Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Безкоштовний хостинг з підтримкою PHP і бібліотекою MySQL

post thumbnail

Кожен, хто розробляє свій перший проєкт, бажає знайти безкоштовне або недороге рішення хостингу.

Розгляньмо підводні камені таких рішень і детальніше поговоримо про можливості отримання бажаного без ризиків.

Для чого потрібен PHP і MySQL

PHP – мова програмування з відкритим вихідним кодом, який використовується для створення вебпроєктів.

MySQL – система управління базами даних.

Велика частина вебсайтів створена на основі PHP і MySQL. Наявність php і mysql необхідна, якщо ви плануєте розгорнути сайт на одній з популярних CMS: WordPress, Joomla, Drupal, Бітрікс та подібних.

Майже у всіх провайдерів, що надають платний хостинг сайтів є підтримка PHP і MySQL. Але у деяких безкоштовних провайдерів відсутні дані параметри, з чого випливає можливість розміщення сайтів тільки на базі HTML.

У нас ви можете підібрати відповідний тариф для вашого сайту для найпопулярніших CMS , Windows і Linux-хостинг c підтримкою PHP і MySQL. При необхідності наша служба підтримки допоможе підібрати для вас оптимальний тариф.

Які можуть виникнути проблеми при використанні безкоштовного хостингу?

  • Перше і очевидне – небажана реклама. Провайдери, які не беруть гроші за використання ресурсів, заробляють на розміщенні реклами на ваших сайтах. Ви не зможете вплинути на кількість і тематику рекламних оголошень.
  • “Безкоштовний сир тільки в мишоловці” – в нашому випадку, це свідчить про те, що провайдер не гарантує стабільність і якісну підтримку хостингу.
  • Велика ймовірність частих простоїв через нестачу ресурсів, які виділяються і довгої відповіді підтримки.
  • Найчастіше існує ряд обмежень на безкоштовні тарифи (такі, як розмір диску, кількість сайтів для розміщення, обмеження на кількість баз даних). Також, варто розуміти, що хостер в останню чергу буде зацікавлений рішенням ваших запитань.
  • Блокування. В результаті можливих спам-розсилок, підозрілих сайтів, розміщених на загальному сервері або самим хостером через закриття його діяльності.
  • Як тільки відвідуваність зросте або необхідно буде доповнити матеріали, як виникнуть проблеми з працездатністю. Цю проблему частково можна вирішити постійною оптимізацією, але це тимчасове рішення. Якщо ви зацікавлені в зростанні та розвитку вашого бізнесу, а також орієнтовані на велику відвідуваність й часті оновлення на сайті – цей варіант вам не підійде.
  • Найчастіше провайдери, що надають безкоштовний хостинг – короткострокове явище, яке може несподівано зникнути або перейти на платні умови.

Радимо вибирати безкоштовний хостинг тільки як тимчасове рішення для розробки або тестування. Для забезпечення стабільної роботи вашого сайту вибирайте надійного постачальника послуг. Детальніше про те, на що варто орієнтуватися при виборі хостинг провайдера читайте докладніше в нашому блозі “Як розпізнати поганого хостинг-провайдера?”.

Які переваги придбання платного хостингу від HostPro?

  • Цілодобова тех.підтримка.
  • Надійна і стабільна робота сервісу.
  • Гарантована наявність бекапів протягом 30 днів для шаред хостингу та 7 днів для VPS.
  • Хостинг з встановленою cms для CMS тарифів
  • Безкоштовне перенесення вашого сайту на наші сервера
  • Безплатний Let’s Encrypt сертифікат або безкоштовне встановлення нашими фахівцями будь-якого іншого платного сертифіката.
  • Домен в зоні .com.ua в подарунок при оплаті хостингу на рік і більше.

І це ще не увесь список переваг, обирайте тариф хостингу на сайті, та дізнайтесь чому клієнти протягом 19 років обирають нас.

У нас ви можете отримати місяць безкоштовного використання будь-якого тарифу загального хостингу, за умови перенесення сайту до нас. Для цього достатньо замовити перенесення сайту, заповнивши форму, ваш сайт ми перенесемо самі.

Замовити хостинг від HosrPro

Ознайомитися з нашими тарифами можна на сайті Windows хостинг з підтримкою PHP і MySQL, Linux хостинг з підтримкою PHP і MySQL.

Або скористатися безплатний 5-денним тестуванням тарифу загального хостингу.

Під час безкоштовного тестування ви отримуєте аналогічний повноцінний тариф і в разі, якщо вас влаштовує робота сайту, з легкістю переходите на платну основу.

Висновок

Безкоштовні хостинги підходять для розробки, тестування або навчання. Якщо ви замислюєтесь над постійним розміщенням сайту на подібному хостингу варто зважити всі плюси та мінуси, оскільки ваш проєкт не зможе стабільно, безперебійно і швидко працювати в умовах безплатного хостингу і відсутності підтримки.

Варто вибирати надійного і якісного хостера, якщо ви зацікавлені в тривалій і діяльності сайту, що розвивається.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

End of life CentOS 7: Варіанти міграції
End of life CentOS 7: Варіанти міграції

У січні 2014 року компанія Red Hat приєдналася до проєкту CentOS, ставши його головним...

Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?
Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?

Якщо хостер пропонує клієнтам тестовий період, то це свідчить про те, що провайдер відповідальний...

Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 
Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 

Безкоштовний хостинг видається доволі привабливим для тих, хто тільки планує створювати сайт або у...