Управління користувачами і контактами

При користуванні панеллю керування в хостинг компанії існує безліч сценаріїв, за яких у клієнта може виникнути необхідність в експлуатації і управлінні більше ніж одним обліковим записом, що надає послуги веб-хостингу, реєстрації доменних імен і т.д. Наприклад, коли у вас є послуги, пов’язані з бізнесом, і ви також бажаєте користуватися послугами однієї і тієї ж компанії особисто, або ж коли ви керуєте декількома різними компаніями чи працює з ними. Інший поширений сценарій – це веб-дизайнер або веб-розробник, якому потрібна можливість доступу до веб-сайтів декількох клієнтів і управління ними. Всі ці сценарії стають набагато простішими в розміщенні та управлінні за допомогою нових функціональних можливостей користувачів, які представлені в останньому оновленні нашого білінгу.

Навіщо потрібні користувачі?

Користувачі спрощують доступ для осіб, які користуються послугами компанії Hostpro. Поділ послуг, які ви купуєте для різних організацій, будь то різні підприємства, бізнес або особисті послуги, стає простим. Швидше і простіше переключатися між будь-яким обліковим записом клієнта, до якого у вас є доступ. Ідеально підходить для веб-дизайнерів, веб-розробників і фрілансерів, яким потрібен доступ для адміністрування безлічі різних облікових записів хостингу.

Створювати нових користувачів стало ще простіше. Просто оберіть права доступу, якими хочете наділити нового користувача і надішліть запрошення на вказаний Email. Ваш новий користувач сам встановить пароль доступу.

Управління користувачами

Що буде з Суб-акаунтами?

Нове поняття користувач замінює колишні функції додаткових облікових записів (суб-контакти). В рамках оновлення нашої білінг системи всі суб-акаунти перенесені в еквівалентні облікові записи користувачів з тими ж обліковими даними, правами доступу і дозволами, що й суб-контакти раніше.

А як же контакти?

Додаткові контакти залишаться як і раніше, тільки тепер ці ролі розділені, контакти не можуть авторизуватися в особистий кабінет, а зможуть тільки отримувати повідомлення, які дозволить головний користувач.