Дарим 10 шоперов

в нашем Telegram

Присоединиться

28 червня – День Конституції України

post thumbnail

28 червня – один з найзнаменніших днів в історії України, адже в цей день, в 1996 році, Верховна Рада прийняла Конституцію незалежної України. 

Принятий законодавчий документ чітко визначив территоріальну цілісність країни, організацію вищих органів та місцевого самоуправління, правові основи, права та свободи громадян. В Конституції також було прописано, що саме цей день стане державним святом, доповнюючи список офіційних вихідних. 

Прийняття найважливішого законопроекту вплинуло не лише на внутрішнє життя України,  але також на зовнішнє, що сприяє міжнародному авторитету на світовому рівні.

Така важлива для країни подія ніколи не залишається забутою, тому кожний рік 28 червня в усіх куточках України проходять різноманітні святкування – зустрічі в молодіжних та публічних бібліотеках, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних місцин видатних історичних українських діячів, тематичні концерти, публіцистичні виступи, виставки книг, важливих документів та епізодів, які повпливали на становлення української держави.

HostPro пишається тим, що розвивається та зростає в Україні – в молодій, перспективній та незалежній державі. Ми отримали можливість вільно пересуватись, творити та просто працювати. За все це ми дуже вдячні.

На честь одного із головних свят України ми не залишимо без подарунку наших клієнтів! Розвивайте власний бізнес, створюйте сайт-візитівку, блог, довідник або будь-який інший корисний ресурс із допомогою справжніх українських доменних зон – CO.UA та BIZ.UA, які ви можете зареєструвати зі знижкою в 77%. Акція продовжиться з 27.06 до 03.07. Зробити замовлення ви зможете на сторінці в нашій біллінг-системі.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

с важными анонсами, розыгрышами и мемами

Присоединиться

Возможно, вас заинтересует

Мы вынуждены вернуть автосуспенд
Мы вынуждены вернуть автосуспенд

Друзья! В условиях войны у нас возникли дополнительные расходы, связанные с резервированием данных и...

Встречаем обновленную панель управления ISPmanager 6
Встречаем обновленную панель управления ISPmanager 6

Поскольку ISPmanager – русская панель управления, мы обязаны прекратить сотрудничество с ней. Все действующие...

Что такое кластерный хостинг?
Что такое кластерный хостинг?

Обычный хостинг вынуждает вас делиться. Делиться диском, делиться памятью, делиться ресурсами сервера. И всё...