Максимум швидкості з новими тарифами TurboVPS

post thumbnail

Ми запускаємо найшвидший VPS в Україні – три тарифи TurboVPS на високопродуктивних процесорах з щоденним резервним копіюванням і технічною підтримкою. У тарифах задіяна технологія Turbo Boost від Intel. Це підвищує продуктивність процесора в момент пікових навантажень. Розповідаємо, що це таке.

Тарифи побудовані на процесорах нового покоління INTEL XEON. Вони будуть актуальні для власників додатків, великих порталів або інтернет-проектів, які можуть стикатися з істотним підвищенням трафіку в певні періоди часу або які не дозволяють кешувати запити. Тарифи TurboVPS використовують пропрієтарну технологію Intel® Turbo Boost 2.0. Завдяки цьому вони тримають ситуацію під контролем та продовжують стабільно працювати. Turbo Boost – режим прискорення, який дозволяє на певний час підвищити частоту процесорних ядер, які використовуються, за рахунок тих, котрі в даний момент неактивні.

Тактова частота процесорів INTEL® XEON® E-2288G на серверах TurboVPS становить від 3,7 GHz до 5 GHz. Такі показники дозволяють відчутно швидше виконувати роботу, зводячи час очікування багатопотокової обробки до мінімуму. Для порівняння ми провели технічні тести нових процесорів Intel Xeon E-2288G і Intel Xeon E5-2630v4. З різницею майже в 2 рази продуктивність перших vCPU виявилася потужнішою: 1375 балів проти 695.

Що ще включають в себе нові тарифи TurboVPS?

Як і завжди, це гарантована технічна підтримка в режимі 24/7. Наші фахівці на зв’язку в будь-який час і допоможуть налаштувати, встановити і оптимізувати роботу ваших серверів. Ну а ще – щоденне резервне копіювання VPS. За допомогою внутрішньої клієнтської панелі ви зможете відновлювати файли з архіву в разі, якщо щось пішло не так.

Тарифи TurboVPS розраховані на тих, для кого висока продуктивність сервера і стабільна робота, навіть в самих пікових ситуаціях, є ключовим фактором. Тепер ваш web-додаток або інтернет-проект, який міг зазнавати труднощів з підвищеним трафіком, завжди буде готовий до будь-якого напливу відвідувачів. Ну а простежити за статусом вашого VPS ви завжди можете за допомогою нашого Telegram-бота. Раптом ви ще з ним не знайомі.

Kernl: Навантажувальне тестування WordPress

Щоб на прикладі показати різницю між швидкістю звичайних VPS і TurboVPS, ми провели тестувння сайту на CMS WordPress за допомогою Kernl. Це сервіс, який дозволяє протестувати швидкість роботи сайту та зрозуміти, як ресурс працює під навантаженнями. Також можна виявити на якому моменті можуть з’явитися збої.

Коли сайти WordPress знаходяться під великим навантаженням, показники продуктивності змінюються. Kernl допомагає визначити, скільки часу буде потрібно на виконання запитів.

Які тести ми запускали?

Ми провели 2 тести, для порівняння часу обробки запиту на звичайному VPS і TurboVPS серверах:

  • Без кеша – протягом 30 хвилин тест для 200 одночасних користувачів.
  • З кешем, за допомогою W3 Total Cache + Memcached – протягом 30 хвилин тест для 200 одночасних користувачів. Це важливо, оскільки більшість сайтів використовують кешування в тій чи іншій формі.

ПО та налаштування VPS

Для більш точних даних ми використовували однакові ресурси VPS-серверів на наступному ПО:

  • Ubuntu 18.04 LTS
  • Nginx  1.14.0
  • PHP-FPM 7.3
  • MariaDB 10.1.44
  • Memcached 1.5.6

Результати тесту без використання будь-якого кешу

Графік часу обробки запиту на звичайному VPS сервері без кешування. Цей графік можна прочитати таким чином: подивіться на відсоток стовпчика по осі X. Подивіться, як високо він піднімається по осі Y. X – це відсоток запитів, завершених протягом Y мілісекунд. Чим менше час для більш високих процентних показників, тим краще сайт працює:

Результати тесту VPS без використання будь-якого кешу

Графік часу обробки запиту на TurboVPS сервері без кешування:

Результати тесту TurboVPS без використання будь-якого кешу

Як видно, 50% запитів на TurboVPS обробляються в два рази швидше ніж на звичайному VPS.

Тести з підключеними W3 Total Cache і Memcached

Графік часу обробки запиту на звичайному VPS сервері з підключеним плагіном W3 Total Cache і використанням Memcached:

Тести з підключеними W3 Total Cache і Memcached
з підключеним плагіном W3 Total Cache і використанням Memcached

Графік часу обробки запиту на TurboVPS сервері з підключеним плагіном W3 Total Cache і використанням Memcached. Час обробки запиту складає 500 мілісекунд – в п’ять разів швидше, ніж на звичайному VPS:

Тести TurboVPS з підключеними W3 Total Cache і Memcached

Висновки

Таким чином, тарифи TurboVPS допоможуть зробити ваші сайти і додатки відчутно швидше, убезпечивши від потенційних збоїв при підвищеному трафіку. Якщо у вас залишилися питання, пов’язані з переносом свого сайту на нові тарифи, підбором нового тарифного плану, додаткові питання про принцип роботи TurboVPS, то, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Що таке снапшоти, що таке бекапи, і чим вони відрізняються?
Що таке снапшоти, що таке бекапи, і чим вони відрізняються?

Одна DDoS-атака чи невдале оновлення WordPress може покласти ваш сайт на лопатки. Тож, щоб...

Коли і кому варто обирати Windows VPS?
Коли і кому варто обирати Windows VPS?

Наші клієнти, як правило, купують віртуальні сервери на Linux, тому що ця операційна система...

Що потрібно знати про перехід із shared хостингу на VPS?
Що потрібно знати про перехід із shared хостингу на VPS?

Ми допомогли переїхати з віртуального хостингу на VPS тисячам клієнтів. Тож сьогодні поділимося власним...