Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Нostpro – 20 років турботи про вас

post thumbnail

Сьогодні особливий день – наш 20-ий День народження! І це справді привід для гордості. За цей час змінилося дуже багато – тренди, тарифи, ідеї, ваші потреби і бажання. Врешті-решт змінювались і ми самі, але завжди залишалися вірними своїм цінностям і меті – створити найкращий в Україні хостинг, який виправдав би усі ваші сподівання. 

Наші 20 років з вами – це ціле життя, сповнене мрій, викликів і перемог.

255 найвигідніших тарифів

Ми ніколи не боялись бути першими. 

Почалося все у 2001 році – ми придумали домен, купили сервер, поділили його на кілька частин і після цього хостинг пішов у маси.

З 2001 по 2005 рік відбувалося становлення хостингу як послуги в нашій компанії. У 2005-му ми запустили віртуальний виділений сервер, а в 2010-му першими в Україні уже пропонували хмарні послуги. Після цього, у 2011 році, ми запустили CDN Хостинг. А щоб максимально прискорити відображення сайтів для відвідувачів, у 2016 році ми першими в Україні почали працювати з HTTP/2.

Минулого року, орієнтуючись на нові тенденції та ваші потреби, ми запустили надшвидкий хостинг на NVMe-дисках, який ось уже 3 місяці пришвидшує ваші сайти у 8 разів. 

7300 днів цілодобової підтримки

Ще на самому початку нашого існування ми розуміли, наскільки важливою для вас є техпідтримка, яка могла б надати кваліфіковану допомогу 24/7, допомогти обрати те, що потрібно, і виправити, якщо щось пішло не так. 

У 2001 році з нами можна було зв’язатися лише по ICQ або написати на електронну скриньку. Трохи пізніше з’явився телефон, на який можна було зателефонувати. А вже сьогодні зв’язатися з нами 24/7 можна будь-яким зручним способом – через онлайн-чат на сайті, тікет в білінг-системі, Telegram (@HostPro_bot), месенджер Facebook, за телефоном +38 (067) 823-83-81. Також ви завжди можете написати нам на пошту [email protected]. І вам ніколи не доведеться довго чекати на відповідь. 

Ми переконані – немає проблеми, яку неможливо вирішити, особливо якщо надійна техпідтримка з висококваліфікованими фахівцями завжди на зв’язку.  

123 351 турботливий тікет

За 20 років ви отримали наші відповіді на стільки тікетів, що такі цифри просто страшно уявити. Та ми завжди прагнули надати кожному клієнту цілковите розуміння і максимум уваги. 

Наша основна відмінність полягає у тому, що ми завжди ставилися до вашого бізнесу, як до власного, виявляючи прихильність та відданість.

Hostpro 20 років

3974 позитивних відгука

Ви не уявляєте, наскільки приємно отримувати від вас приємні слова не тільки на День народження, а й у звичайні робочі будні, хоча знаєте, важко назвати їх звичайними, адже кожен день з вами особливий, кожний день з вами – це окрема історія турботи, дружньої допомоги, нових викликів та перемог. 

Ваші коментарі завжди стимулюють нас вдосконалюватися. За 20 років ми не видалили жодного негативного відгука і не купили жодного позитивного – у цьому наша принциповість, і ми цим пишаємось.  

Hostpro 20 лет

6492 надісланих з любов’ю подарунки

Що що, а дарувати подарунки ми любимо. За всі ці роки чого ми тільки не дарували: рюкзаки, футболки, термочашки, iTAG-и, маски, термоси, новорічні шкарпетки, ялинкові прикраси, стікери, навіть “Запах Hostpro” і ще багааааато чого.  

Корисних, цікавих і просто душевних подарунків назбиралося стільки, що ми навіть створили цілий музей Hostpro. І зупинятися на цьому ми не збираємось, адже ваші позитивні емоції приносять нам неймовірну радість.

Hostpro 20 років

50 найкрутіших конференцій

На IForumі у Києві, 8P в Одесі, CloudFest в Німеччині і багатьох інших конференціях ми знайшли чимало нових друзів, партнерів, однодумців та клієнтів. Ми завжди намагаємось відповідати нововведенням та інноваціям у світі хостингу, SSL-сертифікатів та доменів. Одним словом, вдосконалюємось як тільки можемо. 

65 найвеселіших корпоративів

Повірте, ми вміємо святкувати на повну. Корпоративи – джерело наших локальних жартів і найдушевніших історій. З кожним корпоративом ми стаємо все ріднішими. А коли команда схожа на сім’ю, то і працювати легше, адже усі ми рухаємося в одному напрямку і до спільної мети.

Ми вдячні вам за 20 років віри у нас! Заради вас і завдяки вам ми продовжуємо свій шлях і сьогодні ми загадаємо, щоб він був максимально довгим, яскравим і корисним. Бажаємо усім вам натхнення, добра і віри в свої сили! 

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...