Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

October CMS – платформа, що значно випередила свій час!

post thumbnail

Дана стаття про цікаву і вже достатньо імениту CMS – October.

Ця платформа, за словами багатьох, дещо випередила свій час. Через це і не відразу здобула свою заслужену популярність. Хоча, варто зазначити, останнім часом про неї згадують все частіше. Вона по праву переживає відродження, адже заслужила визнання багатьох веб-студій і розробників. Так, платформа стала кращою CMS у 2018 році.

Особливості October

  • простота і зрозумілість;
  • відносно нова і сучасна;
  • містить динаміку контенту.

October заснована на Laravel – сучасний інструмент для створення додатків. І будь-яка розробка на подібному фреймворку однозначно виділяється, оскільки має об’єктно-орієнтований напрям.

За своє порівняно недовге існування (менше дюжини років) движок заслужено завоював визнання розробників. Система об’єднала однодумців у велику спільноту, створивши повноцінну екосистему.

Основна особливість даної системи – її максимальна націленість на розробників. Фахівці одностайні у своїй думці: роль клієнта – управління кінцевим продуктом (сайтом). А система створена для чіткої відповідності бізнес-вимогам. Йдеться про легковагову платформу управління контентом, з базовою функціональністю. Головне завдання системи – спростити і прискорити процес розробки. Вона може похвалитися простим процесом навчання і гарантує запуск проєктів за дуже короткий проміжок часу. 

Головне покликання October CMS – довести оточенню, що створення контенту – це просто, весело і зручно. Движок дозволяє грамотно розробляти унікальні додатки для довгострокової перспективи. Його відмінна риса – можливість підтримки, редагування і налаштування напряму. Движок однозначно забезпечить чудову взаємодію з користувачем, однак, доведеться в деяких речах трохи розібратися. У багатьох ситуаціях потрібно буде прочитати інструкцію, що значно ускладнює роботу, в порівнянні з інтуїтивно зрозумілими функціями, притаманними іншим платформам.

CMS допускає маршрутизацію по сторінках. Теми і плагіни CMS October не цілком відокремлені. Тому робота може ускладнюватись, адже перемикати теми потрібно обережно.  

Хостинг October CMS

Наша команда пропонує комплексне рішення під кожну CMS. HostPro надає унікальні переваги хостингу для October CMS: 

  1. Простота встановлення  

Ми прагнемо максимально спростити встановлення October. Для цього використовується система Softaculous. Це дозволяє в автоматичному режимі встановити актуальну версію CMS. 

  1. Безкоштовні щоденні бекапи 

Щоночі створюються резервні копії сайту, які зберігаються протягом місяця. Тому при необхідності можна легко відновити потрібні дані. Більше того, при переході на наш хостинг, фахівці HostPro швидко, якісно, ​​а головне – безкоштовно, перенесуть всі необхідні дані. 

  1. Цілодобова професійна техпідтримка 

В будь який час дня і ночі наша команда технічної підтримки допоможе вибрати тариф та налаштує все для коректної роботи сайту в мінімальні терміни. 

  1. Зручність для розробників 

Усі розширення, потрібне забезпечення, що може бути необхідним для розробки на October CMS, вже закладено в обліковому записі. Ми використовуємо його найактуальніші версії, при цьому і більш ранні залишаються доступними. 

  1. Найпопулярніша панель управління хостингом 

Всі клієнти нашої компанії можуть скористатися cPanel. Це дасть можливість легко і просто керувати своїм обліковим записом хостингу. 

  1. Швидкість 

Засновані на блискавичних дисках, всі тарифи HostPro створені для небувалої раніше швидкості сайтів. 

Надійний хостинг з HostPro забезпечений. 

Зручність, легкий старт – основні особливості роботи з нашою компанією. Оренда хостингу для October звільнить від непотрібної метушні і забезпечить стабільну роботу вашого дітища. Якісний і швидкий хостинг для October в Україні – це HostPro.

Коли ви визначилися з CMS і вирішили, що хочете купити October hosting, тоді справа залишається за малим: визначитися з потрібним тарифом, залежно від того, які потужності будуть потрібні вашому сайту. 

Висновок 

October користується популярністю серед систем управління контенту як в Україні, так і по всьому світу, а в сукупності з хорошим хостингом від HostPro ваш сайт стане лише кращим. 

Принципи роботи системи надзвичайно прості, природні й існують в програмуванні довгий час. Кожен здатний керувати вмістом, навіть редагувати меню. Система одночасно володіє максимально чистою архітектурою, надаючи особливий каркас – контентний фреймворк, в якому немає нічого зайвого. Це своєрідне ядро, яке має лаконічну і приємну адмінку. Дана CMS, незважаючи на свою, на перший погляд, простоту, пропонує розробнику безмежні можливості. Як не дивно, движок має дуже низький поріг входу для початківців. Для успішної роботи потрібно лише вміння клікати мишкою і базові навички програмування.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

End of life CentOS 7: Варіанти міграції
End of life CentOS 7: Варіанти міграції

У січні 2014 року компанія Red Hat приєдналася до проєкту CentOS, ставши його головним...

Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?
Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?

Якщо хостер пропонує клієнтам тестовий період, то це свідчить про те, що провайдер відповідальний...

Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 
Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 

Безкоштовний хостинг видається доволі привабливим для тих, хто тільки планує створювати сайт або у...