Magento – потужна CMS для електронної комерції

post thumbnail

Найголовніше призначення цієї платформи – зробити продажі в мережі максимально легкими і доступними. У наш час практично кожна друга CMS працює в цьому напрямку, однак Magento помітно виділяється серед інших.

Ключові особливості 

Потужна – значить сильна і добре злагоджена. Система має досить міцну конструкцію – вона добре написана і практично не має багів. 

Движок користується популярністю. За останніми відомостями, на платформі створено близько 5% магазинів, що забезпечує їй четверте за популярністю місце серед усіх CMS. Саме її обрали чимало підприємств-мільйонників, зокрема Nordstrom, Adidas і North Face. Magento запросто витримує до 500 мільйонів переглядів та до півмільйона замовлень щодня. 

Magento – ідеальне рішення для здійснення комерції в мережі 

Зручна структура платформи дає можливість легко редагувати дані, управляти декількома сайтами на різних мовах. А відтепер можна ще й управляти зовнішнім виглядом, змістом і функціональністю свого дітища. 

Система дає унікальну свободу в розвитку бізнесу. Користувачі можуть стартувати з базового функціоналу, а за потреби перейти на покращені варіанти. 

З моменту створення платформа керується девізом “Designed to grow, built for flexibility” – «Створена для зростання, розроблена для гнучкості». І дотримується його до нинішнього часу. 

Система володіє гнучкістю, що дозволяє застосовувати різного роду розширення або модулі. Якщо ж потрібен особливий проект, то за допомогою розробника можна запросто створити унікальний модуль за всіма вимогами. 

Серед основних переваг Magento виокремлюємо:

  • сучасне кешування для максимально швидкого завантаження; 
  • поліпшену функцію індексації; 
  • підтримку декількох систем оплати; 
  • можливість здійснення великих покупок; 
  • мультисайтовість; 
  • універсальні шаблони, які підходять під мобільні пристрої. 

Кілька головних недоліків: 

  • непроста схема установки, особливо для новачків; 
  • необхідність в доробках (при бажанні мати індивідуальний і неповторний сайт); 
  • необхідність в якісному хостингу; 
  • немає достатньої кількості доповнень і розширень.

Хостинг для Magento 

Для магазину на Magento потрібен потужний хостинг – продуктивний, постійно доступний і з можливим масштабуванням за необхідності. Всім вимогам ідеально відповідає хостинг для Magento від HostPro. Співпраця з нашою компанією однозначно дозволить забезпечити максимальну швидкість і надійність, а головне – високоякісний сервіс. Більш того, ми гарантуємо миттєву установку, консультування та допомогу 24/7. 

У разі потреби компанія надасть бекапи абсолютно безоплатно. Ми відповідаємо за збереження ваших даних – регулярно вночі співробітниками створюються резервні копії сайту. Це ваші додаткові гарантії. А для наших нових користувачів є ще один приємний бонус – при переході на наш хостинг фахівці швидко, якісно і безкоштовно перенесуть ваші дані для подальшої діяльності.

На сьогодні є три тарифних плани за доступними цінами. Клієнти завжди мають право вибору – можна починати співпрацю з одного тарифу, а потім легко переходити на інший у разі потреби. Вартість послуги буде прямо залежати від типажу потрібного хостингу.

Висновки 

Magento – найкраще рішення для онлайн-магазинів на сьогодні. Вона користується попитом у більшості світових брендів та ідеально підійде невеликому та середньому бізнесу.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

End of life CentOS 7: Варіанти міграції
End of life CentOS 7: Варіанти міграції

У січні 2014 року компанія Red Hat приєдналася до проєкту CentOS, ставши його головним...

Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?
Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?

Якщо хостер пропонує клієнтам тестовий період, то це свідчить про те, що провайдер відповідальний...

Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 
Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 

Безкоштовний хостинг видається доволі привабливим для тих, хто тільки планує створювати сайт або у...