Changelog за травень 2024 

Заредизайнили сторінку Cloudflare 

Стало комфортніше ознайомлюватися з усіма перевагами послуги Cloudflare, яка зробить ваш сайт більш захищеним від DDoS-атак та в рази продуктивнішим за рахунок CDN та кешування. 

Перейти на сторінку

Виправили баг при реєстрації домену .fishing 

Тепер ви можете зареєструвати будь-який вільний домен у зоні .fishing без проблем на етапі перевірки на зайнятість. PS: це не той фішинг, про який ви могли подумати, цей про рибок:)

Додали перевірку на спецсимволи, пробіли та забанені зони при реєстрації доменів  

Виправили баг, який помилково відображав недоступний до реєстрації домен вільним, якщо додати пробіл чи спецсимвол.

Пофіксили баг при створенні бази даних в панелі Direct Admin

При створенні БД для послуг з панеллю керування Direct Admin виникало сповіщення про те, що база даних створена, але фактично її не було. Тепер все працює, як треба. 

Додали перемикання меню по ховеру

Додали перемикання випадних списків головного меню по ховеру на пункти меню для десктопної версії сайту. Працює за умови, коли користувач вже відкрив один з пунктів меню, а якщо переводить курсор на інший пункт, попередній зникає.

Закривається пункт меню тепер по міскліку або повторним натисканням на нього. 

Було:

Стало:

Переклали кнопку оплати Liqpay

Зробили те, що Liqpay не змогли:) Тепер доступна українська кнопка, яка перенаправляє клієнта на україномовну форму оплати, а з англійської – на англомовну.

Продовжуємо акцію на KYIV.UA за 99 грн/рік  

Для того, щоб українського у світі ставало ще більше, ми продовжуємо акцію з доменом KYIV.UA за 99 грн на перший рік реєстрації до 1 липня 2024 року

Важлива інформація для власників дзеркальних доменів у зоні .KIEV.UA, зареєструвати той самий домен, але в зоні .KYIV.UA вам допоможе наш Відділ продажів.

Зареєструвати домен

Що почитати?

На Wiki:

На блозі:

 

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися