Чорна п’ятниця 2021 – найкращі офери

post thumbnail

Знижки по-богатому вже заполонили ваші поштові скриньки, з усіх усюд чутно про найвигідніші для вашої кишені пропозиції. І в цьому немає нічого дивного, компаніям справді хочеться потішити своїх клієнтів приємними знижками.

Чи варто брати участь у цій листопадно-відпадній біганині🍁? Однозначно, так (за умови, що знижки чесні, а ресурси перевірені). Сьогодні ми зібрали для вас найкращі ресурси з оферами – своїми та партнерів, щоб усе найкраще за найнижчими цінами було в одному місці ✅

😎Чорна-пречорна п’ятниця у Hostpro

Быстрый хостинг со скидкой

Листопад 2021-го у Hostpro – час справді вигідних пропозицій для вашого сайту: вражаючі українські домени, усі тарифи Хостингу та VPS, SSL від кращих центрів сертифікації для захисту клієнтських даних – усе зі знижкою 20%.

Будь-який український домен зі знижкою 20% 

⏰ Час проведення акції: 01.11.2021 – 29.11.2021 

Просто оберіть потрібну українську доменну зону, перевірте домен на зайнятість у стрічці пошуку та застосуйте промокод BF_2021 при замовленні.

Знижка 20% на всі SSL-сертифікати

⏰ Час проведення акції: 15.11.2021 – 29.11.2021 

Якщо ви раптом не знаєте, який саме сертифікат обрати, у нас на цей випадок є стаття, а також цілодобова служба техпідтримки. SSL, які купують у нас найчастіше: 

  • Certum Commercial SSL – для захисту одного домену  
  • Certum Multidomain Commercial SSL– для захисту декількох доменів 
  • Comodo Essential SSL Wildcard  – для захисту піддоменів  
  • Certum Premium EV SSL – з розширеною перевіркою. 

Увесь перелік сертифікатів – на нашій сторінці. Ціни на сайті зазначені без урахування знижки.

Замовлення і продовження Хостингу та VPS з -20%

⏰ Час проведення акції на замовлення:  22/11/2021 – 29/11/2021 

* Знижка на продовження діятиме з 26/11/2021 до 29/11/2021

Хостинг – наш базовий продукт, тож у чорноп’ятничний місяць ми аж ніяк не могли залишити вас без знижок на те, що ви любите найбільше. Для того, щоб отримати знижку на замовлення, застосуйте промокод BF_2021. Про те, як свій тариф можна максимально вигідно продовжити, читаємо нижче👇

Кілька життєхитриків наостанок😎 :

  1. Дуже секретний секрет: що більше період при замовленні Хостингу або VPS ви обираєте, то довше ви зможете користуватися знижкою. 
  2. Ціни на сайті вказані без урахування знижки. Все, що вам потрібно зробити при замовленні нових послуг: застосувати промокод BF_2021. Кінцева вартість у рахунку знижується автоматично. 
  3. Якщо ви хочете вигідно продовжити свій тариф, вам потрібно самостійно виставити рахунок на продовження послуги. Щоб зробити це правильно та без зайвих проблем, скористайтеся нашим детальним гайдом або ж просто зверніться за допомогою до нас. Краще оплатити їх вчасно, адже рахунки, які будуть виставлені, але не сплачені до моменту закінчення акції, автоматично анулюються. 

Що робиться у нас розібрали, тепер саме час подивитися, що у наших партнерів.

🎃 TemplateMonster

Акція в TemplateMonster

Тривалість акції: 19.11.2021 – 01.12.2021

Знижка: до 55%

Кілька слів про TemplateMonster. Це потужний маркетплейс цифрових продуктів, що існує ще з 2002 року. TemplateMonster пропонують досить широкий вибір як безкоштовних, так і преміум-тем для сайтів, різноманітні плагіни, 3D-моделі, аудіо- та відеопродукцію. 

Що ближче до Чорної п’ятниці, то більшими стають наші з вами списки покупок. Можливо, ви вже встигли витратитись на якісь знижкові товари. Але нам хотілося б поділитися з вами просто неймовірними пропозиціями для тих, кому потрібні цифрові продукти від TemplateMonster.

Насамперед, запам’ятайте дати: з 19 листопада по 1 грудня. Саме в ці дні діджитал-маркетплейс тішитиме вас чудовими цінами на свій асортимент. Команда готує знижки до 55%, тому не робіть помилку, прикупіть щось нове для майбутніх проектів.

