Три VPS новинки від HostPro

SSD VPS, NVMe VPS та Premium NVMe VPS – три надпотужні новинки цього сезону. Для проєктів з високими навантаженнями та особливими вимогами до безпеки – те, що треба. Детальніше розповімо про кожний з VPS тарифів та чим вони різняться.

NVMe VPS – удвічі більше NVMe-диску

Ми подвоїли диск, збільшили продуктивність та додали можливість бусту тарифу без переходу на дорожчий план. Залишили незмінними щоденні бекапи, підтримку та захист від DDoS у кожному з тарифів нових NVMe VPS. 

Замовити від $11/міс | Тест 7 днів

SSD VPS – спеціальна пропозиція від $5/міс

Спробуйте найбюджетніше VPS рішення в історії HostPro. Стартовий тариф SSD VPS-0 підійде для тих, хто шукає чистий простір для розробки або тестування, запуску сервісів чи невеличких сайтів без панелі управління.  

А загалом по тарифах збільшили діапазон обʼєму SSD-диску [25-480 GB] та додали розширений план із самостійним вибором конфігурації.   

Замовити від $5/міс | Тест 7 днів 

Premium NVMe VPS – для максимального прискорення

Найпотужніші віртуальні сервери з, як завжди, преміальною підтримкою. За результатами тестування на серверах з реальним навантаженням маємо х16 вищу швидкість читання файлів та х7.3 вищу швидкість запису файлів порівняно з  SSD-дисками.

Завдяки поколінню процесорних архітектур Zen та NVMe-дискам можна буде назавжди попрощатися з повільним завантаженням масштабних проєктів. 

Замовити від $12/міс | Тест 7 днів

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися