Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Що дає апгрейд з Free до Pro Cloudflare?

post thumbnail

Cloudflare, найпопулярнішу мережу доставки контенту й захисту від DDoS, сьогодні використовують вже понад 26 мільйонів сайтів, в результаті чого обробляється понад 1 мільярд IP-адрес щодня.

Щоб зрозуміти, в чому полягає така популярність Cloudflare, звернемося до власного користувацького досвіду. Що ми відчуваємо, коли натрапляємо на сторінки, що завантажуються повільно. Це виводить нас з терпцю, правда? Та ось зʼявляється чарівний Cloudflare, який позбавляє відвідувачів вашого сайту від подібних відчуттів – і зовсім не важливо, в якій країні розташований дата-центр.

Але в усій цій історії з Cloudflare важлива мета вашого онлайн-проєкту – це розвиток особистого блогу/бренду чи все ж бізнесові справи. Саме від цього залежить, чи потрібний вам апгрейд з безкоштовного на Pro-план.

Що дає тариф Free від Cloudflare?

Як ви вже знаєте, перевагами Cloudflare можна користуватися цілком безкоштовно. За умови, що у вас 1 невеличкий особистий сайт.

З тарифом Free ви отримаєте:

  • Один з найшвидших та легкокерованих DNS-сервісів у світі 
  • CDN (285 дата-центрів), завдяки якому усуваються затримки завантаження 
  • Захист від DDoS – нелегальний об’ємний трафік не потурбує
  • Підтримку AMP (прискорених мобільних сторінок) 
  • Сумісність з вашим SSL-сертифікатом
  • Захист від серйозних вразливостей 
  • Можливість керування хорошими й поганими ботами

Причини перейти з тарифу Free на Pro Cloudflare

Якщо ваш сайт призначений для заробітку, то можливостей Free тарифу може виявитися замало. Зараз зʼясуємо, що ж отримає ваш професійний вебсайт від апгрейду з Free на Pro. Ціна питання – $30.00 / міс.

1. Отримуєте стабільний прибуток

На відміну від безкоштовного тарифу Pro-план пропонує розширений брандмауер вебдодатків (WAF) з 20 керованими правилами, які запобігають кіберзагрозам і простоям.

Що більший відсоток аптайму (безперебійної роботи сайту), то більше можливостей ви отримуєте для максимізації свого доходу.

2. Висока продуктивність для сайтів з високим трафіком

Чому вебсайти з трафіком понад 1 ТБ отримають підвищену продуктивність при переході на тарифний план Pro? Річ у тім, що в покращений тариф включені функції оптимізації, як-от зміна розміру зображень та оптимізація для мобільних пристроїв. Відповідно до цього зростає не лише швидкість завантаження сторінок, а й загальне охоплення.

Також для тарифу Pro доступна розширена аналітика. Вона продемонструє, що відбувається з трафіком на вашому сайті. А якщо є аналітика, то на її основі можна буде зробити певні висновки для покращення досвіду ваших відвідувачів.

3. Потрібне безпекове рішення для сайтів, які використовують PHP, Python, Ruby, C#, JavaScript тощо

Cloudflare допомагає вебсайтам, що використовують серверні додатки, покращити не лише швидкість, а й безпеку за допомогою таких функцій, як захист від DDoS-атак, балансування навантаження та шифрування SSL/TLS.

При переході на тариф Pro ви будете отримувати сповіщення в реальному часі, коли системи Cloudflare виявлять DDoS-атаку.

На додаток до вдосконаленого брандмауера вебдодатків з 20 керованими правилами план Pro включає функцію Super Bot Fight Mode. Вона захистить ваш сайт від зловмисних ботів шляхом виявлення, виклику та блокування бот-трафіку.

4 . Автоматичне підключення TCP Turbo

Також оновлення до Cloudflare Pro дозволить вам користуватися функцією TCP Turbo.  З її допомогою будуть автоматично обиратися налаштування TCP для подальшого прискорення сайту.

5. Захищене SSH-зʼєднання

Могти під’єднатися до сервера або комп’ютера, фізично перебуваючи far away – це зручно. Однак, варто не забувати, що при віддаленому доступі, зокрема за допомогою SSH, переваги можуть отримати не лише законні користувачі, а й зловмисники.

Щоб цього не сталося, в Pro-плані передбачено функцію Cloudflare Spectrum. З нею SSH-зʼєднання не тільки будуть захищені від DDoS-атак будь-якого розміру та типу. До всього, SSH-сесії через мережу Cloudflare працюватимуть швидше, ніж через звичайний Інтернет.

6. Підключена Captcha/JS Challenge

У Pro-тарифі додано hCaptcha, яка відображається тим відвідувачам, котрі відповідають встановленим правилам, а JS Challenge запускає виклик JavaScript. Останній перевіряє, чи відвідувач використовує легальний браузер.

А тепер підсумуємо основні відмінності між тарифами Free та Pro Cloudflare.

ХарактеристикаТариф FreeТариф Pro
Підходить для комерційних сайтів ✖️✔️
Підтримка PHP, Python, Ruby, C#, JavaScript✖️✔️
Розширений брандмауер вебдодатків (WAF)✖️✔️
Функції оптимізації розміру зображень ✖️✔️
Функції оптимізації під мобільні пристрої✖️✔️
Розширена аналітика трафіку на сайт✖️✔️
Балансування навантаження✖️✔️
Функція Super Bot Fight Mode для захисту від шкідливих ботів✖️✔️
Сповіщення про DDoS-атаки✖️✔️
Автоматичне підключення TCP Turbo✖️✔️
Захист SSH від DDoS-атак✖️✔️
Підключена Captcha/JS Challenge✖️✔️
Різниця між тарифами Free та Pro Cloudflare

На завершення

Для швидкого, контрольованого та безпечного функціонування вашого інтернет-магазину, сайту послуг або landing page ми рекомендуємо придбати тариф Pro Cloudflare. Якщо раніше ви вже користувалися послугою Cloudflare, здійснити апгрейд на новий тариф можна самостійно в Особистому кабінеті або ж з допомогою нашого Відділу продажів.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу
Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу

Без SSL-сертифікату неможливо завоювати довіру користувачів і впевненими кроками просуватися все вище й вище...

SSL-сертифікат: що це таке, навіщо він потрібен і як його отримати
SSL-сертифікат: що це таке, навіщо він потрібен і як його отримати

Використання захищеного HTTPS-з’єднання на інтернет-ресурсах вже стало стандартом сучасності. Згідно з дослідженням SerpWatch, сьогодні...

Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?
Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?

В часи постійного розвитку цифрового середовища конкуренція за дані посилюється. Компанії прагнуть покращувати свої...