Безкоштовний SSL-сертифікат Let’s Encrypt

post thumbnail

Безпека в Інтернеті – понад усе. Щоб убезпечити всіх клієнтів, HostPro пропонує безкоштовно підключити до кожного домену Let’s Encrypt Certificate.

Let’s Encrypt щодня робить захист сайтів для всіх власників доступніше. Завдяки сервісу ви можете перейти на HTTPS-з’єднання відразу після реєстрації домену. 

З початку 2016 року, коли корпорація Google вперше порекомендувала всім власникам сайтів переводити свої ресурси на безпечний скрипт HTTPS, популярність SSL збільшилася в рази. Станом на серпень 2018 року, відсоток сайтів, які використовують безпечне з’єднання, збільшився з 44% до 74%.

Динаміка росту числа сайтів з HTTPS-зʼєднанням

Це стало можливим завдяки підходу Let’s Encrypt. Окрім того, що SSL доступний безкоштовно, спосіб отримання його вкрай простий. Для того щоб підключити сертифікат, вам не потрібно буде багато часу, а процес установки буде максимально спрощений.

Як встановити Let’s Encrypt

Встановити Let’s Encrypt Certificate на сайт можна безпосередньо через cPanel. Встановлення проводиться один раз, а для кожного домена допускається власний SSL. Дія цього сертифікату обмежується терміном в 90 днів.

Щоб у клієнтів не виникало труднощів з повторним продовженням, ми реалізували можливість автоматичного оновлення Let’s Encrypt Certificate. Зробити це можна через розширення в cPanel. За 30 днів до закінчення терміну плагін почне звертатися до вас за наступним оновленням. Незалежно від обраної дії, вам на пошту, вказану в акаунті панелі cPanel, буде надіслано сповіщення. 

Ще раз: Let’s Encrypt Certificate – безкоштовний SSL, вам не потрібно своєчасно оплачувати його.

Успіх SSL Let’s Encrypt неймовірний. 21 березня 2018 року офіційний Twitter повідомив про те, що кількість активних доменів, що використовують сертифікати їх видачі, перевалило за 70 мільйонів.

Графік Let’s Encrypt Growth

Скориставшись сертифікатом, ви зможете перевести свій сайт на другу версію протоколу HTTP/2. Виконавши це, ресурс відразу отримає ряд переваг від безпечного зʼєднання:

  • забезпечує безпеку переданих даних, виключаючи їх крадіжку і перехоплення їх третіми особами; 
  • підвищить довіру до сайту з боку відвідувачів;
  • делает поисковые системы более лояльными, продвигая сайт в поиске, выставляя приоритетнее ресурсов, работающих не по защищенному соединению робить пошукові системи більш лояльними, просуваючи сайт в пошуку і виставляючи його пріоритетніше ресурсів, які працюють не по захищеному з’єднанню; 
  • замість «Ненадійний» домен отримає статус «Захищено» і отримає зелений замочок.

Встановлення сертифікату не викличе жодних проблем. Щоб дізнатися, як це зробити, дивіться наше відео:

Безкоштовний SSL доступний з тарифами Turbo NVMe Хостингу, а також для ряду інших послуг.

Якщо у вас залишились питання або ж потрібна допомога зі встановлення сертифікату – ви завжди можете звернутись до нашої техпідтримки.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?
Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?

В часи постійного розвитку цифрового середовища конкуренція за дані посилюється. Компанії прагнуть покращувати свої...

У чому відмінність між IPv4 та IPv6. Хостинг з підтримкою IPv6
У чому відмінність між IPv4 та IPv6. Хостинг з підтримкою IPv6

Існує дві версії інтернет-протоколу: IPv4 (Internet Protocol version 4) та IPv6 (Internet Protocol version...

Як захистити пошту на домені від спаму
Як захистити пошту на домені від спаму

Небажані масові повідомлення (спам) полюють за нами всюди: месенджери, соцмережі, sms-повідомлення, реклама на сайтах....