Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Переможемо разом

post thumbnail

Багато з наших клієнтів отримували основну частину доходу офлайн і зараз їм не просто. Ми вирішили поексперементувати і розповісти про декількох наших клієнтів – про те, як вони долають скруту. Маємо надію, що це зможе допомогти їм.

MadHeads – найсмачніша кава в Україні

Памʼятаєте, ще до карантину, в якійсь кавʼярні чи ресторані ви куштували найсмачнішу каву в своєму житті? З великою ймовірністю можна стверджувати, що ця кава була обсмажена Артемом Врадієм та командою MadHeads Coffeе roasters.

Артем – призер чемпіонатів серед барист та відома людина в колі професійних поціновувачів кави. MadHeads – творці максимально крутого продукту. Задля цього вони самі їздили світом та відвідували кавові плантації. Там вони ставили експериментальні ферментації з зеленим зерном. Mad Fermentation – це кава, яку вони віднайшли, обсмажили та привезли в Україну власноруч.

Ще до карантину команда замислювалася над тим, як зробити смачну каву доступнішою. Так, щоб її можна було скуштувати навіть тоді, коли поруч немає досвідченого бариста та надкрутої кавоварки. Вони придумали Easy Drip – авторська фільтр-кава, яка готова до використання. Порційно змелена та запаяна азотом задля довготривалої свіжості.

У MadHeads немає сайту, але вони присутні в соціальних мережах Facebook та Instagram. Якщо у вас є інтернет-магазин, і ви хотіли б продавати найсмачнішу каву в Україні, – напишіть їм.

У випадку, якщо ви хотіли б замовити каву в зернах чи EasyDrip пакети, напишіть приватне повідомлення в Instagram. По паролю “Hostpro” для вас буде безкоштовна доставка.

INDIGO – вони пошили для вас маски

INDIGO – вони пошили для вас маски

Саме так – це ті хлопці, які пошили за день 3000 масок для наших клієнтів. Ну а потім вони оперативно змогли пошити ще більше. Indigo – це український бренд верхнього жіночого одягу. Наші давні клієнти. До карантину їхній одяг продавався в магазинах Києва.

Сьогодні вони шиють маски на замовлення великими партіями. Якість їх масок вам уже відома. Деякі з наших клієнтів просили поділитися інформацією, у кого ми замовляли виробництво масок. З радістю робимо це.

Якщо вам необхідно замовити партію масок або пошити будь-які інші речі – телефонуйте Костянтину +380982121213; +380932121213.

BLANKNOTE – аксесуари з натуральної шкіри

Українська майстерня натхненно та круто виробляє аксесуари з натуральної шкіри. Кожен виріб майстри шиють з душею та виключно вручну.

Саме тому кожна річ є ексклюзивною та відрізняється високою якістю. Продукція BlankNote дозволяє зробити образ завершеним, підкреслити статус і хороший смак власника.
Якщо ви шукаєте чим здивувати кохану людину, друга, колегу чи партнера, не виходячи з дому, замовляйте іменний подарунок із лазерним гравіюванням або тисненням по шкірі.

Саме зараз для наших клієнтів BlankNote пропонують знижку 20% на всі вироби за промокодом spring-20 (діє до закінчення карантину та лише на товари без знижки).

Як вам така ідея?

Як ви вважаєте, чи потрібно нам продовжувати робити подібні розсилки щотижня або раз на два тижні?

Якщо у вас є унікальний продукт, цікавий досвід переходу бізнесу з офлайн в онлайн в умовах карантину, або просто ви хотіли, щоб ми розповіли про вас іншим нашим клієнтам, напишіть нам на [email protected].

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...