OpenCart – зручна платформа для створення інтернет-магазину

post thumbnail

Для правильної та успішної роботи інтернет-магазину потрібно обрати вдалий хостинг, який максимально відповідає всім вимогам.

OpenCart –  важлива та незамінна платформа для роботи  в глобальній мережі. Її по праву величають популярною одиницею для e-commerce проєктів світового рівня. Йдеться про платформу, за допомогою якої працює практично вся мережа інтернет-магазинів. Основна її суть – створення майданчиків торгівельного напрямку. Тепер контролювати позиції, додавати, редагувати може навіть недосвідчена, не знаюча програмування людина.

Движок є повноцінним, вільним в своєму роді забезпеченням. OpenCart –  швидка і невибаглива CMS. Ідеально підходить для тих, хто бажає створити свою справу при мінімальних часових і грошових витратах.

Загальні дані

OpenCart – це безкоштовна, але при цьому повноцінна платформа. На її основі можна створити контент будь-якої складності.

Більш того, платформа має власну міжнародну спільноту, що складається з більш як 50 000 учасників. За рахунок цього постійно створюються і вдосконалюються безкоштовні і комерційні доповнення для функціонування. А різноманітність готових дизайнів дозволяє створити унікальний магазин в найкоротші терміни.

Хостинг для OpenCart від HostPro

Повноцінна “OpenCart”, схожа з теперішньою, була написана в кінці 90-х Крістофером Манном. Спочатку проєкт особливої цікавості не викликав, тому довгий час не розвивався. 

Друге життя движок отримав завдяки Керру. Оновлення вийшло 10 лютого 2009 року, а вже в середині 2014 року платформа стала єдиним популярним рішенням в Китаї.

Сьогодні на движку працюють близько 10% всіх магазинів. Платформа тривалий час залишається в трійці лідерів.

Переваги OpenCart

  1. Сучасність, швидкий старт.
  2. Легкість в модифікаціях за допомогою модулів.
  3. Помірна цінова політика.
  4. Безпека.
  5. Реєстрація покупців.
  6. Існує так звана історія покупок. Можна переглядати історію та статуси замовлень.
  7. Зрозуміла пошукова система.
  8. Багатомовна підтримка.
  9. Підтримка декількох валют.

Недоліки OpenCart

Незважаючи на величезні переваги системи, існують і досить проблемні моменти. Серед них варто назвати:

  1. Поява дублей сторінок – один і той самий розділ сайту доступний за різними адресами. Це погіршує роботу користувачів, заважає просуванню в пошукових системах. Позбутися від проблеми можна тільки після встановлення платних розширень.
  2. Некоректна робота плагінів і доповнень. Після нескладної установки між різними додатками виникають конфлікти, що знижують продуктивність.
  3. Існує серйозна проблема при додаванні товарів. Нові позиції, потрапляючи в базу, нерідко замінюють інформацію. Старі просто замінюються на нові. Тому часто доводиться завантажувати мало не весь асортимент.

Основний акцент платформи – різноманітність інструментів для полегшення продажів. Корисні й унікальні можливості включають: 

  • фільтрацію, що допомагає швидко знайти потрібне;
  • вибір способів оплати та доставки;
  • відстеження замовлень;
  • особистий кабінет покупця з інформацією про його замовлення.

Надійний хостинг OpenCart в Україні – HostPro

Наша компанія потурбувалася про усі важливі пункти для коректної роботи системи, що підвищує надійність хостингу OpenCart. Серед них:

  1. Автовстановлення. Економте час на установці CMS, адже хостинг OpenCart від Hostpro повністю готовий до роботи.
  2. Комерційний SSL безкоштовно. Сертифікат підходить для безпечного проведення онлайн-платежів та дозволяє не турбуватися про безпеку введених даних кредитної картки. 
  3. Підтримка LiteSpeed ​​Cache. Даний модуль встановлюємо за запитом, проте з його допомогою вражаюча продуктивність вашого сайту гарантована.
  4. Техпідтримка 24/7. Допомога у виборі тарифу, налаштування коректної роботи сайту та вирішення всіх технічних питань.
  5. Резервні копії. Для безпеки вашого проєкту регулярно робимо резервні копії і безкоштовно зберігаємо до 30 днів.

Висновки

OpenCart – повноцінна, популярна і по праву затребувана безкоштовна система. Вона знаходиться у вільному доступі, дану CMS легко завантажити або поставити в автоматичний режим на хостингу. Єдині витрати – реєстрація доменного імені та оплата розміщення сайту (послуги хостингу).

Можна сміливо сказати, що платформа має інтуїтивно зрозумілий і зручний у використанні інтерфейс. За рахунок чого можна без проблем створювати і публікувати контент. З нею легко почати, а у разі потреби швидко знайти рішення і відповідь на запитання на різних форумах.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

End of life CentOS 7: Варіанти міграції
End of life CentOS 7: Варіанти міграції

У січні 2014 року компанія Red Hat приєдналася до проєкту CentOS, ставши його головним...

Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?
Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?

Якщо хостер пропонує клієнтам тестовий період, то це свідчить про те, що провайдер відповідальний...

Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 
Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 

Безкоштовний хостинг видається доволі привабливим для тих, хто тільки планує створювати сайт або у...