Підтримуємо бізнес

post thumbnail

Неймовірно! 28 клієнтів відгукнулося на нашу пропозицію допомогти під час карантину й розповісти про них у щотижневій поштовій розсилці. Розповідати про 3-х із них щотижня, так як ми задумували спочатку, займе багато часу та й допомога потрібна зараз.

Ми вирішили створити цю сторінку в блозі та розмістити всіх клієнтів, які попросили й попросять нас розповісти про них у майбутньому. Нам буде приємно, якщо ви зробите замовлення в цих компаній і тим самим підтримаєте їх бізнес в умовах карантину.

Перераховані нижче компанії є нашими клієнтами, але, на жаль, самі ми не користувалися їхніми послугами, тому нічого не можемо сказати про їх якість і надійність.

CATS PARADISE — місце, де можна залишити свого улюбленця на час відпустки. Новий комфортабельний люкс-готель для кішок створений із любов’ю та увагою до всіляких дрібничок. Тут роблять усе можливе, щоб вашому улюбленцю було максимально комфортно. Докладніше про компанію тут.

«Бентамс аудит» — аудиторська компанія, яка надає якісні послуги з аудиту, бухгалтерського обліку та консультацій з оподаткування. Усі послуги надаються оперативно та своєчасно. Докладніше про компанию тут.

Онлайн-журнал МамаWOW онлайн-журнал для матусь, тренінги для батьків та вагітних. Публікації цікавих статей, безліч корисних івентів. Зараз редактори сайту публікують казки для дітей та статті, які допомагають пережити карантин. Докладніше про сайт тут.

Науково-виробниче підприємство МІНЕТЕК — механічна обробка всіх видів. Виготовлення деталей, машин, механізмів на замовлення. Розробка конструкторської документації, електроніки та програмування, наукові дослідження на замовлення. Докладніше про компанію тут.

Портал «Таксі Сервіс» було засновано у 2010 році як всеукраїнський інформаційний ресурс про таксі і для таксі. Кожен водій, керівник чи пасажир може знайти на цьому сайті своєчасну та точну інформацію. Тут постійно публікують закони та законопроекти про таксі в Україні. Також є новини по регіонам країни, що дає змогу отримувати оперативну інформацію. Докладніше про компанію тут.

Меблева фабрика «Купава» — сучасне підприємство, продукція якого за короткий проміжок часу отримала довіру покупців українського ринку. Популярність меблів для ванних кімнат від «Купава» обумовлена гармонійним поєднанням дизайну, якості й ціни товару. Детальніше про компанію тут.

Туристична компанія «Окраїна» спрямована на об’єднання та згуртування всієї української нації. Тури формуються виключно з метою ознайомлення з культурною спадщиною різних регіонів. Туристів зі сходу, півдня й півночі, занурюють у традиції та культуру населення заходу нашої країни. На сайті компанії можна ознайомитися з найближчими турами.

NIKA — всесвітній сервіс пошуку роботи. Місце для ділових контактів роботодавця з претендентом на роботу в будь-якому куточку Землі. Роботодавець будь-якої країни світу, зареєструвавшись на сайті, має доступ до бази даних претендентів вакансій з усього світу, які є на цьому ресурсі. Детальніше про компанію тут.

Програма інтенсивного експорту України компанії «Кратос» допомогає українським виробникам заключати контракти з іноземними компаніями. А також має досвід організації тендерів та проведення різноманітних форумів, виставок, а також рекламних кампаній у різноманітних сферах із залученням закордонних партнерів. Компанія працює не лише з великими партнерами. До проекту також долучилися десятки українських виробників середнього бізнесу, малі підприємства та ФОП. Детальніше про компанію тут.

ОМОЛОДЖЕННЯ — авторський сайт лікаря про сучасну косметологію, а також профілактику старіння особи і шкіри. Можна дізнатися, як правильно доглядати за шкірою тіла, яким чином домогтися гарних результатів і як підтримувати все в належному тонусі. Детальніше про компанію тут.

ТОВ «Дівна Кава» — займається виробництвом і продажем натуральної кави. Унікальність їх кави полягає в тому, що це натуральна, мелена, свіжообжарена кава, з додаванням тільки натуральних спецій і прянощів. Це цейлонська кориця, кардамон, натуральна ваніль, кайенский перець, імбир, колір лаванди, цедра цитрусових. Ніяких штучних ароматизаторів, консервантів і підсилювачів смаку.

