Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

SSL із зеленим рядком – зелене світло покупкам

post thumbnail

“SSL з зеленим рядком” або Extended Validation SSL – це сертифікат з розширеною перевіркою компанії. Завдяки цьому надійність з’єднання між браузером клієнта та сайтом застрахована на суму від 1 мільйона доларів, а адресний рядок сайту підсвічується зеленим кольором. Цим демонструється користувачу те, що у сайту є сертифікат з максимальним рівнем довіри і всі дані надійно захищені.

Процедура видачі EV SSL складніша і може зайняти кілька днів, оскільки перевіряється ще й факт того, що Ваша компанія реально існує і зареєстрована у відповідних державних органах.

Висока довіра відвідувачів до сертифікатів з зеленим рядком дозволяє підняти рівень конверсії на сайті. Він просто необхідний для будь-якої компанії, яка піклується про свій імідж і хоче отримувати максимальну віддачу від своїх інвестицій в інтернет-рекламу.

Швидше за все, Ви вже зустрічали такі сертифікати в брендових онлайн-системах на українському ринку. Вони одні з перших, хто піклується про свою репутацію, і має величезну кількість відвідувачів.

SSL із зеленим  рядком

Погодьтеся, що побачивши попередження на незахищеному сайті, як в прикладі нижче, здійснювати покупку навряд чи захочеться.

Попередження

А саме так більшість браузерів показує сайт без SSL-сертифікату. За дослідженнями компанії GlobalSign, 84% користувачів не стали б робити покупки на сайті без захищеного з’єднання. 48% перевіряють перед введенням персональних даних, наскільки безпечний сайт. Тому ми радимо не відкладати покупку SSL і перехід на https. Подбайте про свій бренд і покупців вже зараз. 

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу
Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу

Без SSL-сертифікату неможливо завоювати довіру користувачів і впевненими кроками просуватися все вище й вище...

SSL-сертифікат: що це таке, навіщо він потрібен і як його отримати
SSL-сертифікат: що це таке, навіщо він потрібен і як його отримати

Використання захищеного HTTPS-з’єднання на інтернет-ресурсах вже стало стандартом сучасності. Згідно з дослідженням SerpWatch, сьогодні...

Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?
Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?

В часи постійного розвитку цифрового середовища конкуренція за дані посилюється. Компанії прагнуть покращувати свої...