Changelog червень 2024

Закінчилась підтримка CentOS 7

EOL (end of life) CentOS Linux 7 відбулося 30 червня 2024 року. Робота серверів не припиняється, однак офіційні оновлення, зокрема безпекові, надходити вже не будуть. Про всі нюанси, з якими можна зіткнутися після закінчення терміну підтримки CentOS 7, а також про варіанти безпечної міграції читайте тут

Продовжуємо акцію “KYIV.UA за 99 грн / рік”

Реєструйте домени у зоні KYIV.UA за 99 грн / рік до 31 липня 2024 року. Акційна ціна діє лише на перший рік реєстрації. 

А як перенести сайт з домену в зоні KIEV.UA на домен в зоні KYIV.UA без втрати трафіку, читайте у нашому блозі.

Реєструвати домен

Зростають ціни на домени у зоні .УКР

У зв’язку з підвищенням ціни в адміністратора доменної зони .УКР дорожчає реєстрація, трансфер і продовження доменів. Нова ціна – 684 грн / рік, почне діяти 11 липня 2024 року

У вас ще є можливість продовжити або ж зареєструвати свій домен(-и) у зоні .УКР за старою ціною (414.29 грн / рік) до 10 липня 2024 року включно.  

Реєструвати | Продовжити

Виправили помилку при замовленні VPS

Іноді могла виникати помилка при зміні періоду оплати, коли сторінка перезавантажувалась, а ціна і період не змінювались. Тепер усе працює коректно.

Додали новий адон для захисту сайтів на WordPress у cPanel

У новій версії WP Toolkit 6.4 вже доступний адон “WP Guardian” для захисту WP-сайтів від вразливостей. Працює у фоновому режимі як брандмауер, водночас не робить змін у коді сайту й не впливає на продуктивність. Детальніше про всі можливості адону.  

До замовлення вже доступні паки на 10, 30 та 100 сайтів для послуг VPS та виділеного сервера.

Запустили новий розіграш в Telegram

Цього разу розігруємо -20% на продовження вашого домену на рік або ж безкоштовний .COM.UA. Подарунок зможете обрати самостійно. 

Серед умов: бути підписаним на наш канал Хостинг HostPro.ua у Telegram та вгадати, яка доменна зона зашифрована на картинці. Розіграш складається з 5 частин, тож у вас буде аж 5 шансів на перемогу. 

Взяти участь

Що почитати? 

У блозі: 

На Wiki:

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися