💰 5 інструментів для заробітку на партнерській програмі від HostPro

post thumbnail

Давно замислювалися про організацію пасивного доходу? Специфіка вашої роботи близька до ІТ і ви б хотіли отримати від неї додаткову користь? Або може багатьом вашим знайомим потрібен хостинг? Якщо хоч на одне питання ваш відповідь буде “Так”, тоді партнерська програма Hostpro — це те, що ви шукаєте.

Легко зареєструватися і точно так же легко отримати виплату. Трохи складніше йдуть справи із залученням клієнтів. У всіх новачків на старті багато бажання й трохи менше розуміння. Бачимо мету, хочемо її, а як досягти поки не розібралися.

Ну що ж, будемо розбиратися як же прийти до цієї мети — залучити клієнта і отримати винагороду, можна навіть не одну. ;)

Партнерське посилання: інструкція до застосування

Про те, як зареєструватися в нашій партнерській програмі ми вже писали в нашій статті. З тих пір процес не змінився і сама програма як і раніше залишиється вигідною. Так само нагадуємо, що для того, щоб стати партнером Хостпро, необов’язково бути клієнтом і мати активні послуги.

Отже, після реєстрації в нашій партнерці у вас з’явиться власне унікальне партнерське посилання, воно ж реферальне. Розміщене це посилання у вашому особистому партнерському кабінеті. Принцип його роботи полягає в тому, щоб закріпити за вами всіх відвідувачів, які за ним перейшли. Саме тому його не можна змінювати.

В налаштуваннях за замовчуванням партнерське посилання веде на головну сторінку сайту – дивитися рядок “Цільова сторінка”.

А це посилання якраз можна і потрібно змінювати в залежності. Це залежить від того, яку послугу ви хочете просувати або яка конкретно послуга цікава вашому клієнту. У партнерському кабінеті ви зможете відслідковувати відвідування і замовлення, які були зроблені через ваше реферальне посилання (про функціонал кабінету —трохи пізніше).

Посилання-то є, а тепер де його розмістити?

Окей, з посиланням все зрозуміло. Як її просувати – це вже ближче до вирішення нашої задачі. Варіантів досить, так що поїхали.

Ваш сайт

Сайт — це відмінний інструмент просування партнерського посилання. Наявність сайту дозволяє рекламувати послуги за допомогою партнерських банерів. Просто розмістіть партнерський банер із вшитим реферальним посиланням у себе на сайті. А далі відстежуйте переходи в партнерському кабінеті. Це дуже вдале рішення, якщо ваш сайт близький до тематики ІТ. Тому що це говорить про наявність саме цільової аудиторії.

E-mail розсилка

З попереднього інструменту плавно випливає наш наступний інструмент – це імейл розсилка. Можливо, вам не хочеться розміщувати банер на сайті. Або ж ви хочете звернути більше уваги на ваше партнерське посилання. Тоді ви можете збирати (або ви вже збираєте) імейли ваших відвідувачів. Це крута можливість розповісти про послуги і поділитися партнерським посиланням з ними за допомогою емейл розсилки.

Форуми

Якщо ви завсідник якихось тематичних форумів, активно спілкуєтеся на них, любите коментувати питання і давати корисні поради, то це теж хороший привід розповісти користувачам про наш хостинг. Ну і поділитися з ними вашим реферальним посиланням. Ви можете вставити його в свій підпис на форумі або ж пошукати релевантні теми. І вже там порадити зацікавленим користувачам наші послуги з вашим партнерським посиланням.

Ваш блог

Ви вже ведете блог або тільки плануєте? Огляд хостингу Хостпро — ще один хороший інфопривід для написання новенької статті. Якщо ви використовували наші послуги, можете розповісти про свій досвід. Якщо не використовували — просто розкажіть про те, що таке хостинг і з чим його їдять, і поділіться своїм реферальним посиланням з читачами.

Соціальні мережі

Ми вже давно не уявляємо своє життя без соціальних мереж і використовуємо їх не тільки для спілкування. Ми використовуємо їх і для пошуку рішень наших проблем і цікавої нам інформації. Чому б не отримати додаткову користь з них і не поділитися з підписниками/друзями своїм реферальним посиланням? Ви можете написати пост про наш хостинг, про ваш досвід взаємодії з нами і порекомендувати його із закликом клікнути на ваше партнерське посилання.

Підсумки

Ми розглянули 5 можливих інструментів просування вашого партнерського посилання. Використовуйте їх, експериментуйте, тестуйте і пробуйте нові підходи і варіанти. Один раз вдало розміщене посилання може привести безліч клієнтів. Це дорівнює безлічі партнерських винагород і до $25 за одного клієнта. Відстежуйте переходи і замовлення за допомогою статистики в вашому партнерському кабінеті. Пам’ятайте, що комісійні нараховуються протягом 37 днів після оплати рахунку приведеним вами клієнтом. Більш детально з умовами та тарифікацією ви можете ознайомитися на сторінці Партнерство.

Заробляйте просто і вже з першого приведеного клієнта!

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...