Як платити за хостинг менше?

post thumbnail

Правильно підібраний хостинг може приносити вам тисячі доларів прибутку щомісяця, якщо ж перейдете на ненадійний, завжди є ризик втратити доходи і базу користувачів. Ясна річ, якісна послуга не може бути безкоштовною. Однак заощадити кошти, маючи при цьому швидкий та стабільний хостинг, все ж можна. Ловіть корисні життєхитрики від Hostpro, як скоротити бюджет на хостинг до неймовірного рівня.  

Не впадайте у крайнощі – жодного безкоштовного хостингу

Очевидно, нас приваблює все, за що не потрібно платити. Однак такий підхід при виборі хостингу може з легкістю затягнути вашу компанію на дно. Безкоштовний хостинг має право на існування, якщо ви просто хочете поекспериментувати з розміщенням сайту в Інтернеті. Якщо ж ваш проект розрахований на довготривалу перспективу, хостинг задарма вам не підійде, оскільки:

  • ресурси, набір інструментів та функціональність будуть сильно лімітовані,
  • сервери переповнені, у результаті – низький аптайм та недостатня швидкість завантаження сайту,
  • немає жодних гарантій збереження даних – якщо ваш сайт впаде, без резервних копій доведеться створювати все з самого початку,
  • безкоштовні хостинги мають право розміщувати рекламу на вашому сайті, 
  • відсутня якісна техпідтримка. Щось може піти не так у будь-який момент, навіть о третій ночі. Хороша хостингова компанія завжди запропонує цілодобову технічну підтримку. А кваліфікованих спеціалістів потрібно за щось утримувати. 

Купуйте домен і хостинг у одного й того ж провайдера

Купуючи домен за хорошою ціною у однієї компанії, ви можете витратити значну суму на купівлю хостингу у іншій. Тож пам’ятайте, що деякі хостинг-провайдери не тільки хостять сайти, але й дають можливість реєстрації домену. 

Купуючи домен або хостинг у Hostpro ви можете значно зекономити. Зареєструвавши будь-який домен, ви отримуєте місяць користування найпопулярнішим тарифом хостингу Turbo NVMe. А при замовленні будь-якого тарифу хостингу на рік і більше ми пропонуємо домен com.ua на 1 рік в подарунок. 

Спробуйте безкоштовний тестовий період

Хороша хостингова компанія завжди дасть можливість попередньо проаналізувати технічні характеристики тарифу, кількість пам’яті диску для розміщення ваших файлів, аптайм та швидкість завантаження сайту.

У Hostpro ви завжди можете скористатися безкоштовним тестовим періодом, як на шаред-хостингу (5 днів), так і на VPS (7 днів). При цьому ви отримуєте ті ж потужності і можливості, що й користувачі з уже сплаченими послугами. ❗️Тестовий період жодним чином не повинен обмежувати ваші сайти.

За довший період платиш – більше економиш

Наразі більшість хостерів намагаються зробити життя своїх клієнтів якомога комфортнішим. Передусім це стосується бонусної системи оплати. Hostpro – не виняток. Чим більший період, на який ви замовляєте хостинг, тим менше ви за нього платите. 

До прикладу, ви хочете придбати базовий тариф Простий Linux Хостингу. При оплаті на місяць ваша ціна складатиме $4.95, якщо ж ви одразу купуватимете на 3 роки, ціна за місяць буде на два долари нижчою – $2.95. У масштабах трьох років ви зекономите вже $72. А це вже немаленька сума. 

Перейдіть у ряди реселерів

Чесна хостингова компанія відповідально ставиться до ваших коштів, тому якщо ви принесете їм більше прибутків, вона зробить усе, щоб і вам був від цього якийсь зиск. 

За такою ж схемою працює і компанія Hostpro. Зареєструвавши 20 доменів і більше ви автоматично отримуєте постійну знижку 15%. Діє пропозиція не тільки на усі нові реєстрації, а також на трансфер і продовження. Якщо ж ви реєструєте 50+ доменів, можете купувати, переносити та продовжувати домени уже зі знижкою 20%.

