані з бізнесом, і ви також бажаєте користуватися послугами однієї і тієї ж компанії особисто, або ж коли ви керуєте декількома різними компаніями чи працює з ними. Інший поширений сценарій – це веб-дизайнер або веб-розробник, якому потрібна можливість доступу до веб-сайтів декількох клієнтів і управління ними. Всі ці сценарії стають набагато простішими в розміщенні та управлінні за допомогою нових функціональних можливостей користувачів, які представлені в останньому оновленні нашого білінгу.

Користувачі спрощують доступ для осіб, які користуються послугами компанії Hostpro. Поділ послуг, які ви купуєте для різних організацій, будь то різні підприємства, бізнес або особисті послуги, стає простим. Швидше і простіше переключатися між будь-яким обліковим записом клієнта, до якого у вас є доступ. Ідеально підходить для веб-дизайнерів, веб-розробників і фрілансерів, яким потрібен доступ для адміністрування безлічі різних облікових записів хостингу.

Створювати нових користувачів стало ще простіше. Просто оберіть права доступу, якими хочете наділити нового користувача і надішліть запрошення на вказаний Email. Ваш новий користувач сам встановить пароль доступу.

Управління користувачами

Що буде з Суб-акаунтами?

Нове поняття користувач замінює колишні функції додаткових облікових записів (суб-контакти). В рамках оновлення нашої білінг системи всі суб-акаунти перенесені в еквівалентні облікові записи користувачів з тими ж обліковими даними, правами доступу і дозволами, що й суб-контакти раніше.

А як же контакти?

Додаткові контакти залишаться як і раніше, тільки тепер ці ролі розділені, контакти не можуть авторизуватися в особистий кабінет, а зможуть тільки отримувати повідомлення, які дозволить головний користувач.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Оновлений білінг
Оновлений білінг

Друзі, нещодавно ми оновили нашу білінг-систему і хочемо вас з нею познайомити. Вхід в...

Двофакторна аутентифікація
Двофакторна аутентифікація

Друзі, сьогодні ми розповімо вам, як налаштувати додаткову безпеку для вашого облікового запису в...

Перенесення сайту.  Як перенести сайт на Hostpro?
Перенесення сайту. Як перенести сайт на Hostpro?

Перенесення сайту з сервера на сервер – досить-таки відповідальне завдання, яке вимагає зусиль з...