На додаток до цього ви отримаєте можливість передплатити MonsterONE за зниженою ціною. Лайфтайм матиме одну з найдоступніших цін за весь час, тож поспішайте! Заощаджуйте до 55%: відвідайте TemplateMonster у Чорну п’ятницю та Кіберпонеділок!

😯 Turbologo – до -75% на всі продукти

Акція в Turbologo

Тривалість акції: 22.11.2021 – 29.11.2021 

Промокод: black2021

Знижка: до 75%

Turbologo – інструмент для створення логотипів, візитних карток, фавіконів та багато чого іншого. Ви можете обирати будь-який стиль, гратися зі шрифтами, кольорами, підбирати іконки, що подобаються найбільше. Сотні шаблонів допоможуть створити досконалий логотип за кілька кліків та за менш ніж 10 хвилин. Тож ви можете безкоштовно створити та налаштувати власний логотип з Turbologo  вже сьогодні!

Turbologo також щорічно збирає компанію усіх своїх партнерів в одному місці, щоб ви мали можливість скористатися знижками на потрібні вам digital-продукти.  Використовуйте промокод «black202» та отримайте знижку до 75% на всі товари Turbologo. Пропозиція обмежена й доступна лише з 22 по 29 листопада.

🔥Netpeak Software – шалені -60% на SEO-інструменти

Акція в Netpeak Software

Тривалість акції: до 10.12.2021

Промокод: BlackFriday2021

Знижка: 60%

Якщо ви SEO-спеціаліст або вебмайстер, хочемо познайомити вас з нашими партнерами Netpeak Software, які розробляють інструменти, що допомагають просто та ефективно вирішувати повсякденні SEO-завдання.

До цьогорічної Чорної п’ятниці Netpeak Software приготували найбільшу знижку у році! До 10 грудня за промокодом BlackFriday2021 діє знижка 60% на:

  • Netpeak Spider, Checker та Owlymate;
  • Будь-який тариф: Lite, Pro, Business;
  • Будь-який термін.

Придбайте передплати та беріть участь у розіграші iPhone 13 Pro Max та iPad Mini 🤩

🧩ApiX-Drive – інтеграції зі знижкою 10%

Тривалість акції: 18.11.2021 – 18.12 2021

Промокод: 323907875352OUR10

Знижка: 10% на першу оплату

ApiX-Drive – онлайн-конектор сервісів і додатків, завдяки якому ви можете самостійно робити інтеграцію та автоматизувати передачу даних без програмістів за 5 хвилин!

Агов, це Чорна п’ятниця! Налаштовувати потрібні вам інтеграції між різними системами тепер легко, швидко та ще й неабияк вигідно. Наші друзі з ApiX-Drive поділилися промокодом зі знижкою 10% на першу оплату.

Пов’язуйте між собою різні сервіси та системи за 5 хвилин без допомоги програмістів. Інтегруйте CRM, месенджери, сервіси google, сервіси розсилок, чат-боти, конструктори сайтів, системи аналітики, квізи, рекламні системи, телефонію і багато іншого та автоматизовано обмінюйтеся даними.

Для знайомства з сервісом новим користувачам надається безкоштовний тестовий доступ на 14 днів.

Висновок 👌

Якщо можна реально заощадити на потрібних вам послугах та сервісах, то чому б цього не зробити? Камон, це ж Чорна п’ятниця – не тягніть Сірка за хвоста, покваптеся скористатися найкращими оферами цього року.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Як скоротити посилання безкоштовно. Топ 5 сервісів альтернатив Bitly
Як скоротити посилання безкоштовно. Топ 5 сервісів альтернатив Bitly

Поділитися посиланням в робочому чаті, закинути лінк на сайт в рекламу, соцмережі чи SMS....

Життєхитрики, як отримати хелп від підтримки HostPro максимально швидко
Життєхитрики, як отримати хелп від підтримки HostPro максимально швидко

Навіть якщо ви ніц не запамʼятаєте, знайте: ми все одно готові вам допомогти, коли...

100 статистичних фактів про IT
100 статистичних фактів про IT

Хочете дізнатися сотню цікавих фактів про IT? Як добре, що ми здибалися :)  Гадаємо,...