Реєструйте домен у зоні .KYIV.UA за 99 грн

Зареєструвати

Google почне підтягувати у видачу дописи із соцмереж компаній

Google інтегрує публікації в соціальних мережах у бізнес-профілі Google. Це оновлення має на меті надати клієнтам більш повне уявлення про онлайн-активність та залученість бізнесу. Функція наразі доступна для окремих регіонів. 

Поки що будуть підтягуватися публікації з таких платформ:

Посилання на соцмережі за потреби можна редагувати та видаляти. Також Google попереджає, що може автоматично додавати посилання на сторінки в соціальних мережах у профілі компаній, які відповідають вимогам. Але ви зможете замінити їх вручну. 

Показники ефективності посилань на соціальні мережі наразі недоступні. Також зверніть увагу, що в деяких випадках зберегти зміни неможливо, наприклад, якщо введене посилання перебуває на стадії модерації, повторюється, є недійсним або вже не підтримується.

Як додати посилання на соцмережі в Google Business Profile? 

Щоб додати посилання на соцмережі свого бізнесу, перейдіть до профілю компанії в Google і натисніть на посилання «Змінити інформацію про компанію».

Додати посилання на соцмережі в Google Business Profile | Блог HostPro

Далі на вкладці «Контакти» оберіть блок «Профілі в соціальних мережах» та додайте посилання на свої соцмережі у форматі https://www.instagram.com/hostproukraine/

Додати посилання на соцмережі в Google Business Profile | Блог HostPro

Додати посилання на соцмережі в Google Business Profile | Блог HostPro

Наприкінці не забудьте натиснути «Зберегти».

Зміни модеруються протягом 10 хвилин. 

Хостинг та домени для швидких сайтів та зростання вашого бізнесу ви завжди знайдете в HostPro. Не соромтеся написати нам у техпідтримку, допоможемо обрати тариф відповідно до ваших потреб у ресурсах :)

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися