ImunifyAV+ – безпека у режимі 24/7

post thumbnail

Віруси, зараження і шкідливе ПЗ можуть потрапити на ваш сайт у будь-яку хвилину, завдавши шкоди і зіпсувавши все, що ви створювали довгий час. Щоб уникнути цього і захистити ваші сайти, ми використовуємо антивірус ImunifyAV+. Що це таке і за яким принципом працює? Нумо з’ясовувати. 

Яким чином відбуваються зломи і зараження?

Головна проблема – це вразливості, які можуть міститися у програмній частині здебільшого не оновленої CMS. Оскільки будь-яка система управління має свої недоліки, без доробок не обходиться. Це і установка сторонніх плагінів, і самостійні спроби додати елементи, функції і так далі. У кінцевому підсумку CMS без належного контролю та оновлення стає вразливою. 

Іноді проблема лежить на поверхні, адже хтось використовує в якості пароля дуже прості комбінації. Наприклад «QWERTY», «Admin», «1111». Найбільшу загрозу несе людський фактор: надали доступ фрілансерам або стороннім розробникам, а нові паролі не згенерували? Що ж, ваш сайт у потенційній небезпеці. І такі ситуації виникають постійно. Після того як зловмисник отримає доступ до директорії та файлів ресурсу, справи стають зовсім кепськими.

Які наслідки злому?

У переважній більшості випадків несанкціонований доступ призводить до негативних наслідків, які помітні не тільки адміністраторам, а й відвідувачам. Ймовірне виникнення наступних проблем:

  • трафік сайту помітно падає через відтік відвідувачів;
  • сайт стає просто недоступним для користувачів;
  • сторінки сайту перестають ранжуватися в пошукових системах;
  • довіра потенційних клієнтів вичерпується, оскільки на сайті спостерігаються збої, а в URL біля вашого домену може з’явитися статус «веб-сайт здатний загрожувати безпеці вашого комп’ютера»;
  • сайт потрапляє під фільтр пошукових систем і перестає видаватися у пошуку (це може призвести навіть до повної ізоляції від пошуку, адже домен може отримати бан); 
  • можливе потрапляння IP-адреси сервера у спам-бази ускладнить відправку пошти з цієї IP-адреси;
  • також є висока ймовірність виникнення проблем з доступністю сайту, оскільки ліміт системних ресурсів внаслідок злому вичерпується. 

Що робити, щоб сайт залишався в безпеці?

Рекомендуємо дотримуватися простих правил: правильний розподіл прав між адміністраторами, перевірка плагінів, що встановлюються, постійний моніторинг споживання трафіку, підтримка актуальної версії плагінів та CMS системи, а також обмеження доступу на сторінку авторизації для всіх, крім певних IP-адрес, з яких йде робота. Однак, навіть дотримуючись всіх правил, самостійно від потенційної загрози захиститись важко. Щоб ви були впевнені, що ваш ресурс захищений від потенційних проблем, ми використовуємо антивірус для сайтів ImunifyAV +.

 ImunifyAV+

Що таке ImunifyAV +?

ImunifyAV+ – засіб безпеки нового покоління, розроблений для веб-серверів Linux. Його високоефективна технологія машинного навчання обробляє інформацію в глобальному масштабі. Також вона постійно вдосконалюється, шукаючи нові типи вірусів. Якщо сайт був заражений – його легко вилікувати одним кліком.

Вдосконалені методи сканування дозволяють виявляти навіть зашифрований шкідливий код, вбудований у файли (близько 97% з них можна очистити автоматично). ImunifyAV + використовує шестишаровий підхід для виявлення заражених файлів та лікування вашого сайту.

ImunifyAV+ це:

  • Плагін у вашій панелі управління cPanel – ImunifyAV+ – окремий пункт у панелі управління сайтом. Налаштування безпеки за замовчуванням працюють на більшості серверів.
  • Інтуїтивно зрозуміле керування – робота з ImunifyAV + не викликає труднощів. Ви зможете користуватися всіма функціями антивірусу навіть без додаткового вивчення.
  • Легко виявити, перевірити і прийняти рішення.

 ImunifyAV+ в cPanel

 ImunifyAV+ в cPanel

 ImunifyAV+ в cPanel
  • Сканування і видалення шкідливих програм – швидше за все, потенційні конкуренти та зловмисники спробують впровадити у ваш веб-простір вразливості. Ховають їх усередині коду. Однак, іноді навіть оновлення не можуть впоратися зі шкідливим ПЗ. А це загрожує постійним спамом, DDoS-атаками, втратою інформації та іншими негативними наслідками. ImunifyAV+ сканує ваш сайт на наявність шкідливих установок, автоматично переміщуючи їх в карантин. Це дозволяє захистити бізнес від потенційних проблем, не відволікаючись на постійну перевірку файлів.
  • Система виявлення та запобігання вторгнень – система автоматично шукає вразливості в безпеці відвідувачів сайту і запобігає несанкціонованому доступу.
  • Евристика – ImunifyAV+ має оновлювану базу побудови шкідливих програм, тож виконує евристичний аналіз. Навіть якщо виявленого вірусу в базі немає, але його структура схожа з тими вірусами, які в базі є, він потрапить під блокування.

Оновлення ImunifyAV+

Оскільки однією з цінностей нашої компанії є постійний розвиток, то нещодавно ми розробили оновлення ImunifyAV+ і спростили вашу взаємодію з антивірусом. Відтепер вам не потрібно щоразу заходити в сPanel, щоб перевірити результати сканування сайту. Усі потенційні небезпеки, які ImunifyAV+ знаходить на вашому сайті, надсилаються на вашу електронну пошту. До ги них додаються рекомендації, як ці проблеми можна вирішити. Тікет із проблемою створюється і надсилається від нашої команди підтримки автоматично).

ImunifyAV+ – це просто

ImunifyAV+ надає захист від потенційних небезпек і недоброзичливців. Пошук заражених файлів спільно з програмістами по кілька годин залишився в минулому – ImunifyAV+ робить це в один клік мишкою. Підтримувати безпеку на сайті ніколи не було настільки легко. Просто запустіть антивірус у вашій панелі управління і потурбуйтесь про безпеку свого бізнесу вже зараз.  ImunifyAV+ безкоштовний для всіх клієнтів тарифів Linux, PRO Linux, CMS, Cloud Site, а також Реселлінг хостингу.  А наша команда техпідтримки буде поруч стільки, скільки потрібно вашому сайту.  

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

У чому відмінність між IPv4 та IPv6. Хостинг з підтримкою IPv6
У чому відмінність між IPv4 та IPv6. Хостинг з підтримкою IPv6

Існує дві версії інтернет-протоколу: IPv4 (Internet Protocol version 4) та IPv6 (Internet Protocol version...

Як захистити пошту на домені від спаму
Як захистити пошту на домені від спаму

Небажані масові повідомлення (спам) полюють за нами всюди: месенджери, соцмережі, sms-повідомлення, реклама на сайтах....

Як працює CloudFlare та як його налаштувати?
Як працює CloudFlare та як його налаштувати?

Що таке Cloudflare? Cloudflare – це мережа доставки контенту (CDN) і хмарна платформа безпеки,...