Дарим 10 шоперов

в нашем Telegram

Присоединиться

24 серпня – День незалежності України

post thumbnail

24 серпня відзначається одне з найвагоміших свят в історії сучасної України – День незалежності. Найважливіша дата, яка сформувала подальший розвиток держави.

Далеко не всі пам’ятають події 27-річної давності, але для країни цей вік вкрай незначний — Україна доводить, що молода і перспективна держава може заявити про себе на всесвітній арені за короткий, за світовими мірками, проміжок часу. 

Розвиток культури, спорту, промисловості – про Україну знають в усіх куточках планети. Сюди їдуть будувати бізнес, дивитися на архітектуру, вивчати природу, виступати на вітчизняних сценах і спортивних аренах.

Україна – культурна

Україна музично-розвинена країна – для кожного віку, контингенту і смаку знайдуться артисти, здатні займати перші рядки хіт-парадів по всьому світу. Рок, інді, панк, фолк, реп, блюз, хаус – в кожному з музичних жанрів є групи, яких знають по всьому світу.

За роки незалежності Україна двічі ставала першою на міжнародному конкурсі «Євробачення» – в 2004 році перемогу здобула Руслана, а в 2016 – Джамала. 

Пісні, стиль письма, народна творчість, розпис і багато іншого знаходить фанатів і послідовників по всьому світу – виставки українського народного мистецтва проводяться в США, Канаді, Європі та Азії, а «Петриківка» стає прикрасою світових будівель, таблоїдів і закладів.

Україна – спортивна

Українські спортсмени з кожним роком встановлюють нові рекорди – футболісти, баскетболісти, хокеїсти виступають в командах зі світовим ім’ям, разом з боксерами, атлетами та іншими спортсменами фарбують перемоги в різних змаганнях в жовто-блакитні тони.

У 2012 році разом з Польщею Україна приймала чемпіонат Європи з футболу, а в 2018 році – фінал Ліги Чемпіонів.

Україна – сучасна

Українські уми котируються у всьому світі – в Microsoft, Sony, Google, Apple і в інших компаніях Кремнієвої долини працюють наші фахівці. Літакобудування, обслуговування космічних шатлів, військова промисловість, аграрні напрацювання – з кожним роком все галузі розвиваються, стаючи в ряд з передовими в світі.

Україна – незалежна

24 серпня – день, який змінив хід історії для нашої країни. Свято завжди проходить голосно: проводяться міські виставки, паради, концерти, зустрічі молоді, виступу активістів, діячів і культурних представників та інших осіб, які формують сучасну Україну.

HostPro вважає за честь розвиватися і ставати краще разом з Україною. А для того, щоб від щирого серця привітати наших клієнтів, ми оголошуємо акцію на всі національні домени. Розкажіть про себе, свій бізнес, занятті або хобі в Інтернеті; ведіть особистий блог, заробляйте або просто відволікайтеся від повсякденного життя – українські доменні зони підійдуть для цього найліпше. Акція триватиме з 22.08 до 3.09, зробити замовлення можна на цій сторінці.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

с важными анонсами, розыгрышами и мемами

Присоединиться

Возможно, вас заинтересует

Мы вынуждены вернуть автосуспенд
Мы вынуждены вернуть автосуспенд

Друзья! В условиях войны у нас возникли дополнительные расходы, связанные с резервированием данных и...

Встречаем обновленную панель управления ISPmanager 6
Встречаем обновленную панель управления ISPmanager 6

Поскольку ISPmanager – русская панель управления, мы обязаны прекратить сотрудничество с ней. Все действующие...

Что такое кластерный хостинг?
Что такое кластерный хостинг?

Обычный хостинг вынуждает вас делиться. Делиться диском, делиться памятью, делиться ресурсами сервера. И всё...