Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Підсумки 2022-го від HostPro

post thumbnail

Коли минулого Різдва ми бажали вам незабутнього року, то ще не знали, що справді не забудемо його ніколи. Він зробив нас у стократ сильнішими, емоційнішими, та й взагалі показав, ху із ху. Але давайте з самого початку – що змінилося в HostPro за рік?

Відсвяткували свій 21-ий День народження

За іронією долі 23 лютого ми майже безтурботні, і такі, як раніше, святкували 21-ий День народження HostPro, з тортом і щирими посмішками. Якщо пам’ятаєте, ми ще дарували усім охочим мультитули. 

21-й День народження | HostPro

А ранком 24-го, коли складаєш тривожну валізу, раптом виявляється, що в чохол від мультитула добре встає твоя ID-карта. Коли впевненість у завтрашньому дні зʼявляється лиш кожного наступного “завтра”, все переоцінюється за одну мить.  

А далі довелося швидко отямитись і робити – для кожного щось своє і важливе. Продовжували працювати й сапортити хто звідки міг, і волонтерили (якось дивно вживати це слово у минулому часі, нічого ж не змінилося). І все це давало нам силу. У той момент ми не могли вчинити інакше, бо якщо вже сказали 24/7, то треба обіцянки триматись. 

Колектив | HostPro

Що хочеться сказати – все було б набагато гірше, якби не ви. Тоді, як і зараз, від вас було стільки підтримки, що вистачило на всю нашу немаленьку компанію. Ще й на цілий рік із запасом. Ми не могли цього не згадати, тому дякуємо.

Перевезли сервери до Європи

Звісно ж, одразу стало питання про безпеку ваших сайтів на шареді в українських дата-центрах, тому було прийняте рішення про їх міграцію до Франції. Це був перший острівець відчуття безпеки на той час. З часом ситуація стабілізувалась і ми повернули деякі сервери додому.

Ну і, звісно, як і раніше, ми зберігали бекапи ваших сайтів у резервних дата-центрах, у тому числі за кордоном, у Франції та Нідерландах.

Про русскій корабль якось вже й згадувати недоречно – ми порвали з ними будь-які звʼязки, через що зловили хвилю хейту у соцмережах і на рейтингах хостерів. Але є одне АЛЕ, нам було по бобіку, що вони про нас думають. Знаєте, чемність, як і Україна, має свої кордони.

Усі російські сервіси, як-от ISPmanager, Bitrix2, JivoSite кудись поділися, хммм, цікаво куди ж. Про те, що життя і робота після цього не закінчується, а лише якісно починається, ми писали ось тут.  

Отримали ICANN акредитацію

На наш 21-ий День народження ми дізналися, що ICANN надав нам статус акредитованого реєстратора. Це був довгий та нелегкий шлях: ми пройшли через аудити, тестування ПЗ, договори й страхування. 

І нарешті – нас визнали на міжнародному рівні як компанію, що відповідає світовим стандартам якості та надійності в наданні послуг.

Стали партнерами Microsoft

У квітні ми нарешті підтвердили партнерство за програмою ліцензування Microsoft SPLA. Для того щоб підтвердити статус ліцензійного партнера, нам знадобилося 8 місяців. Це в сухих фактах, а в емоціях це була справжня, майже дитяча, радість. 

Переїхали на нову сторінку в Facebook

Позаяк Facebook – парубок норовистий, ми мусили переїхати на нову сторінку. І хоч там ми піднімаємо нові теми, наш душевний tone of voice взяли з собою. Як матимете змогу, підпишіться, бо там часто зʼявляються важливі новини і корисні статті. 

Як бонус – через чат на сторінці можна спілкуватися з нашою техпідтримкою. Дехто з клієнтів мають цей вид звʼязку за основу, тож затестіть, може й вам зайде. 

Завели Telegram-канал

Хостпрошна мемна культура мала знайти якийсь вихід, і найкраще місце для неї знайшлося в Telegram. Довго ми виношували думку, а коли зважилися і таки створили канал, були приємно здивовані – стільки підтримки і теплих відгуків. Тішимося, одним словом.

Щоб підтримати цей запал, час від часу робимо на каналі розіграші мерчу. За кілька місяців уже розіграли 6 комплектів подарунків з рюкзаком і чашкою, а зараз саме розігруємо пухнасті пледи, тож забіжіть на дозвіллі. Посилання на тележку – https://t.me/HostProUkraine.   

Провели чемпіонат з аерохокею 

У ті часи, коли світло ще не покидало наш офіс, ми мали за щастя грати в аерохокей, а потім у HR-менеджерки зʼявилась ідеї турніру на підтримку нашого колеги-бійця. І ми таки здійснили цей задум: грали ті, хто вміє, і ті, хто ні, бо заради доброї справи хотілось і змоглось. 

Колектив | HostPro

Розширили асортимент мерчу

Цього року ми задизайнили ще одну футболку “Доброї ночі, ми з HostPro” та замовили нові, вдосконалені мультитули – роздавали їх до Дня народження, хоч і на превеликий жаль, не всі змогли їх отримати.  

А ще в наші голови прийшла ідея створити з новорічних чашок колекцію з відчутним сторітелінгом. Якщо порівняєте минулорічну й цьогорічну, то маєте помітити прикол. Нову чашку, до слова, ще можна отримати, заповнивши форму на сторінці з подарунками.

Оновили меню в білінгу та керування DNS-записами

“Що змінилося?” – спитаєте ви.

  • повністю перероблений дизайн;
  • виправлені всі відомі помилки;
  • відтепер повноцінно підтримується темна тема.

Щодо DNS, усі додані записи тепер зручно групуються за типом, а ще з’явились “живі” підказки, які оновлюються при введенні. 

Крім того, завдяки адаптивній версії тепер ви зможете додавати і редагувати ваші DNS-записи з будь-якого девайсу.

Додали зони в українській транслітерації

Щойно зʼявилася нагода, ми зробили доступними до реєстрації регіональні доменні зони в українській транслітерації, і це було надзвичайно чудово. Відтоді з .odesa.ua, .rivne.ua, .kyiv.ua стало набагато простіше заявляти про свою громадянську позицію і залучати на сайт найбільш цільову аудиторію. Усе для вас. 

Регіональні доменні зони в українській літерації | HostPro

Ми таки запустили Новорічну акцію

Коли настав час Новорічної акції, то нам захотілось створити щось про затишок, спокій і тепло. Так зʼявилась ідея-продовження минулорічного подарунку і народилась ще одна колекційна чашка “Добре, що звʼязалися з HostPro”. До слова, її можна отримати, просто заповнивши форму на сайті

Насамкінець

І ось є ми, сильні, як фісташки без щілини, віддихуємось від року. І завдячуємо нашим воїнам, і дякуємо за ще один рік разом з вами. Доки писали аж розчулилися :)  

Обіймаємо вас сильно-сильно, і нехай наша головна спільна мрія якнайшвидше здійсниться ❤️

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...