Оберіть свій зручний спосіб зв’язку з підтримкою Hostpro

post thumbnail

Якісна техпідтримка – це не бонус, а невід’ємний атрибут по-справжньому хорошого хостингу. Ви ж не хочете в розпал рекламної кампанії зіткнутися з непрацездатністю вашого сайту, наприклад, з вини некваліфікованого розробника, і не мати можливості негайно відновити робочу копію (якої до того ж може і не бути у вас під рукою).

Відсутність технічної підтримки повинна щонайменше вас насторожити. Хороший хостинг завжди гарантує цілодобову підтримку і пропонує більше одного каналу зв’язку.

Ми – команда, яка поруч з вами 24/7. У будь-який зручний для вас час ми готові допомогти з вибором оптимального тарифу і вирішити всі технічні питання. Ми подбали про ваш комфорт, тому пропонуємо широкий вибір способів зв’язку з техпідтримкою: живий чат на сайті, тікет в білінг-системі, Telegram, Facebook. Ми впевнені – один з цих месенджерів або соціальних мереж завжди у вас під рукою.

Живий чат на сайті

Чат Hostpro має мінімалістичний (плоский) і неагресивний інтерфейс. З’являється з простенькою анімацією і ховається одним кліком.

Ви можете почати розмову своїми словами або ж використовуючи вже готові поширені фрази, і вже через кілька секунд наш спеціаліст зв’яжеться з вами. Ви можете заповнити кілька рядків, вказавши своє ім’я, номер телефону та e-mail. Це не є обов’язковим, просто так ми зможемо швидко і без зайвих запитань ідентифікувати вас у системі.

Тікет в білінг-системі

Якщо ви зареєстровані в нашому білінгу, то на Головній сторінці ви побачите блок “Отримати підтримку”. Натисніть на нього і у вас відкриється нова сторінка, на якій ви можете вибрати відповідний відділ для вирішення конкретно вашої проблеми. Заповніть деталі тікета та очікуйте. Наша техпідтримка зв’яжеться з вами якомога швидше.

Скріншот: Тікет в білінг-системі

Якщо ви ще не зареєстровані в нашому білінгу, ця стаття призначена саме для вас. У ній ми докладно описали, як проходить процедура реєстрації, а також розповіли, як користуватися білінгом крок за кроком.

Telegram

Щоб написати нам в Telegram просто перейдіть за посиланням. Далі ви автоматично потрапите в чат з підтримкою HostPro. І наші фахівці одразу зв’яжуться з вами.

combined-shape

Facebook

Просто зайдіть на нашу сторінку в Facebook і натисніть “Надіслати повідомлення”. Або ж знайдіть нас в месенджері, ввівши Hostpro Best Ukrainian Hosting. Фахівці нашої техпідтримки знаходяться онлайн 24/7. Тому не турбуйтеся – вам не доведеться довго чекати на відповідь.

Також ви завжди можете написати нам на пошту [email protected] або зв’язатися з нами за телефоном +38 (067) 823-83-81. І пам’ятайте – немає проблеми, яку неможливо вирішити, особливо якщо надійна техпідтримка з висококваліфікованими фахівцями завжди на зв’язку, щоб допомогти вам!

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...