Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

10 фільмів для карантину, які ви могли пропустити

post thumbnail

Закриті кінотеатри, бари і ресторани. Рекомендації залишатися вдома і утриматися від прогулянок по вулиці без необхідності. Нещодавно такий результат подій здавався фантастичним, але зараз це залишається актуальним. Це не привід сумувати! У такі дні краще присвятити себе перегляду чогось цікавого, відкинувшись на спинку дивана і забувши про всі проблеми. Спеціально для цього ми підготували 10 фільмів для карантину, які ви могли пропустити.

Відразу відзначимо: в цьому списку ми постаралися згадати фільми, які ви могли пропустити, і які не стали культовими або глобально обговорюваними, в стилі Бійцівського клубу, Інтерстеллар, Початок, Форреста Гампа і інших топових картин. А ще ми постаралися змішати жанри і зробити цю десятку універсальної для всіх. Тут є і детективи, і антиутопії, фантастика, драма, біографія і навіть мультфільм. Отже, наш список фільмів для карантину:

Людина з планети Земля / The Man of Earth

  • Рейтинг КиноПоиск: 7.7
  • Рейтинг IMDb: 7.9

Жанр: фантастика, драма

Людина з планети Земля | Блог Hostpro

Починати десятку потрібно акуратно, адже перший фільм здатний задати настрій. Тому зайдемо з картини Річарда Шенкмана. У колі друзів, на своїй прощальній вечірці перед від’їздом, професор університету розповідає колегам, що він безсмертний і живе на планеті вже ось 14 тисяч років. Повірити йому або це все суцільний розіграш?

Діалогова драма, яка не виходить за рамки однієї кімнати. За півтори години вона розкриває кожного персонажа і дозволяє зануритися в атмосферу невідомого. Любителям Ідеальних незнайомців, Місце зустрічі або Різанини вкрай рекомендується.

Жовтневе небо / October Sky

  • Рейтинг КиноПоиск: 8.0
  • Рейтинг IMDb: 7.8

Жанр: драма, сімейний, біографія

Жовтневе небо | Блог Hostpro

Порівняно маловідома картина Джо Достона, який зняв Джуманджі та Першого месника. Фільм розповість про жовтень 1957 року. Про момент, коли вперше в історії людства на земну орбіту вийшов супутник. Ця подія змінила весь світ, в тому числі і життя хлопчика Хомера Хікема. Жив він у маленькому шахтарському містечку в Західній Вірджинії. Хомер настільки захопився космосом, що захотів побудувати власну ракету, заручившись допомогою своїх друзів і вчительки. Однак родина Хомера не розуміла. Батько — звичайний роботяга на шахті — впевнений, що це секундне захоплення і змушує сина почати думати про реальне майбутнє, влаштовуючи його на шахту.

У фільмі знялися такі культові актори як Лора Дерн, Кріс Купер і зовсім юний Джейк Джилленхол. Прекрасна світла і мотивуюча картина для всієї родини.

Планета Ка-Пекс / K-PAX

  • Рейтинг КиноПоиск: 8.0
  • Рейтинг IMDb: 7.4

Жанр: фантастика, драма

Планета Ка-Пекс  | Блог Hostpro

Історія чоловіка Прота, який потрапляє в психіатричну лікарню. Він стверджує, що його батьківщина — це далека планета Ка-Пекс, звідки він прилетів на Землю, перемістившись в промені світла. Головний лікар Пауелл береться за лікування пацієнта і намагається вирішити загадку того, хто зве себе позаземним гостем і прагне повернутися додому. Згодом Пауелл починає розмірковувати, а якщо Прот зовсім не божевільний, а дійсно можливий гість на Землі.

Феноменальна гра Кевіна Спейсі, Джеффа Бріджеса та історія, яка, на перший погляд здається досить простою, але повністю занурює і руйнує всі припущення.

Дитя людське / Children of Men

  • Рейтинг КиноПоиск: 7.3
  • Рейтинг IMDb: 7.9

Жанр: фантастика, драма, трилер

Дитя людське  | Блог Hostpro

Ну і як в такому списку обійтися хоча-б без одного фільму-антиутопії? Картина оскароносного Альфонса Куарона, який зняв альтернативну історію про найближче майбутнє, де почалося масове безпліддя. Над людством нависла реальна загроза вимирання. По всьому світу військові конфлікти, в містах орудують озброєні угруповання. Простий офісний працівник потрапляє в ситуацію, коли він зустрічає «останню надію людства». Це була вагітна дівчина, яку потрібно потайки доставити в безпечне місце під нагляд лікарів.

Шикарна операторська робота, атмосфера і подача історії не змусить нудьгувати до самого кінця.

Вітряна ріка / Wind River

  • Рейтинг КиноПоиск: 7.5
  • Рейтинг IMDb: 7.7

Жанр: детектив, драма, трилер, кримінал

Вітряна ріка  | Блог Hostpro

Посеред замерзлих околиць єгер Корі Ламберт знаходить мертве тіло. Місцеву дівчину з родини корінних індіанців, яка опинилася серед снігів абсолютно одна, від когось тікаючи. Для розслідування цієї справи приїжджає молода агентка ФБР, яка ніколи не стикалася з місцевими звичаями і такими природними умовами. Тому вона просить Корі допомогти їй в розслідуванні і відшукати правду.

