1 червня 2023 року “Бітрікс24” почне видаляти дані користувачів з України 

З 01.06.2023 російська компанія “Бітрікс24” припиняє підтримку користувачів з України через санкції. Як наслідок, усі кабінети українців будуть перенесені на безкоштовний тариф. Головна проблема полягає в тому, що з безкоштовної версії вже не можна буде зберігати та переносити свої дані. 

Оскільки понад 10 000 українських компаній все ще користуються хмарним сервісом “Бітрікс24” та CMS “1С-Бітрікс”, питання про перехід на альтернативні сервіси стоїть дуже гостро. 

Рік тому ми підготували для вас статтю про аналоги російських сервісів, яку постійно оновлюємо. У ній ми зібрали найбільш відповідні та перевірені ПЗ, українські й зарубіжні, які могли б спокійно замінити російські програми. 

Будемо раді, якщо ви поділитеся з нами власними робочими кейсами переходу на українські сервіси, про які ми ще не згадали в статті. Також, якщо ви представляєте українську компанію-розробника, залюбки про вас розповімо. Писати можна в групу Хостинг HostPro.ua в Telegram або ж на пошту [email protected]. Ми доповнемо дослідження після модерації. 

Також для вас можуть виявитися корисними гайди:

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися