Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Ваші помаранчики на iForum та 8P 2021🤘

post thumbnail

Це ми на iForum та 8P. А тепер вже вдома. Натхненні та щасливі…

Київ-батько та iForum 2021. Було гаряче🔥 ​​

Ми так скучили за живим спілкуванням з вами, що рахували дні до такої бажаної зустрічі на наймасштабнішій IT-конференції літа. Готувалися кілька місяців, думали над тим, як зробити так, щоб наша з вами зустріч запам’яталася, і з трепетом чекали: “ Ну коли вже?”. Взяли з собою купу яскравих подарунків 🎁, вигідних пропозицій, 1001 посмішку 😁, одягнулись у наше улюблене помаранчеве  та почимчикували 🏃‍♂️ на “Олімпійський” у Києві.

Хостпро на iForum 2021

І знаєте, усілякі там стартапи, інтернет-технології, бізнес – наші спільні точки дотику – це, звісно, важливо і дуже цінно. Однак, зізнаємося чесно, ми їхали туди за емоціями. І отримали те, що хотіли. 

Конференция 8Р

Надзвичайно приємно, коли незнайома з твоєю компанією людина каже: “Знаєте, а я хочу спробувати у вас хоститися”. Або ж коли зустрічаються клієнти, які довіряють нам свої сайти уже 5, 10, 15 років і кажуть найважливіше: “Ще жодного разу не пошкодували, що працюємо з вами”. Сказати, що це тішило наші серця – це нічого не сказати😇. У такі моменти просто вкотре усвідомлюєш, що кожен з нас на своєму місці робить правильну справу. 

Ми вдячні кожному з вас за незабутній обмін досвідом, емоціями та свіжими думками. ❗️Ми не самураї – маємо і ціль, і шлях, тож з новими силами, мотивовані та натхненні, розвиваємося далі. 

 🌊 Одеса-мама і 8P. Навіщо аж тааак атмосферно?

Конверсії є? А якщо знайду 😂

Зустрічатися з вами на конференції 8P стало вже доброю традицією. Однак щоразу ми привозимо звідти нові емоції та погляди.

Ми закрили усі гештальти👌…Тепло поспілкувалися з десятками маркетологів, сеошників та власників бізнесу, зіграли з вами у камінь-ножиці-папір, роздали попсокети, стікерпаки, рюкзаки, термочашки, магніти, знижки та домени com.ua. Ледве довезли ми це все до Одеси, та воно було того варте 😉

Час як корова язиком злизала 😋. Та плакати сльози не варто. До наступних конференцій не так уже й далеко. До того ж, ми поруч у будь-який момент доби. Тож якщо раптом засумуєте або вам потрібна буде наша дружня технічна допомога – ласкаво просимо!

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році
Ефективні стратегії просування сайту у 2024 році

У сучасну цифрову еру присутність компанії в інтернеті допомагає бути їй більш відомою і...

Підсумки 2023-го від HostPro
Підсумки 2023-го від HostPro

Якщо відверто, це були 365 днів, сповнених викликів, досягнень і хвилювань. Підсумки року –...

Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі
Зростання та розвиток бізнесу від магазину в Інстаграмі до гіганта галузі

Зараз Інстаграм вважається однією з найпопулярніших соціальних мереж в Україні. Цим додатком користуються понад...