Прекрасний дует Джеремі Реннера і Елізабет Олсен, відомим більшості по всесвіту Marvel, а також засніжена атмосфера США, цікавий сюжет і декілька твістів будуть тримати в напрузі до самого кінця.

Клаус / Klaus

  • Рейтинг КиноПоиск: 8.7
  • Рейтинг IMDb: 8.2

Жанр: мультфільм, сімейний, комедія, пригоди

Клаус  | Блог Hostpro

Практично впевнені, що кожен з вас чув про цей мультфільм від Netflix. Вийшов він під новорічні свята з неймовірно душевною, цікавою та якісною історією, закохав у себе практично кожного глядача на планеті. Клаус розповість нам про дуже знайомою історії — про Різдво — , але тільки не про саме свято, а про те, як воно з’явилося.

Історія поєднує в собі не тільки безтурботну комедію. Місяцми це по-справжньому доросла драма, яка надає мультфільму власний стиль. Клаус — чудова картина для сімейного вечора, яка не залишить байдужим нікого. І якщо ви якимось дивом пропустили цей мультик, тоді не втрачайте часу дарма.

Арахісовий сокіл / The Peanut Butter Falcon

  • Рейтинг КиноПоиск: 7.4
  • Рейтинг IMDb: 7.7

Жанр: драма, комедія, пригоди, спорт

Арахісовий сокіл  | Блог Hostpro

По-початку легкий і безтурботний роуд-муві фільм про пацієнта з санаторію по догляду за “особливими” людьми. Він збігає, щоб виконати свою мрію. Далі він перетікає в дуже душевну подорож двох дуже різних за вдачею людей. Проте вони об’єднані однією метою — уникнути себе і одночасно знайти нового себе. Довгоочікуване повернення Шайі ЛаБафа у велике кіно. Чудова дебютна роль Зака ​​Готтзагена, хворого на синдром Дауна. А також багатьом знайома Дакота Джонсон. Фільм про те, як можна шукати друзів і як жити на самоті зі світом, який часто буває занадто суворий. Радимо не пропустити.

У центрі уваги / Spotlight

  • Рейтинг КиноПоиск: 7.5
  • Рейтинг IMDb: 8.1

Жанр: драма, кримінал, біографія

У центрі уваги  | Блог Hostpro

Заснований на реальних подіях. Фільм розповідає про розслідування журналістів газети The Boston Globe, які стикаються з домаганнями з боку священиків по всіх Сполучених Штатах. Група журналістів береться за одну справу, яка розгортається стрімкіше, ніж будь-хто міг очікувати. І ось вже одиничний випадок переростає в величезний відсоток постраждалих. І так, про це знають багато, але не хочуть розповідати.

Прекрасна гра Марка Руффало, Майкла Кітон, Рейчел МакАдамс, Стенлі Туччі і інших елітних акторів отримала масу хвалебних відгуків. Ну а сама картина взяла 2 статуетки Оскар.

Вітер дужчає / The Wind Rises

  • Рейтинг Кинопоиска: 7.9
  • Рейтинг IMDb: 7.8

Жанр: аніме, мультфільм, драма, біографія, історія

Вітер дужчає  | Блог Hostpro

Номінант на премію Оскар в категорії Кращий анімаційний фільм. Мультфільм легендарного японського режисера Хаяо Міядзакі, який зняв Принцесу Мононоке, Віднесені привидами та Ходячий замок. Історія розповість нам про хлопчика Дзіро, який мріє про польоти і хоче обігнати вітер. Ось тільки з народження у нього проблеми із зором. І для того, щоб стати ближче до неба, Дзіро стає одним з кращих авіаконструкторів світу. На своєму шляху він зустрічає безліч пригод, цікавих людей і труднощів.

Мультфільм, заснований на реальних подіях. Він буде викликати почуття радості і смутку, розповідаючи про те, як варто рухатися до мрії, не дивлячись ні на що. Хороший вибір для сімейного вечора.

Форд проти Феррарі (укр — Аутсайдери) / Ford v Ferrari

  • Рейтинг КиноПоиск: 8.1
  • Рейтинг IMDb: 8.1

Жанр: біографія, спорт, драма, бойовик

Форд проти Феррарі  | Блог Hostpro

І закінчимо цю десятку досить свіжим і гучним фільмом, який варто подивитися: історія протистояння Форда і Феррарі або те, як гонка Ле Ман-24 може змінювати життя не тільки людей, а й компаній. Не бійтеся — це не суцільні гонки, а ще й прекрасний сюжет, що розкриває персонажів, з гумором, драмою і елементами колісного бойовика. Ну, а дует Крістіана Бейла і Метта Деймона — одна з головних причин, чому фільм за такий невеликий час закохав у себе безліч глядачів.

Друзі, зараз не найпростіший час, але не можна піддаватися поганим емоціям — досить зайвий раз не наражати себе та своїх близьких на ризик, частіше залишатися вдома і віддавати перевагу вуличним прогулянкам та затишним переглядам фільмів.

Подбайте про своє здоров’я, а про ваше дозвілля і сайтах, як і завжди, подбаємо ми — хостинг компанія HostPro.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...