Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

«Да прибуде з тобою сила» або з Днем «Зоряних Війн»

post thumbnail

Давним-давно, в далекій-далекій галактиці… Скільки разів ми чули цю фразу? У багатьох фанатів всесвіту Star Wars з цих слів почалася подорож у велику серію, яка через роки стане невід’ємною частиною сучасної культури.

Акція на домен .WORLD

У 1977 році вийшов перший фільм «Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія» маловідомого тоді режисера Джорджа Лукаса. Фільм, який змінив розуміння про фантастичні пригоди. Починаючи з 4 травня 2007 року фанати саги Джорджа Лукаса, а також шанувальники кіно, щорічно відзначають «День зоряних воєн» по всьому світу.

Ітак, зробіть свій найвищий відповідальний вибор у житті – що важливіше: контролювати .WORLD або віддати вибір на користь .FAMILY? Люк Скайуокер і Дарт Вейдер відповіли на це питання по-різному.

Домен .WORLD – універсальна можливість показати свій сайт громадськості, представляючи найширше поняття – .СВІТ. Інтерпретація цього доменного імені широка. Створюйте універсальні бібліотеки, хмарні сервіси, інтернет-магазини, соціальну мережу або блог. Доменна зона .WORLD – можливість розвивати свій проект завдяки найпоширенішому і впізнаваному слову на Землі.

Зона відкрита для реєстрації з січня 2015 року. Новизна і свіжість гарантує те, що ви зможете зареєструвати зручне і відповідне ім’я для ресурсу з легкістю.

Чому варто зробити вибір на користь .WORLD? Розуміння «СВІТ» настільки широко, що будь-яку сферу легко можна пов’язати з вашою ідеєю. Це може бути кіно і культура, база знань і довідник, блог і торговий ресурс. Озирнувшись навколо, людина побачить лише одне – .WORLD. Так чому б не скористатися цим?

Хто обрав .FAMILY

Інший варіант, назавжди розколовший головних героїв «Зоряних війн» – це .FAMILY. Для кожного слово «сім’я» має особистий сенс. Батько і мати, брати і сестри, дідусі, бабусі, друзі, родичі, напарники, колеги – розуміння йде настільки далеко, наскільки це взагалі можливо. Тепер же створити ресурс, присвячений сімейним цінностям і родичам, стало набагато простіше.

Акція на домен .FAMILY

Розвивайте сімейний бізнес, інтернет-магазин, робіть портфоліо, шкільний сайт-пам’ятку, закритий ресурс для знайомих – з .FAMILY просувати сайт стає набагато простіше. Зона відкрита для реєстрації з 2015 року, тому ви легко зможете підібрати доменне ім’я за смаком.

Зізнайтеся, фраза «Люк, я твій батько» стала культовою і свого часу ввела багатьох глядачів у шок. З доменною зоною .FAMILY ви зможете бути набагато ближче, ніж Енакін і Люк.

У зв’язку з Днем зоряних війн ми анонсуємо знижку на реєстрацію домену .WORLD. Переходьте за посиланням в білінг-систему і реєструйте тематичні домени вже зараз. Також ви можете обрати будь-яку іншу доменну зону на нашому сайті за посиланням.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...