Слідкуйте за акціями

Кіберпонеділок, Чорна п’ятниця, новорічні свята, День народження компанії – чудові 

періоди для приголомшливих знижок на хостинг! Все, що вам потрібно, це терпіння і трохи досліджень. Ніхто не забороняє також звернутися в чат підтримки хостинг-провайдерів і запитати про терміни знижок. Так, це дійсно працює, але ми вам цього не казали 😉

Ви можете придбати зі знижкою не лише хостинг, але й домени. Просто слідкуйте за новинами Hostpro і завжди зможете купувати актуальні міжнародні домени за найвигіднішими цінами. Якщо ж вас цікавить реєстрація в українській доменній зоні, маємо для вас маленький інсайт. До деяких державних свят ми намагаємось знизити ціни на українські домени для розвитку вітчизняного бізнесу. 

Залучайте клієнтів з партнерською програмою

А як на рахунок того, щоб оплачувати послуги не з власної кишені, а за кошти, отримані від партнерської програми. Це ж цілком реальне джерело пасивного доходу 💸.  Зокрема, у Hostpro ви можете заробляти до $25 за кожного залученого клієнта

Можливі варіанти:

  • розмістити наш рекламний банер на своєму сайті або написати рекомендацію зі своїм партнерським посиланням;
  • розіслати e-mail-листи своїм друзям, знайомим, клієнтам (при цьому можна подарувати їм купон на знижку у 10% на наші послуги); 
  • розповісти про нас на своїх особистих сторінках у соціальних мережах і додати своє партнерське посилання;
  • поділитися своїм партнерським посиланням і купоном на знижку на тематичних форумах.                                                         

Отримати комісійні ви можете будь-яким зручним для вас способом: на кредитну карту або на основний баланс. 

Платіть тільки за те, що вам потрібно

Передусім проаналізуйте власний сайт, щоб зрозуміти, скільки ресурсів він потребує. Якщо ви вже користуєтеся хостингом, ми рекомендуємо перевірити дисковий простір, пропускну здатність і т.д., і якщо ви виявите, що більша частина ресурсів витрачається даремно, краще перейти на простіший тарифний план. Якщо ж ви ще не придбали хостинг, уважно ознайомтеся зі специфікацією обраного тарифного плану. 

Деякі хостингові компанії представляють послуги резервного копіювання, моніторингу, налаштування та оптимізацію як додаткові, певна річ, за додаткову плату. У Hostpro це вже включено у вартість тарифів. Тож ви можете бути певні – вам не доведеться переплачувати за базові послуги. 

А щоб ви могли платити лише за те, що використали, ми створили послугу Cloud Site Хостинг. Незалежно від того, наскільки велика межа споживання – рахунок буде ґрунтуватися тільки на реальному використанні ресурсів, які, до того ж, автоматично масштабуються під проект. 

Висновок

Знайшовши хорошого хостингового провайдера вам ніколи не потрібно буде турбуватися про переплату. Намагайтеся не пропускати дат, на які ви стовідсотково отримаєте знижку, замовляйте на більший період, беріть участь у партнерській програмі та слідкуйте за акціями. А Hostpro з радістю допоможе вам із вибором тарифу, відповідно до потреб вашого сайту, аби ви не переплачували за зайві ресурси. У разі, якщо ваш сайт виросте, завжди можна буде без проблем перейти на більший тарифний план.  

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

End of life CentOS 7: Варіанти міграції
End of life CentOS 7: Варіанти міграції

У січні 2014 року компанія Red Hat приєдналася до проєкту CentOS, ставши його головним...

Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?
Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?

Якщо хостер пропонує клієнтам тестовий період, то це свідчить про те, що провайдер відповідальний...

Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 
Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 

Безкоштовний хостинг видається доволі привабливим для тих, хто тільки планує створювати сайт або у...