Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

.TRADE – домен для професійної торгівлі

post thumbnail

З появою суто торгового домену .TRADE, зайняти вдале ім’я в постійно зростаючій сфері торгівлі, де з кожним днем ​​з’являються нові компанії, майданчики і реалізатори, стало набагато простіше. Примкнути до когорти тих, хто істотно заробляє на торгівлі, ви зможете вже зараз.

Домен .TRADE – це можливість створити власний магазин з цікавим ім’ям, яке легко запам’ятати. Однак це ще не все: завдяки новизні домену, ви можете зареєструвати унікальне ім’я для подальшого перепродажу на ринку вторинних доменів. 

З початку свого існування інтернет зробив революцію не тільки в способах спілкування, але також і в онлайн-торгівлі, надавши сотні всіляких платформ для розвитку бізнесу. Для того щоб створити популярний, актуальний і цікавий сайт, вам потрібне ім’я, яке уособлює вашу компанію. Підбираючи лаконічну назву, ключовим фактором є доменне ім’я – чим репрезентативніше, тим більшу увагу покупців ви привернете до свого бізнесу.

Чому саме .TRADE? Сьогодні міжнародна торгівля відіграє значну роль і є одним з важливих джерел доходу. За останні декілька десятиліть в онлайн-комерції з’явилося безліч торгових майданчиків, але надійних інтернет-магазинів не так і багато, і відшукати їх буває досить складно. Домен .TRADE точно виділить вас серед конкурентів. 

.TRADE вкрай різноплановий і буде вдалим вибором для тих, хто займається криптовалютою, торгівлею, бізнесом та економікою. 

Крім того, .TRADE вкрай популярний на майданчиках вторинного продажу доменів –вдале доменне ім’я не змусить довго чекати свого покупця, а вартість таких імен варіюється від декількох сотень і до п’ятдесяти тисяч доларів. 

Відкрита реєстрація в доменній зоні стартувала з червня 2014 року. Мінімальна кількість символів в назві домену – 3, максимальне – 63. Символи в назві – латинські літери A-Z, цифри 0-9 і “-“. Широка варіація дозволяє створити будь-яке ім’я для свого сайту.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Реєстрація ссTLD – національних доменів різних країн. Частина 1
Реєстрація ссTLD – національних доменів різних країн. Частина 1

Національні домени допомагають користувачам зрозуміти розташування бізнесу або організації, що стоїть за сайтом, а...

Домени з історією – де знайти і чи варто купувати
Домени з історією – де знайти і чи варто купувати

Ви як веброзробник чи власник бізнесу могли зіткнутися з такою дилемою – чи є сенс...

Backorder доменів відтепер доступний в HostPro 
Backorder доменів відтепер доступний в HostPro 

Ваш омріяний домен у популярній доменній зоні виявився зайнятим? Що ж, відтепер необовʼязково обирати...