Студія дизайну «SOLO» — проектує затишне житло та ергономічні меблі для людей, які хочуть отримати стильний і функціональний інтер’єр. Будь-які рішення житлового простору — від нуля до доопрацювання вже існуючого, допоможуть отримати максимальну користь від своїх квадратних метрів, зробити ремонт або скорегувати існуючий інтер’єр. Детальніше про компанію тут.

«Пріоритет» — рекламно-сувенірна компанія з великим досвідом роботи на ринку. Якщо вам потрібні фірмові подарунки та сувеніри для клієнтів, співробітників, партнерів, або промо-продукція для роздачі на виставках, презентаціях – це все до них. Докладніше про компанію тут.

«Minimal Silver» — інтернет-магазин прикрас зі срібла. Тут можна швидко підібрати прикраси зі срібла різноманітного стилю і форми. Зробити це легко – досить лише обрати найбільш зручний спосіб спілкування для отримання консультації. Докладніше про компанію тут.

«Сирне королівство» це мережа магазинів голландських сирів з більш ніж ста видами сирів з усієї Європи. Оформлення подарункових наборів для них не робота, а творчий процес. Вони займаються цим з 2014 року. За весь час було виготовлено більше тисячі подарунків, але це не межа. Докладніше про компанію тут.

Магазин велосипедів VeloLand — сьогодні велосипед для багатьох став дуже вдалою альтернативою громадського транспорту. Це безпечно та економічно. Магазин займається продажем велосипедів, аксесуарів, екіпіровки і спортивних тренажерів.

A1print — центр друку креслень та проектної документації. Замовлення можна розмістити онлайн на сайті або по електронній пошті. З проектами працюють люди, які розбираються в архітектурі та інженерії. Детальніше про компанію тут.

Тканини і фурнітура «Махаон» — інтернет-магазин з повним спектром натуральних тканин для пошиття одягу, а також якісної фурнітури. Більше 10000 позицій. Більше про магазин тут.

Click by Click ™ — команда займається розкруткою сайтів, контекстною рекламою і просуванням в соц. мережах. Детальніше про роботи дивіться тут.

Landing.ICU — розробка, створення Landing Page. Тут ви зможете замовити лендінг, що продає сайт, посадкову сторінку за найнижчими цінами. Детальніше тут.

Дошка оголошень Seeds-Market дає можливість продавати і купувати сільськогосподарську продукцію. Це продукти тваринництва і рослинництва, техніка і багато іншої сільськогосподарської продукції від різних виробників. Детальніше про дошку тут.

Магазин взуття Mangus — продає взуття Українських виробників. Всі моделі з натуральних матеріалів. Купуючи тут, ви підтримуєте українського виробника. Детальніше про магазин тут.

Центр естетичної медицини і лазерної косметології «Правильна косметологія» використовує інноваційне обладнання, прогресивні препарати і постійно удосконалює існуючі методики. Детальніше про центр тут.

Студія веб-дизайну «Artes» допомагає вирішити питання веб-дизайну і продавати в карантин ще більше. Команда збільшує швидкодію сайтів, чистить їх від вірусів, додає адаптивні версії, покращує usability, розроблює контекстну рекламу. Детальніше тут.

Коралл — торгове обладнання для магазинів, супермаркетів, бізнесу. Компанія є постачальником якісного торгового обладнання з 1998 року. Вже понад 20 000 задоволених клієнтів по всій Україні, а також по сусіднім країнам. Подробиці тут.

Веломагазин «Круті педалі» – онлайн магазин, в якому з 2012 року і до цього дня представлені тільки правильні велосипеди і аксесуари для любителів сучасного активного спортивного життя. Для тих людей, які не бачать сенсу існування без постійного руху.

«Е.С.Консалтинг» — більше 12 років компанія надає послуги з бухгалтерського обслуговування, допомагає з побудовою схем. Також дозволяє платити податки оптимально і розвивати бізнес. Послугами скористалися понад 2000 підприємств, подробиці тут.

Стаття буде оновлюватися. Якщо ви — клієнт нашого хостингу і представляєте бізнес, який потребує такої підтримки, напишіть нам на [email protected], ми обов’язково додамо вас в загальну статтю.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...