Перенесення сайту. Як перенести сайт на Hostpro?

post thumbnail

Перенесення сайту з сервера на сервер – досить-таки відповідальне завдання, яке вимагає зусиль з боку технічної підтримки.

Запорукою правильного перенесення сайтів між компаніями, в першу чергу, є коректні дії співробітників технічної підтримки. Вони повинні швидко і якісно провести перенесення даних за запитом клієнта.

Багато чого залежить і від вас. Якщо клієнт чітко ставить завдання для технічної підтримки і надає всю потрібну інформацію для перенесення, таке перенесення сайту, безперечно, буде успішним.

Компанія Hostpro завжди намагається допомогти клієнтам з перенесенням сайтів і даних, незалежно від їх кількості. Ми виконуємо міграцію даних і сайтів з різних панелей управління і між різними операційними системами.

Перенесення сайту з панелі управління cPanel на cPanel (операційна система Linux)

При перенесенні своїх даних клієнту достатньо надати нам повний бекап свого сайту. Формат, наприклад, може бути таким backup-4.4.2012_19-03-29_user.tar.gz або cpmove-user.tar.gz. Нам, у свою чергу, потрібно буде тільки розгорнути цей бекап на сервері і дані будуть успішно перенесені.

Для того, щоб зробити повний бекап свого сайту в панелі cPanel, клієнту потрібно зробити наступне:

  • зайти в свою панель управління cPanel в розділ Резервні копії;

Перенесення сайту через cPanel
  • створити повну резервну копію сайту;

Створити повну резервну копію сайту cPanel
  • вибрати місце зберігання резервної копії та поштову адресу, на яку буде надіслано повідомлення про створення копії сайту;

Створити повну резервну копію cPanel
  • після створення резервної копії завантажити копію зі списку копій, доступних для завантаження;

Доступні для скачування резервні копії

Перенесення сайту з панелі сPanel на панель ISP (операційна система Linux)

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Продовження ліцензій на наступні терміни є неможливим. Ми пропонуємо розглянути альтернативу у вигляді інших панелей управління: DirectAdmin, cPanel, Plesk.

Такий тип перенесення є складнішим, оскільки міграція проводиться між різними панелями управління. Проте завдяки сучасним технологіям і функціям панелі ISP, ми можемо досить швидко перенести дані з сервера на сервер.

Клієнту достатньо надати резервну копію своїх файлів у форматі .tar або .tar.gz, а також дамп бази даних у .sql форматі. Однак для зручності краще відразу надіслати технічній підтримці повний бекап сайту. Наприклад, cpmove-user.tar.gz.

Клієнт може самостійно без проблем виконати міграцію своїх даних за допомогою панелі ISP. Для цього потрібно виконати наступне:

  • зайти в панель управління ISP у розділ User Import;

Перенесення сайту через ISPmanager
  • вибрати панель управління, з якої здійснюється перенесення на панель ISP. Це може бути не тільки сPanel, але й панель Plesk, Direct Admin і ISP Manager;

Перенесення сайту через ISPmanager
  • вказати шлях до файлу бекапу (віддаленого бекапу або вже скопійованого на новий сервер) і почати відновлення.

Як перенести сайт з панелі Plesk на Plesk

Як правило, такий тип перенесення даних в Hostpro здійснюється на платформі Windows. Проте іноді перенесення бувають і між Linux серверами. Щоб здійснити перенесення сайту між панелями Plesk, потрібно виконати наступні дії:

  • клієнту потрібно створити резервну копію сайту {Домашня сторінка -> Менеджер резервного копіювання -> Резервне копіювання};

Перенесення сайту для Plesk
  • зберегти файл резервної копії, використовуючи варіант «Завантажити файл резервної копії на локальний комп’ютер» (це значок дискети);

Backup Manager Plesk
  • імпортувати файл резервної копії на новий сервер, вибравши на сторінці «Менеджер резервного копіювання» варіант «Завантажити файли в локальне сховище»;
  • відновити резервну копію на новому сервері звичайним чином: {Домашня сторінка -> Менеджер резервного копіювання -> ІМ’Я.РЕЗЕРВНОЇ.КОПІЇ -> Відновити}.

Перенесення сайта через Plesk

Якщо необхідно перенести сайт з однієї платформи на іншу (з Linux на Windows або між різними панелями управління), ми допомагаємо переносити тільки файли сайтів і бази даних. Також ми надаємо допомогу з налаштуванням сайтів на новій платформі і консультуємо з приводу всіх наявних питань.

Для того, щоб перенесення сайту було успішним, технічна підтримка здійснює перевірку. Це контрольована перевірка файлів і баз даних після міграції даних зі старого сервера клієнта на новий сервер Hostpro. Дана перевірка обов’язково потрібна для того, щоб після перенесення не було втрат даних. У результаті ви залишитесь задоволені роботою техпідтримки і вдалою міграцією даних.

Ми перенесемо ваш сайт на Hostpro максимально швидко і зручно. Ця процедура є абсолютно безкоштовною. Все, що від вас потрібно – це заповнити заявку на нашому сайті. Про технічні питання можете не перейматися – про це подбають спеціалісти підтримки.

Наш девіз – “Ми завжди намагаємося допомогти клієнту і робимо все можливе, щоб клієнт був задоволений співпрацею з нашою компанією”.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Управління користувачами і контактами
Управління користувачами і контактами

При користуванні панеллю керування в хостинг компанії існує безліч сценаріїв, за яких у клієнта...

Оновлений білінг
Оновлений білінг

Друзі, нещодавно ми оновили нашу білінг-систему і хочемо вас з нею познайомити. Вхід в...

Двофакторна аутентифікація
Двофакторна аутентифікація

Друзі, сьогодні ми розповімо вам, як налаштувати додаткову безпеку для вашого облікового запису в...